Τότε;;;10.000 ευρώ το καλούπι ?
Δεν νομίζω ...
Τότε;;;10.000 ευρώ το καλούπι ?
Δεν νομίζω ...
View attachment 52839
Και αυτη απο κενταυρο
View attachment 52839
Και αυτη απο κενταυρο
Δεν ξέρω ... απλά τόσο ξέρω ότι κάνει να φτιάξεις ένα καλούπιΤότε;;;
Μπορεί να παίζει αυτό που λέει ο Νίκος παραπάνω.Δεν ξέρω ... απλά τόσο ξέρω ότι κάνει να φτιάξεις ένα καλούπι
10-15 χιλιάρικα δεν θυμάμαι ακριβώς
Το βάθος της φουστας αλλάζει αλλα θα φτιαξω να δω διαφορεςΕκτος απο το υψος,,,,,,,μετρησε το βαθος της φουστας που εχουν...ΜΠΟΡΕΙ να αλλαζει το βαθος και
η ογκομετρια να ειναι ιδια !!!
View attachment 52838
Αυτην εδω ειναι απο φαντομ
Ηταν καλα μιδενισμένο το παχύμετρό σου Παναγιώτη;;;View attachment 52839
Και αυτη απο κενταυρο
Το βάθος της φουστας αλλάζει αλλα θα φτιαξω να δω διαφορες
Μηπως ειναι "τυπου" ντιαμαντε γιατι ο φαντομ εχει πολες απομημησεις ελληνικες ! διαφορων συγγεντρωτηρωνView attachment 52839
Και αυτη απο κενταυρο
Κύριοι να ρωτήσω κάτι...
Η μισόταπα Diamante θέλει και αυτή λίγο τσίμπημα παραπάνω την πυρίτιδα όπως οι μισόταπες Gualandi;
Οταν δεν υπάρχει κυάθιο, για τις ακτινικές τριβές, υπάρχει ποσόστωση τις πυρίτιδας επιπλέον.Γιατί στην μισό τάπα 0,5 παραπάνω και ειδικά στην diamanté που είναι κούτσουρο;
Αλαξετα θαχεις θεμα
Αλαξετα θαχεις θεμα
Γιατί δε βάζεις πιο ψηλό μέταλοwhere can i upload a picture to get a url
Δάσκαλε!!
Βρηκα ένα καθαρό έκανα με σοκολ 2.10χ33 7αρι με το καψουλι 6.45 3 διαπνοων με χαρτινακι κατω μαλλινη κετσε χαρτάκι σκαγια τζαμακι..
Αλλα ο κάλυκες είναι όλοι 64mm με 64.5mm ετσι ηταν;;
Αυτοί οι κάλυκες είναι του 70ς 80ς ετσι τους πείρα γιατί ήταν πλαστικοί με 6.45 καψουλια να ρίξω μερικούς με παλια υλικά γιατί η χάρτινοι είναι ποιο ευπαθείς στο κυνήγι με τον ιδρώτα και την βροχή φουσκώνουν..Γιατί δε βάζεις πιο ψηλό μέταλοδίκανο έχεις
![]()
καλο καθάρισμα στην κάνη μετά αν ριχνης με διβασηκες γιατί ο σινδιασμος 6,45(φτιαγμένα με βροντόδη υδραγιρο)με διβασηκες είναι θανατος για της κανεςΚαραμπίνα έχω αλλά ετσι βγαίναν με μικρό μέταλλο.