Γιατί φιλαράκι....Αρχίζεις κ με φοβίζεις.....![]()
Γιατι ανεβαίνεις γραμμάρια σειρά...Γιατί φιλαράκι....
Τιποτα...με ξαφνιασες απλα...Γιατί φιλαράκι....
Γιατι ανεβαίνεις γραμμάρια σειρά...
Απλά από περιεργεια ρώτησα, ξέρω ότι δουλευει σε παραπανω γραμμάρια και αν αποφάσιζα να ανεβω σε γραμμάρια μάλλον θα ήταν στις επιλογές μου!Τιποτα...με ξαφνιασες απλα...
Υ.Γ. Ηθελα απο περισυ να τη δοκιμασω, αλλα δεν την χοραγε το συρταρι...δεν παει στα κομματια...![]()
Πόσο μακριά θες να βρείς τα κλειδιά από το baikal να ψάξω σεταπ.Αυτή δουλευει σε κόντρα δόσεις.... ;![]()
Καλυτερα η ΜΒ 36 για κόντρα...πιο μαζεμένη σε γραμμαρια κ πιο σίγουρη, στο να μην σταματήσει να εισαγετε στο μελλον...Απλά από περιεργεια ρώτησα, ξέρω ότι δουλευει σε παραπανω γραμμάρια και αν αποφάσιζα να ανεβω σε γραμμάρια μάλλον θα ήταν στις επιλογές μου!
Αυτή δουλευει σε κόντρα δόσεις.... ;![]()
Εχει κ την Beretta αυτος...ξερει τη κανει...Πόσο μακριά θες να βρείς τα κλειδιά από το baikal να ψάξω σεταπ.
Τώρα σώθηκε!Εχει κ την Beretta αυτος...
Κάτσε βρε σειρά.....τα κλειδιά τα θέλω στη θέση τους..... Δεν έχει μαλακή ντουφεκια αυτή;;;Πόσο μακριά θες να βρείς τα κλειδιά από το baikal να ψάξω σεταπ.
Βούτυρο είπε ο τελευταίος ψαχνωντας στα χόρτα με ένα μάτιΚάτσε βρε σειρά.....τα κλειδιά τα θέλω στη θέση τους..... Δεν έχει μαλακή ντουφεκια αυτή;;;
Κάτσε βρε σειρά.....τα κλειδιά τα θέλω στη θέση τους..... Δεν έχει μαλακή ντουφεκια αυτή;;;
Καλημέρα κ. Νίκο!Οτι θελεις βγαζεις Αριστο!!!
Απο 32 γραμμαρια σε Ν9 μεχρι 44+2 γραμμαρια σε Ν3 την εχω δουλεψει!! Εκτος απο βολια και μονοβολα.
Ταχυτητες απο V1,5-367m/s μεχρι V1,5-442m/s σε σκαγια. ΒΟΛΙΑ V1,5-420-442m/s . Mονοβολα 32 γραμ, V1,5-488-492m/s.
Αγγέλους βγαζει αυτη η πυριτιδα!!!![]()
Καλημέρα κ. Νίκο!
Οπότε τζάμπα με σκιάζει η σειρουλα μου.....![]()
Πόσο μακριά θες να βρείς τα κλειδιά από το baikal να ψάξω σεταπ.
Και μετά λες να μεινεις μονο με σιπε....Τιποτα...με ξαφνιασες απλα...
Υ.Γ. Ηθελα απο περισυ να τη δοκιμασω, αλλα δεν την χοραγε το συρταρι...δεν παει στα κομματια...![]()
Σε επηρεάζει κάποιος;;;Απλά από περιεργεια ρώτησα, ξέρω ότι δουλευει σε παραπανω γραμμάρια και αν αποφάσιζα να ανεβω σε γραμμάρια μάλλον θα ήταν στις επιλογές μου!
Αυτή δουλευει σε κόντρα δόσεις.... ;![]()
Οχι ρε δεν μπλεκω....αφου εχω σχεδον 1kg MB36 για πιο βαριες γομωσεις αν χρειαστω...ΜΒ36 ΜΕ ΤΙΜΗ 17€/500kg....Θα σεβεστε....Και μετά λες να μεινεις μονο με σιπε....
το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;![]()
![]()
![]()