Υλικά για ιδιογόμωση

Αυτοί οι κάλυκες είναι του 70ς 80ς ετσι τους πείρα γιατί ήταν πλαστικοί με 6.45 καψουλια να ρίξω μερικούς με παλια υλικά γιατί η χάρτινοι είναι ποιο ευπαθείς στο κυνήγι με τον ιδρώτα και την βροχή φουσκώνουν..

καλο καθάρισμα στην κάνη μετά αν ριχνης με διβασηκες γιατί ο σινδιασμος 6,45(φτιαγμένα με βροντόδη υδραγιρο)με διβασηκες είναι θανατος για της κανες
Μετά από κάθε κυνήγι το καθαρίζω γιατί ριχνω ελικοιδες διασποράς και μαλλινες και γίνεται χαμός μέσα.... αλλα την εχει ακούσει και λίγο η κάννη με τις σκληρές βούρτσες..:(

where can i upload a picture to get a url
Δάσκαλε!!
Βρηκα ένα καθαρό έκανα με σοκολ 2.10χ33 7αρι με το καψουλι 6.45 3 διαπνοων με χαρτινακι κατω μαλλινη κετσε χαρτάκι σκαγια τζαμακι..
Αλλα ο κάλυκες είναι όλοι 64mm με 64.5mm ετσι ηταν;;
Ολοι η καληκες αυτοι τοσο εβγεναν.πολη ωρεα αηνταγη αυτη.στο λαγο μανουλα μεχρει και τα 35 μετρα θανατος

Ολοι η καληκες αυτοι τοσο εβγεναν.πολη ωρεα αηνταγη αυτη.στο λαγο μανουλα μεχρει και τα 35 μετρα θανατος
Στο λαγο μανούλα το 7αρι;;;; .think.
Ασε το μπουκάλι με την ρακί από τα χέρια σου .yelling.

Last edited:
Γιατί θα παρεξηγηθεί ο λαγός με το 7αρι????? Ξέρεις πόσοι πάνε "υπέρ πίστεως" στο κυνήγι της πέρδικας ????? Πιο πολλούς έχω χτυπήσει με 7 από οποιοδήποτε άλλο νούμερο.......

Γιατί θα παρεξηγηθεί ο λαγός με το 7αρι????? Ξέρεις πόσοι πάνε "υπέρ πίστεως" στο κυνήγι της πέρδικας ????? Πιο πολλούς έχω χτυπήσει με 7 από οποιοδήποτε άλλο νούμερο.......
Βαγγέλη καλησπέρα!!!
Παρόμοιος και εγω στην περδικα και βάζω 7½και 7αρια...
Επίσης στην μπεκάτσα που έγραφες θα έκανες για έναν φίλο...βαλε 8αρια με 5% φέτος εβαλα και το ευχαριστηθεικα και στο λαγό...
Όταν έβαλα 8½ κυνηγαγα τις μπεκάτσες από πίσω... προσωπικά έχω καταλήξει 7αρια 7½ περδικα και μπεκάτσα σκληρό 8αρι

Γιατη στον κολο θα του κατσει το 7ρη??? Και στα 35 μετρα τον ρηχνη πατσαβουρη πλην πισοκολα.αλα τραβερσα δεν την γλιτονη.με τηποτα

Έως κ 30 μέτρα με ζεστή θάνατος‼️

Αυτό το ροζουλι να το γέμισης με την ροζαλια
Για αυτον εγινε ολλη η παραγγελια !!! Και το αποτελεσμα IMG_20220817_183431_7.jpg
img_20220817_183447_0-jpg.53573

Attachments

• IMG_20220817_183447_0.jpg
    IMG_20220817_183447_0.jpg
    158,5 KB · Προβολές: 448
Back