Υδρόβια - Παρυδάτια

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Λίγα πλάνα από μερικά κυνήγια στην εκπνοή του Γενάρη στο μέρος που αγαπάμε περισσότερο από όλα... Κ του χρόνου να έχουμε υγεία... Καλή χρονιά η φετινή για το υδρόβιο όσων αφορά τους πληθυσμούς, όχι μόνο στο βορρά που τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αλλά κ στο νότο... Τα παπιά έδωσαν πολλές ευκαιρίες κ ακόμα κ στα νότια ήταν μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που γυρίσαμε ατουφεκισοι...

Και του χρόνου με υγεία νεαρέ!

Λίγα πλάνα από μερικά κυνήγια στην εκπνοή του Γενάρη στο μέρος που αγαπάμε περισσότερο από όλα... Κ του χρόνου να έχουμε υγεία... Καλή χρονιά η φετινή για το υδρόβιο όσων αφορά τους πληθυσμούς, όχι μόνο στο βορρά που τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αλλά κ στο νότο... Τα παπιά έδωσαν πολλές ευκαιρίες κ ακόμα κ στα νότια ήταν μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που γυρίσαμε ατουφεκισοι...

Μπράβο Άρη!!!
Χορταστικά πλάνα και τουφεκιές!
Να είσαι καλά να τα κυνηγήσεις και του χρόνου!!

Υπέροχο φίλε! Και του χρόνου με υγεία!

Μπραβο ρε κουκλε....ομορφο βιντεο, ωραια πλανα, ωραια μεροι, ωραιες βολες, χρωματιστά πουλια!!
Να'σαι γερος, και του χρόνου!!

Το ίδιο και οι αρουραίοι, τα κοράκια κλπ.
Και η αρβυλα του Ελληνικού στρατού γίνεται λουκούμι αν την νεροβρασεις 77 φορές και την κάνεις μετά στιφάδο .
Όλο το μυστικό είναι να σωταρεις σωστά τα κρεμμυδάκια.
Σας πιστεύω. Για να το λέτε θα ξέρετε.:)

Είναι όπως η γνωστή συνταγή που βάζεις ένα αναμμένο κάρβουνο στην κοιλιά του κουταλά και ύστερα από μισή ώρα πετάς τον κουταλά και τρως το κάρβουνο.
Όχι Λεωνίδα. Πέρα από την πλάκα, χωρίς κάρβουνα κσι μαγικά. Απλά το βράζεις κανένα μισάωρο σε νερό με μισό ποτήρι του κρασιού, ξύδι.

Όχι Λεωνίδα. Πέρα από την πλάκα, χωρίς κάρβουνα κσι μαγικά. Απλά το βράζεις κανένα μισάωρο σε νερό με μισό ποτήρι του κρασιού, ξύδι.
Τα έχω δοκιμάσει όλα τα κόλπα. Εάν πρέπει να σκεπάσεις την γεύση του κρέατος με κάτι άλλο ή να την εξαφανίσεις τελείως, καλύτερα να φας κάτι άλλο. Αυτή είναι η γνώμη μου τουλάχιστον. Από την άλλη, έχω φάει σαρσελακι σκοτωμένο πριν από μισάωρο, ψημένο ανάλατο σε καλάμια και ήταν λουκούμι.

Τα έχω δοκιμάσει όλα τα κόλπα. Εάν πρέπει να σκεπάσεις την γεύση του κρέατος με κάτι άλλο ή να την εξαφανίσεις τελείως, καλύτερα να φας κάτι άλλο. Αυτή είναι η γνώμη μου τουλάχιστον. Από την άλλη, έχω φάει σαρσελακι σκοτωμένο πριν από μισάωρο, ψημένο ανάλατο σε καλάμια και ήταν λουκούμι.
Συμφωνώ, δεν κάνω σύγκριση. Όμως αν βαρέσω κουταλά δεν θέλω ούτε να τον πετάξω ούτε να τον δώσω σε κάποιον άλλον, γιατί μπορεί να μην του αρέσει. Οπότε τον μαγειρεύω χρησιμοποιώντας το παραπάνω τέχνασμα.

Είναι όπως η γνωστή συνταγή που βάζεις ένα αναμμένο κάρβουνο στην κοιλιά του κουταλά και ύστερα από μισή ώρα πετάς τον κουταλά και τρως το κάρβουνο.
Όταν βγάζεις τη κάλτσα σου που σκοτώνει δεινόσαυρο σε 5" κόβεις το πόδι και τη φοράς για γάντι?

Άποψη μου, θήραμα που καρπωνόμαστε πρέπει να το βάζουμε στο τραπέζι μας!
Υπάρχουν τρόποι να φύγουν και οι μυρωδιές και να γίνει νόστιμο το κρέας!
Ένα βράδι στο ξύδι και φεύγουν τα πάντα έχω φάει ένα τρακτέρ λουφές έτσι....αν ξέρει ο μάγειρας ολλα τρώγονται

Back