Βασιλη αν ειναι περιελιξη δεν αξιζει να περασει καινουρια καλυτερα να παει σε αλλο μοτερ...Σε κάθε περίπτωση επισκευάζεται
Βασιλη αν ειναι περιελιξη δεν αξιζει να περασει καινουρια καλυτερα να παει σε αλλο μοτερ...Σε κάθε περίπτωση επισκευάζεται
Σου χάλασε κανένα ?Κατέχεις από μοτέρ;
Ανάλογα το κόστος ... αν το ανοίξει να αλλάξει προληπτικά και ρουλμάν.Βασιλη αν ειναι περιελιξη δεν αξιζει να περασει καινουρια καλυτερα να παει σε αλλο μοτερ...
Τι σου κανει? δεν ειμαι ηλεκτρολογος αλλα αλλα ισως καποιος μπορει να βοηθησει...Εχω ένα θέμα στη δεύτερη μηχανή .
Εδω στα μερη μου και του Ηλια μια η αλλη ειναι επειδη το εχω ψαξει προσφατα 80 ευρω περιελιξη 120 καινουριο πιστευω δεν αξιζει...Αν του έρθει μια η άλλη
Μοτέρ από πλυντήριο,είχαν κοπεί τα καλώδια,πήγα σε ηλεκτρολόγο,ματισε 4.Φρεναρει με το χέρι.Ηταν θηρίο στο παρελθόν και το ντιμαριζα.Λογικα πρέπει να λείπουν καλώδια απ'την πλεξούδα.Τι σου κανει? δεν ειμαι ηλεκτρολογος αλλα αλλα ισως καποιος μπορει να βοηθησει...
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα ... μοτέρ από μοτέρ έχει διαφορές.Εδω στα μερη μου και του Ηλια μια η αλλη ειναι επειδη το εχω ψαξει προσφατα 80 ευρω περιελιξη 120 καινουριο πιστευω δεν αξιζει...
Μιλας για πατεντα... οταν την εκανες δουλευε κανονικα και κοπηκαν καλωδια και μετα την ματιση σου κανει αυτο που λες αν καταλαβα καλα... μηπως ο δευτερος δεν πετυχε κατι στην συνδεσμολογια αν και δυσκολο γιατι τα καλωδια ειναι ειναι με χρωματα και σε οδηγουν ποιο να συνδεσεις με ποιο εκτος αν ο πρωτος χρησιμοποιησε ιδια χρωματα και τα μπερδεψε ο δευτερος...Μοτέρ από πλυντήριο,είχαν κοπεί τα καλώδια,πήγα σε ηλεκτρολόγο,ματισε 4.Φρεναρει με το χέρι.Ηταν θηρίο στο παρελθόν και το ντιμαριζα.Λογικα πρέπει να λείπουν καλώδια απ'την πλεξούδα.
Στον "Δυνατό" πήγες ?Μοτέρ από πλυντήριο,είχαν κοπεί τα καλώδια,πήγα σε ηλεκτρολόγο,
τοτε ειναι ο πικνοτης εκηνισης , βαλτο μπροστα , και εαν δεν δουλευει στριψε το στροφειο με το χερι , και οταν δουλευει τοτε ειναι αυτο ο πικνοτης , που ειναι ενα βαρελακι ασπρο που στοιχιζει 5 με 6 ευρω , βγαινει ευκολα , το πας και παιρνης ιδιο , εγω το εκανε μονος μου πολυ ευκολαΤο μοτέρ δούλευε ρελιαζε δηλαδή όταν ρελιαζε αρχησε να το κάνη αυτό δεν έχανε δυναμη
Μην τρελαίνεσαι....για εμένα 99% είναι πυκνωτής.View attachment 71030Που θα βρο τέτοιο μοτέρ με ίδια βάση 230v γράφει (αν δεν φτιάχνεται)
Αν είναι το μοτέρ με ψύκτρες ( καρβουνακια).....ρίξε μια ματιά αν έχουν φαγωθεί.Μοτέρ από πλυντήριο,είχαν κοπεί τα καλώδια,πήγα σε ηλεκτρολόγο,ματισε 4.Φρεναρει με το χέρι.Ηταν θηρίο στο παρελθόν και το ντιμαριζα.Λογικα πρέπει να λείπουν καλώδια απ'την πλεξούδα.
Πολύχρονος φίλε!Υγεία σε σένα και την οικογένειά σου!Αν είναι το μοτέρ με ψύκτρες ( καρβουνακια).....ρίξε μια ματιά αν έχουν φαγωθεί.
Γιώργο πολύχρονος με υγεία και ευτυχία.Αν είναι το μοτέρ με ψύκτρες ( καρβουνακια).....ρίξε μια ματιά αν έχουν φαγωθεί.
Πολύχρονος Γιωργο.Αν είναι το μοτέρ με ψύκτρες ( καρβουνακια).....ρίξε μια ματιά αν έχουν φαγωθεί.
δεν ακους , τοτε κανε οτι σε φωτιση η παναγια , ΤΕΛΟΣ σηκωνω τα χερια ψηλα απο το πληκρολογιο για εσεναView attachment 71030Που θα βρο τέτοιο μοτέρ με ίδια βάση 230v γράφει (αν δεν φτιάχνεται)
Πολύχρονος φίλε!Υγεία σε σένα και την οικογένειά σου!
Γιώργο πολύχρονος με υγεία και ευτυχία.
Σας ευχαριστώ παλικαρια.Πολύχρονος Γιωργο.