Ο 28 παίρνει 39 γρ ν6Ευχαριστώ Άρη, άρα για να χωρέσει γύρω στα 36 πιο κατάλληλο είναι το 28.
Ο 28 παίρνει 39 γρ ν6Ευχαριστώ Άρη, άρα για να χωρέσει γύρω στα 36 πιο κατάλληλο είναι το 28.
Σκέφτομαι να δοκιμάσω με 6αρια και 5αρια νίκελ, με ακοπο το βύσμα ,για μακρινές τουφεκιές σε κανες 4*. Ελπίζω να βγάλω την συγκέντρωση ενός φουλ τσοκ με συμβατικό βύσμα. Γραμμάρια από 36 με 38, και πυρίτιδα μάλλον την ssb150 στα 2,0 γραμμαρια. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τους steel, αλλά ο elvas υποστηρίζει ότι οι steel 24 ,28 b&p,επειδή έχουν έστω και μικρό αμορτισέρ δεν αναποδογυριζουν ακοποι.
Και μία ερώτηση σε όσους έχουν πειραματισθει με βυσματα steel, lb6, έχετε δοκιμάσει να χαραξετε πχ τον lb6 όχι από το χείλος προς τα κάτω, αλλά ένα εκατοστό κάτω από το χείλος ,και για δύο εκατοστά προς τη βάση, με τέσσερις πχ τέτοιες χαρακιές, πως συμπεριφερεται ;
Ακανονιστες κατανομες.και 4,6,8 γραμες το ειδιο αποτελεσμα.το καλητερο για μενα,8 πεταλακια απο το χιλος 5 χηλ βαθοςΚαι μία ερώτηση σε όσους έχουν πειραματισθει με βυσματα steel, lb6, έχετε δοκιμάσει να χαραξετε πχ τον lb6 όχι από το χείλος προς τα κάτω, αλλά ένα εκατοστό κάτω από το χείλος ,και για δύο εκατοστά προς τη βάση, με τέσσερις πχ τέτοιες χαρακιές, πως συμπεριφερεται ;
Γιάννη μόνο 5 χιλιοστά για να βγάζει συγκέντρωση ; Αν φτάσουμε στο μισό πόσο αλλάζει η συγκέντρωση ;Ακανονιστες κατανομες.και 4,6,8 γραμες το ειδιο αποτελεσμα.το καλητερο για μενα,8 πεταλακια απο το χιλος 5 χηλ βαθος
Θα ανηξη η τουφεκια λιγο παραπανο οσο βαθενουν τα πεταλα.στα 5 χιλ διατηρη πτηση χωρης να τουμπαρη δυσκολο βεβεα αλα μηδενηζετε η πηθανοτητα.και φεβγουν τα σκαγια πρωοδευτικα.για μενα ο 24 ειναι ο καλητερος στους στηλ ο λογος οτη ειναι κονικο το ποτηρι εσοτερικαΓιάννη μόνο 5 χιλιοστά για να βγάζει συγκέντρωση ; Αν φτάσουμε στο μισό πόσο αλλάζει η συγκέντρωση ;
Λευτέρη εγώ θα ξεκινούσα με τελείως άκοπο και ανάλογα τι θα έβλεπα, θα προχωρούσα.Γιάννη μόνο 5 χιλιοστά για να βγάζει συγκέντρωση ; Αν φτάσουμε στο μισό πόσο αλλάζει η συγκέντρωση ;
Ακοπος είναι ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει...Λευτέρη εγώ θα ξεκινούσα με τελείως άκοπο και ανάλογα τι θα έβλεπα, θα προχωρούσα.
Γιατί Άρη, τι παρατήρησες ;Ακοπος είναι ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει...
Και εγωΑκοπος είναι ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει...
Ακανόνιστες κατανομές, τυχαίες όσων αφορά τις συγκεντρώσεις, ασταθές αποτέλεσμα... Μόνο με κοψίματα δουλεύει...Γιατί Άρη, τι παρατήρησες ;
Ο steel βγάζει καλύτερες κατανομές, από τον lb6 με φελλό και χαραγμένος;Θα ανηξη η τουφεκια λιγο παραπανο οσο βαθενουν τα πεταλα.στα 5 χιλ διατηρη πτηση χωρης να τουμπαρη δυσκολο βεβεα αλα μηδενηζετε η πηθανοτητα.και φεβγουν τα σκαγια πρωοδευτικα.για μενα ο 24 ειναι ο καλητερος στους στηλ ο λογος οτη ειναι κονικο το ποτηρι εσοτερικα
Κατα πολη.με φελο δεν τον εχω δοκιμασηΟ steel βγάζει καλύτερες κατανομές, από τον lb6 με φελλό και χαραγμένος;
Τον έκαμνα 4 τρυπούλες, σε σταυρό, τέρμα κάτω αλλά ανοίγει πιο γρήγορα. Για τον lb6Και μία ερώτηση σε όσους έχουν πειραματισθει με βυσματα steel, lb6, έχετε δοκιμάσει να χαραξετε πχ τον lb6 όχι από το χείλος προς τα κάτω, αλλά ένα εκατοστό κάτω από το χείλος ,και για δύο εκατοστά προς τη βάση, με τέσσερις πχ τέτοιες χαρακιές, πως συμπεριφερεται ;