Σε τι να πειράζει ; ειναι θέμα γευσης ,οπότε και γούστου.Κανε παραλλαγές με μπαχαρικά που σου αρεσουν.Aν δε βάλουμε κύμινο πειράζει?? ή ειναι απαραίτητο??
Λοιπόν βγήκαν τέλειες το κακό ειναι οτι εκανα λίγες περίπου 20 για να είμαι σίγουρος μην πάνε για Πέταμα
Αλλα απο βδομάδα θα μπουν όλες να έχουμε στάνταρ μεζέ !!!
Σας ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες και φυσικά για την Συνταγή θα κάνουμε και καμία παραλλαγή φυσικά
προσωπικα ουτε εγω τρωω τα κεφαλια αλλα ξερω πολυ κοσμο που τις τρωει ετσι κ θελουν οπωσδηποτε κ το κεφαλι.το ιδιο κ με λαγο στιφαδο.οπωσδηποτε το κεφαλι μεσα.γουστα ειναι αυτα βεβαιαΡιχνοντας μια ματια στο FB βλεπω μια αναρτηση ενος συναδελφου που ειχε φτιαξει τσιχλες παστες
Ολα καλα μεχρι εδω αλλα η εικονα με το κεφαλι του πουλιου και το ραμφος
μου προκαλεσε αηδια
Προσωπικα αν μου σερβιραν ενα τετοιο πιατο ισως και να μην το ετρωγα μονο με την εικονα που εμφανιζει δεν ειναι οτι καλυτερο
Για να μην αφορίζουμε τα πάντα, τα εντόσθια της μπεκάτσας είναι καθαρά (κουτσουλάει μόλις πετάγεται) και θεωρούνται εξαιρετικό έδεσμα στη Γαλλία!
τα θέλω...Καλή τους όρεξη.
Αν τα τρως να τα βαζω στον καταψύκτη και να στα φερω κάποια στιγμή .
από τα πιο ακριβά πατέ στην Γαλλία μετά από τα χείλη σολωμούΓια να μην αφορίζουμε τα πάντα, τα εντόσθια της μπεκάτσας είναι καθαρά (κουτσουλάει μόλις πετάγεται) και θεωρούνται εξαιρετικό έδεσμα στη Γαλλία!
Αλλος απο δω.....από τα πιο ακριβά πατέ στην Γαλλία μετά από τα χείλη σολωμού
πληροφοριακά το είπαΑλλος απο δω.....
Αφήστε μας ρε με τα πατέ και τα αναγουλέ.
Εχουμε τόσα καλά να φάμε στο πατρίδα .
πληροφοριακά το είπα
δεν τρώω πατέ αλλά ούτε και προβατίνα Τζουμέρκων με γυρισμένα 3 φορές τα χιλιόμετρα
Προβατίνα πρωί - μεσημέρι - βράδυ . Ο βασιλιάς του κρέατος .Ίσα ρε ......τέτοιες παλιοπροβατίνες με πειραγμένα κοντέρ έχετε στη Βοιωτία.Παλιοχτικιασμένες σαν τα τσιχλόνια σας .