Υλικά για ιδιογόμωση

Βασιλη αν ειναι περιελιξη δεν αξιζει να περασει καινουρια καλυτερα να παει σε αλλο μοτερ...
Ανάλογα το κόστος ... αν το ανοίξει να αλλάξει προληπτικά και ρουλμάν.
Αν του έρθει μια η άλλη ... πάει σε καινούργιο.
Δεν ξέρω τιμές αλλά μπορώ να μάθω που κινείται η αγορά.

Τι σου κανει? δεν ειμαι ηλεκτρολογος αλλα αλλα ισως καποιος μπορει να βοηθησει...
Μοτέρ από πλυντήριο,είχαν κοπεί τα καλώδια,πήγα σε ηλεκτρολόγο,ματισε 4.Φρεναρει με το χέρι.Ηταν θηρίο στο παρελθόν και το ντιμαριζα.Λογικα πρέπει να λείπουν καλώδια απ'την πλεξούδα.

Εδω στα μερη μου και του Ηλια μια η αλλη ειναι επειδη το εχω ψαξει προσφατα 80 ευρω περιελιξη 120 καινουριο πιστευω δεν αξιζει...
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα ... μοτέρ από μοτέρ έχει διαφορές.
Αλλά τώρα για 120€ νομίζω δεν αξίζει τον κόπο ... ας πάει σε καινούργιο και να κρατήσει το παλιό.
Να δει πυκνωτές πρώτα.

Μοτέρ από πλυντήριο,είχαν κοπεί τα καλώδια,πήγα σε ηλεκτρολόγο,ματισε 4.Φρεναρει με το χέρι.Ηταν θηρίο στο παρελθόν και το ντιμαριζα.Λογικα πρέπει να λείπουν καλώδια απ'την πλεξούδα.
Μιλας για πατεντα... οταν την εκανες δουλευε κανονικα και κοπηκαν καλωδια και μετα την ματιση σου κανει αυτο που λες αν καταλαβα καλα... μηπως ο δευτερος δεν πετυχε κατι στην συνδεσμολογια αν και δυσκολο γιατι τα καλωδια ειναι ειναι με χρωματα και σε οδηγουν ποιο να συνδεσεις με ποιο εκτος αν ο πρωτος χρησιμοποιησε ιδια χρωματα και τα μπερδεψε ο δευτερος...

Το μοτέρ δούλευε ρελιαζε δηλαδή όταν ρελιαζε αρχησε να το κάνη αυτό δεν έχανε δυναμη
τοτε ειναι ο πικνοτης εκηνισης , βαλτο μπροστα , και εαν δεν δουλευει στριψε το στροφειο με το χερι , και οταν δουλευει τοτε ειναι αυτο ο πικνοτης , που ειναι ενα βαρελακι ασπρο που στοιχιζει 5 με 6 ευρω , βγαινει ευκολα , το πας και παιρνης ιδιο , εγω το εκανε μονος μου πολυ ευκολα

Αν είναι το μοτέρ με ψύκτρες ( καρβουνακια).....ρίξε μια ματιά αν έχουν φαγωθεί.

Back