Υδρόβια - Παρυδάτια

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κάτι τελευταία μπεκατσινακια που είχα γράψει... Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, έτσι επειδή υπήρχαν...

Και του χρόνου ρε φιλε, να τα ξανα κυνηγησεις.
Εγω φετο, 2-3 φορες πηγα, λογο μπεκατσας...μου ελειψαν η αληθεια ειναι.

Και του χρόνου ρε φιλε, να τα ξανα κυνηγησεις.
Εγω φετο, 2-3 φορες πηγα, λογο μπεκατσας...μου ελειψαν η αληθεια ειναι.
Κ εγώ δεν τα κυνήγησα σχεδόν καθόλου... Τώρα στο τέλος βγήκα 3-4 φορές στα σοβαρά με το σκυλάκο... Λίγα είχε φέτος αλλά έκανες 2-3 τουφεκιές ωραίες...

Ωραιότατα!😍
Στο 3:19' τι συνέβη λεβεντακο μου?
Είχες παρέα η έριξες με τη Μπενελα?
Στο 2,19 σου δείχνω την υπεροχή της maxus γέροντα... Εσύ σε ένα ρίχνεις αλλά αν τύχει στο βάθος κ περνάει κανένα δεύτερο έστω κ ξοφαλτσα δεν έχει ελπίδα... Τουφεκιά ομπρέλα... Θαλάσσης 😜😜
Το κακό είναι που το παρατήρησα στην κάμερα κ εγώ κ πήγε χαμένο το δεύτερο που περνάει από πίσω...

Στο 2,19 σου δείχνω την υπεροχή της maxus γέροντα... Εσύ σε ένα ρίχνεις αλλά αν τύχει στο βάθος κ περνάει κανένα δεύτερο έστω κ ξοφαλτσα δεν έχει ελπίδα... Τουφεκιά ομπρέλα... Θαλάσσης 😜😜
Το κακό είναι που το παρατήρησα στην κάμερα κ εγώ κ πήγε χαμένο το δεύτερο που περνάει από πίσω...
Μαααλιστα, μαααλιστα...
Καταλάβαμε....
Εγώ δεν είδα βάθος,είδα πολύ στο πλάι...
Θα έχεις γεμίσει τον τόπο πτώματα με την χωνα!

Καλού κακού ξανακοβε μια γύρα με τον σπριγκελακο...

Ήθελα να ήξερα τι το ήθελες το bell...😏

Μαααλιστα, μαααλιστα...
Καταλάβαμε....
Εγώ δεν είδα βάθος,είδα πολύ στο πλάι...
Θα έχεις γεμίσει τον τόπο πτώματα με την χωνα!

Καλού κακού ξανακοβε μια γύρα με τον σπριγκελακο...

Ήθελα να ήξερα τι το ήθελες το bell...😏
Αυτο δεν είναι όπλο, είναι λέιζερ 😜🫣😜η ταχύτητα των σκαγιων νικά το χρόνο 😜Τη στιγμή της τουφεκισα ευθυγράμμιζονται ακριβώς αλλά το πίσω την πάτησε από τη διασπορά αφού η προσκοπευση δεν έφτανε...

Αυτο δεν είναι όπλο, είναι λέιζερ 😜🫣😜η ταχύτητα των σκαγιων νικά το χρόνο 😜Τη στιγμή της τουφεκισα ευθυγράμμιζονται ακριβώς αλλά το πίσω την πάτησε από τη διασπορά αφού η προσκοπευση δεν έφτανε...
Ρε φιλαρακι με μπαταρίες είναι το λέιζερ η επαναφορτιζόμενο:rolleyes:

Ρε φιλαρακι με μπαταρίες είναι το λέιζερ η επαναφορτιζόμενο:rolleyes:
Μπαταρίες από temu 😜😜
Και του χρόνου με υγεία ... μακάρι να ξανά έχουν τέτοια χρόνια στα υδρόβια
Στα παπιά ήταν καλή η χρονιά εδώ γιατί την έσωσαν τα φθινοπωρινά μπασιματα κ τα νερά... Μπεκατσινια είχαμε λίγα... Ότι μπήκε το φθινόπωρο κ μετά τα βάζαμε συνεχώς με τα ίδια πουλιά...

Μπαταρίες από temu 😜😜

Στα παπιά ήταν καλή η χρονιά εδώ γιατί την έσωσαν τα φθινοπωρινά μπασιματα κ τα νερά... Μπεκατσινια είχαμε λίγα... Ότι μπήκε το φθινόπωρο κ μετά τα βάζαμε συνεχώς με τα ίδια πουλιά...
Ακόμα και τώρα έχει πουλιά αρι εδώ ....καλά τα φθινοπωρινά ήταν ένα όνειρο ότι καλύτερο έχω ζήσει

Νοτιάς, σκόνη, ήλιος, κύμα κ πολλές βαλτοπαπιες δύο μέρες τώρα...

Η 3η φωτο ειναι βαλτόπαπιες;;
Δεν τα ξεχωρίζω καλά....εδω σε μσς εχουν εμφανιστεί κ τα κρινελια εδω εκει κανένα απ'οτι μου ειπαν...αν κ ειδα κ στη φωτο σου..

Back