Εχουμε δώσει φέτος.... μισή καρότσα hilux redhead.........!
Σε υποχρεώσεις......!
Σε υποχρεώσεις......!

Καταλαβα θα μείνουν στ πατο τησ κατάψυξης ευτυχώς σημειώνω ποιο ειναι τι χαχααχαΕχουμε δώσει φέτος.... μισή καρότσα hilux redhead.........!
Σε υποχρεώσεις......!![]()
Θα το δοκιμάσω, ούτε κοτόπουλο μπορώ να φάω άνετα. Αυτή η γεύση του πουλερικου μπααααααααΑν πρίν τα μαγειρέψεις, τα βράσεις μισή ώρα σε νερό με λίγο ξύδι, χάνουν κάθε ενοχλητική μυρωδιά.
Και 'γω το ιδιο....Θα το δοκιμάσω, ούτε κοτόπουλο μπορώ να φάω άνετα. Αυτή η γεύση του πουλερικου μπαααααααα![]()
Ναι ρε φίλε, φέτος έφαγα 1 φασα με σάλτσα με το ζόρι και 3 τσίχλες ψητές στα κάρβουνα που δεν έχουν τόσο έντονη γευση, α και μισό παπί. Για το καλό. No more. Παλιά θυμάμαι τα ξεσκίζα από τότε που μου χαν φτιάξει φασσες σούπα τέλοςΚαι 'γω το ιδιο....
Τσιχλες και διαφορα αλλα πτηνα(εκτος παπια που δεν με τιποτα), ή στο τηγανι ή σχαρα. Κοτοπουλο απο σουπερ μαρκετ που δεν εχει εντονη μυρωδια, βρασμενο σε σουπα π.χ. παλι δεν, μονο αφου ειναι ηδη βρασμενο περασμα στο τηγανι και παλι βαζω μαγιονεζα για να μη μου μυριζει.Ναι ρε φίλε, φέτος έφαγα 1 φασα με σάλτσα με το ζόρι και 3 τσίχλες ψητές στα κάρβουνα που δεν έχουν τόσο έντονη γευση, α και μισό παπί. Για το καλό. No more. Παλιά θυμάμαι τα ξεσκίζα από τότε που μου χαν φτιάξει φασσες σούπα τέλος![]()
Ορτυκια - σαπουνια στην σχαρα ?Τσιχλες και διαφορα αλλα πτηνα(εκτος παπια που δεν με τιποτα), ή στο τηγανι ή σχαρα. Κοτοπουλο απο σουπερ μαρκετ που δεν εχει εντονη μυρωδια, βρασμενο σε σουπα π.χ. παλι δεν, μονο αφου ειναι ηδη βρασμενο περασμα στο τηγανι και παλι βαζω μαγιονεζα για να μη μου μυριζει.
παιδες ουδεις ασφαλτος.....
Κατσε να τα βρω πρωτα και θα σου πω......Ορτυκια - σαπουνια στην σχαρα ?
Aνοιγμα και περασμα με φρυγανια...Κατσε να τα βρω πρωτα και θα σου πω......
????Aνοιγμα και περασμα με φυγανια...
Το διορθωσα.????
Καλο ακουγεται, μενει να βρουμε τα θηραματα.....Aνοιγμα και περασμα με φρυγανια...
Γιώργο μαζί σου 100% το τηγάνι βοηθά πολύ και μένα.οκ. μην πεσει καμια πείνα ομως και μας βλεπω να ψαχνουμε συνταγες για κοράκια, (εντωμεταξύ κάποιοι τα τρώνε, όχι από αναγκαιότητα αλλά από επιλογηΤσιχλες και διαφορα αλλα πτηνα(εκτος παπια που δεν με τιποτα), ή στο τηγανι ή σχαρα. Κοτοπουλο απο σουπερ μαρκετ που δεν εχει εντονη μυρωδια, βρασμενο σε σουπα π.χ. παλι δεν, μονο αφου ειναι ηδη βρασμενο περασμα στο τηγανι και παλι βαζω μαγιονεζα για να μη μου μυριζει.
παιδες ουδεις ασφαλτος.....
Μην απογοητευεσαι, κατι θα βρουμε.....Γιώργο μαζί σου 100% το τηγάνι βοηθά πολύ και μένα.οκ. μην πεσει καμια πείνα ομως και μας βλεπω να ψαχνουμε συνταγες για κοράκια, (εντωμεταξύ κάποιοι τα τρώνε, όχι από αναγκαιότητα αλλά από επιλογη) αλλά μέχρι τότε ότι περπαταει φίλε
Γιώργο μαζί σου 100% το τηγάνι βοηθά πολύ και μένα.οκ. μην πεσει καμια πείνα ομως και μας βλεπω να ψαχνουμε συνταγες για κοράκια, (εντωμεταξύ κάποιοι τα τρώνε, όχι από αναγκαιότητα αλλά από επιλογη) αλλά μέχρι τότε ότι περπαταει φίλε