Κάτι τελευταία μπεκατσινακια που είχα γράψει... Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, έτσι επειδή υπήρχαν...
Και του χρόνου ρε φιλε, να τα ξανα κυνηγησεις.Κάτι τελευταία μπεκατσινακια που είχα γράψει... Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, έτσι επειδή υπήρχαν...
Κ εγώ δεν τα κυνήγησα σχεδόν καθόλου... Τώρα στο τέλος βγήκα 3-4 φορές στα σοβαρά με το σκυλάκο... Λίγα είχε φέτος αλλά έκανες 2-3 τουφεκιές ωραίες...Και του χρόνου ρε φιλε, να τα ξανα κυνηγησεις.
Εγω φετο, 2-3 φορες πηγα, λογο μπεκατσας...μου ελειψαν η αληθεια ειναι.
Ωραιότατα!Κάτι τελευταία μπεκατσινακια που είχα γράψει... Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, έτσι επειδή υπήρχαν...
Στο 3:19 τελειωσε το βιντεο ή η μπαταρια της καμερας!Ωραιότατα!
Στο 3:19' τι συνέβη λεβεντακο μου?
Είχες παρέα η έριξες με τη Μπενελ
Στο 2,19 σου δείχνω την υπεροχή της maxus γέροντα... Εσύ σε ένα ρίχνεις αλλά αν τύχει στο βάθος κ περνάει κανένα δεύτερο έστω κ ξοφαλτσα δεν έχει ελπίδα... Τουφεκιά ομπρέλα... ΘαλάσσηςΩραιότατα!
Είχες παρέα η έριξες με τη Μπενελα?
Μαααλιστα, μαααλιστα...Στο 2,19 σου δείχνω την υπεροχή της maxus γέροντα... Εσύ σε ένα ρίχνεις αλλά αν τύχει στο βάθος κ περνάει κανένα δεύτερο έστω κ ξοφαλτσα δεν έχει ελπίδα... Τουφεκιά ομπρέλα... Θαλάσσης
Το κακό είναι που το παρατήρησα στην κάμερα κ εγώ κ πήγε χαμένο το δεύτερο που περνάει από πίσω...
Κάτι τελευταία μπεκατσινακια που είχα γράψει... Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, έτσι επειδή υπήρχαν...
Αυτο δεν είναι όπλο, είναι λέιζερΜαααλιστα, μαααλιστα...
Καταλάβαμε....
Εγώ δεν είδα βάθος,είδα πολύ στο πλάι...
Θα έχεις γεμίσει τον τόπο πτώματα με την χωνα!
Καλού κακού ξανακοβε μια γύρα με τον σπριγκελακο...
Ήθελα να ήξερα τι το ήθελες το bell...![]()
Ρε φιλαρακι με μπαταρίες είναι το λέιζερ η επαναφορτιζόμενοΑυτο δεν είναι όπλο, είναι λέιζερη ταχύτητα των σκαγιων νικά το χρόνο
Τη στιγμή της τουφεκισα ευθυγράμμιζονται ακριβώς αλλά το πίσω την πάτησε από τη διασπορά αφού η προσκοπευση δεν έφτανε...
Και του χρόνου με υγεία ... μακάρι να ξανά έχουν τέτοια χρόνια στα υδρόβιαΚάτι τελευταία μπεκατσινακια που είχα γράψει... Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, έτσι επειδή υπήρχαν...
Μπαταρίες από temuΡε φιλαρακι με μπαταρίες είναι το λέιζερ η επαναφορτιζόμενο![]()
Στα παπιά ήταν καλή η χρονιά εδώ γιατί την έσωσαν τα φθινοπωρινά μπασιματα κ τα νερά... Μπεκατσινια είχαμε λίγα... Ότι μπήκε το φθινόπωρο κ μετά τα βάζαμε συνεχώς με τα ίδια πουλιά...Και του χρόνου με υγεία ... μακάρι να ξανά έχουν τέτοια χρόνια στα υδρόβια
Ακόμα και τώρα έχει πουλιά αρι εδώ ....καλά τα φθινοπωρινά ήταν ένα όνειρο ότι καλύτερο έχω ζήσειΜπαταρίες από temu
Στα παπιά ήταν καλή η χρονιά εδώ γιατί την έσωσαν τα φθινοπωρινά μπασιματα κ τα νερά... Μπεκατσινια είχαμε λίγα... Ότι μπήκε το φθινόπωρο κ μετά τα βάζαμε συνεχώς με τα ίδια πουλιά...
Τζεπέτο ,προσεξες οτι αυτα μολις τα πηρε στα χέρια του δεν τα τίναξε καθόλου ;Ωραιότατα!
Είχες παρέα η έριξες με τη Μπενελα?
Δεν ξέρω μην τα στραγγαλίζει πρώτα και μετά ανοίγει κάμερα...Τζεπέτο ,προσεξες οτι αυτα μολις τα πηρε στα χέρια του δεν τα τίναξε καθόλου ;
Πολύ ωραίο, μπράβο!
Η 3η φωτο ειναι βαλτόπαπιες;;