Υδρόβια - Παρυδάτια

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλημέρα σε ολους ,

Σιγα σιγα φθάνουμε στην λήξη αυτου του υπεροχου θηραματος . Η χρονια αρκετα καλη , μας τα χαλασε μετα την μεγαλη κακοκαιρια που εβαλε νερα παντου με αποτελεσμα να σπασουνε τα πουλια και να ειναι δυσκολο να τα βρεις ... Λογικα ειναι το τελευταιο βιντεο για φετος αλλα δεν με πειραζει καθως ειμαστε γεροι και θα δωσουμε ραντεβου για του χρονου ...

Ωραίος…Στο 1:54 αυτά τα 2-3 που πλανάρουν αριστερά σου παπιά είναι;

Ωραίος…Στο 1:54 αυτά τα 2-3 που πλανάρουν αριστερά σου παπιά είναι;

Σωστα , επειδη πηρα αρκετα μικρα σε εκεινο το σημειο μετα πηγαινα μονο για τα πρασινα για αυτο και ριχνω μονο το πρασινο καθως το ειχα δει να έρχεται ... τα μικρα τα αφηνα στην ησυχια τους

Σωστα , επειδη πηρα αρκετα μικρα σε εκεινο το σημειο μετα πηγαινα μονο για τα πρασινα για αυτο και ριχνω μονο το πρασινο καθως το ειχα δει να έρχεται ... τα μικρα τα αφηνα στην ησυχια τους
τα κυνηγας με σκυλιααα;;; γιατι σε ρωταω;; επιδη η τουφεκιες πανε η μια πισω απο την αλη,,τα βρησκης ευκωλαααα;;; ;) ;)

τα κυνηγας με σκυλιααα;;; γιατι σε ρωταω;; επιδη η τουφεκιες πανε η μια πισω απο την αλη,,τα βρησκης ευκωλαααα;;; ;) ;)

Εχουμε Λαμπραντορ σακη μου , φαινεται σε αρκετες στιγμες ο σκυλος που μπαινει μεσα ... Πουλια δυσκολα θα χασουμε καθως το στησιμο που κανω ειναι να πεφτουν σε ανοιχτα μερη ή μεσα στο νερο ... Πχ οι ρουαγιαλ βολες δεν μου αρεσουν καθολου αλλα στο σημειο αυτο επρεπε να κατσω ετσι για να μην χανω πουλια στα χορτα

Εχουμε Λαμπραντορ σακη μου , φαινεται σε αρκετες στιγμες ο σκυλος που μπαινει μεσα ... Πουλια δυσκολα θα χασουμε καθως το στησιμο που κανω ειναι να πεφτουν σε ανοιχτα μερη ή μεσα στο νερο ... Πχ οι ρουαγιαλ βολες δεν μου αρεσουν καθολου αλλα στο σημειο αυτο επρεπε να κατσω ετσι για να μην χανω πουλια στα χορτα
γιαυτω σε ρωτησα τα σκυλια δεν τα προσεξα λογο σκοτιδας του καρτεριου ;) και του βινταιου ωραιωςςςςς καλη συνεχεια σε σενα και τα σκυλιασουυυυ;);) ενα κυνηγι που μου αρεσαι πανταααα και το εκανα πριν χρονιααα μωνο τοτε εγω και ενα φιλαρακιμου βαζαμε τα ποιντερ για απορτ στα παπια και χηνεςςςς.my man.

γιαυτω σε ρωτησα τα σκυλια δεν τα προσεξα λογο σκοτιδας του καρτεριου ;) και του βινταιου ωραιωςςςςς καλη συνεχεια σε σενα και τα σκυλιασουυυυ;);) ενα κυνηγι που μου αρεσαι πανταααα και το εκανα πριν χρονιααα μωνο τοτε εγω και ενα φιλαρακιμου βαζαμε τα ποιντερ για απορτ στα παπια και χηνεςςςς.my man.

Ωραιος , οπως τα μαθεις τα ζωα ειναι .. απο αυτος που κρατας στο αριστερο σου χερι δεν εχω βαρεσει ακομα :( ελπιζω να μου τυχει και εμενα .. καλη συνεχεια σακη μου

Μαζι με τις τσιχλες που ειναι αφαντες φετος εχω.χτυπησει τα λιγοτερα παπια απο ποτε.ετσι ειναι κ πιο βορεια;
περιπου φιλεμουυυυ γαμοχρονιαααα να το πουμεεεε,,,,ωση ειμαστε ανυπαντρη αντε καλα στεφανααα .my man. .yel.

Φίλε αλεξ σε ποιο νόμο κυνηγασ θεσσαλονικη παντωσ σε γκιολεσ είχε ωσ τα μέσα νοεμβρη και πρασινα αρκετα κιολασ μετά με τισ βροχεσ λεσ κ τα κατάπιε η γησ
Ημαθιας Πιεριας κυνηγαω , Τελευταια φορα που ειδα πουλια ηταν Σαββατο πριν την μεγαλη κακοκαιρια εκτοτε σπασανε τα πουλια αρκετα... τωρα βγαινουν αργα το βραδυ και φευγουν νωρις το πρωι...

Ημαθιας Πιεριας κυνηγαω , Τελευταια φορα που ειδα πουλια ηταν Σαββατο πριν την μεγαλη κακοκαιρια εκτοτε σπασανε τα πουλια αρκετα... τωρα βγαινουν αργα το βραδυ και φευγουν νωρις το πρωι...
χαζαααα ειναιιιιιιι.yel. τα χωρτασα και τα παπιαααα.yel.

Το ίδιο και εδώ....πολύ καλή χρονιά με ένα Νοέμβριο που είχα πολλά χρόνια να ζήσω Δεκέμβριος για τα μπάζα εξαφανίστηκαν έμειναν λίγα αλλά δεν τους βάζεις χέρι

Λίγα πλάνα από μερικά κυνήγια στην εκπνοή του Γενάρη στο μέρος που αγαπάμε περισσότερο από όλα... Κ του χρόνου να έχουμε υγεία... Καλή χρονιά η φετινή για το υδρόβιο όσων αφορά τους πληθυσμούς, όχι μόνο στο βορρά που τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αλλά κ στο νότο... Τα παπιά έδωσαν πολλές ευκαιρίες κ ακόμα κ στα νότια ήταν μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που γυρίσαμε ατουφεκισοι...

Last edited:
Λίγα πλάνα από μερικά κυνήγια στην εκπνοή του Γενάρη στο μέρος που αγαπάμε περισσότερο από όλα... Κ του χρόνου να έχουμε υγεία... Καλή χρονιά η φετινή για το υδρόβιο όσων αφορά τους πληθυσμούς, όχι μόνο στο βορρά που τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αλλά κ στο νότο... Τα παπιά έδωσαν πολλές ευκαιρίες κ ακόμα κ στα νότια ήταν μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που γυρίσαμε ατουφεκισοι...

Πολύ ωραίο μπράβο Άρη με υγεία και του χρόνου...όντος πολύ καλή χρονιά φέτος ( και σήμερα είχε πουλιά περασματιαρηκα ..πολύ ψηλά όμως δεν τους έβαζες χέρι )

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ...

Back