D
DrV
και του καρδιολόγουΠροβατίνα πρωί - μεσημέρι - βράδυ . Ο βασιλιάς του κρέατος .
και του καρδιολόγουΠροβατίνα πρωί - μεσημέρι - βράδυ . Ο βασιλιάς του κρέατος .
Φιλιππιάδας ή Τζουμέρκων ;Προβατίνα πρωί - μεσημέρι - βράδυ . Ο βασιλιάς του κρέατος .
Εγώ κρατάω από Αν. Ζαγόρι φίλε μου! Φιλιππιάδα είμαι ... περαστικός ! Η καρδιά είναι στα 1983 μέτρα ! Με 700 πρόβατα κι σε καλύβα . Αυτά τα χρόνια αναπολώ κι τα ζηλεύωΦιλιππιάδας ή Τζουμέρκων ;
Τότε αλλάζει το πράμα.Τι να λεει η Φιλιππιάδα .....Εγώ κρατάω από Αν. Ζαγόρι φίλε μου! Φιλιππιάδα είμαι ... περαστικός ! Η καρδιά είναι στα 1983 μέτρα ! Με 700 πρόβατα κι σε καλύβα . Αυτά τα χρόνια αναπολώ κι τα ζηλεύω
Φλαμπουραρι & ΕλατοχώριΤότε αλλάζει το πράμα.Τι να λεει η Φιλιππιάδα .....
Αγαπημένα μέρη απο κει και κάθε Φθινόπωρο τα επισκέπτομαι Νίκο. Απο που Αν.Ζαγόρι ;
Ελα ρε φίλε σοβαρα ;Φλαμπουραρι & Ελατοχώρι
Αυτα τα κοκκινα στα βαζακια τι ειναι?
Καλημέρα!Δεύτερη χρονιά που δοκιμάζω την συνταγή. Απλά φοβερός τσιπουρομεζές!
Κόκκοι ροζ πιπεριού, δίνουν πολύ ωραία γεύση και άρωμα.Αυτα τα κοκκινα στα βαζακια τι ειναι?
Πιπέρι...για να αρωματίσει το λάδι!Αυτα τα κοκκινα στα βαζακια τι ειναι?
Μια φορα εχω φαει απο εναν φιλο απο την Καλαματα! Δεν ξερω συνταγη αλλα τις φαγαμε με φρεσκο ψωμι κ τσιπουρο.....τρομερο!!
Ωραίες είναι να τις κάνεις και ομελέτα με το ίδιο λάδι που έχεις στο βάζο.Μια φορα εχω φαει απο εναν φιλο απο την Καλαματα! Δεν ξερω συνταγη αλλα τις φαγαμε με φρεσκο ψωμι κ τσιπουρο.....τρομερο!!
Με τσίπουρο κι καλή παρέα μετά !! Ωραίος !!!!Επίσης ξέχασα να πω ότι μετά το μαγείρεμα στο κρασί τις διαχωρίζω από τα κόκκαλα και κρατάω μόνο το καθαρό κρέας το οποίο εν συνεχεία το περνάω στο τηγάνι και μπαίνει στα βάζα. Είναι μπελαλίδικο αλλά το αποτέλεσμα με αποζημιώνει.
Άνοιξε τσοκ ρε Ευριπίδη !!! ... Σμπαράλια τις κάνεις βλέπω, κυριολεκτικά τις ανατινάζεις !!! Αν τις πιάνει κι ο λέων στο στόμα του ... !!! .... απορώ και πώς τις μαδείς μετά !!!Εδώ είναι με ρετσινουλα και 3 24ωρα όπως λέει ο Μάκης και λίγες καυτερές πιπεριές μέσα για γευση