Υλικά για ιδιογόμωση

View attachment 71030Που θα βρο τέτοιο μοτέρ με ίδια βάση 230v γράφει (αν δεν φτιάχνεται)
Κάπου έχει μια πινακίδα ... εκεί γράφει όλα τα χαρακτηριστικά όχι μόνο το 230v.
Θα πάρεις έναν με τα ίδια και φυσικά με την ίδια φλάντζα (να ταιριάζουν οι βίδες της βάσης)
Δες τι έχει πάθει πρώτα και αν χρειάζεται αλλαγή, θα βρούμε κινητήρα, μην φοβάσαι.

Κάπου έχει μια πινακίδα ... εκεί γράφει όλα τα χαρακτηριστικά όχι μόνο το 230v.
Θα πάρεις έναν με τα ίδια και φυσικά με την ίδια φλάντζα (να ταιριάζουν οι βίδες της βάσης)
Δες τι έχει πάθει πρώτα και αν χρειάζεται αλλαγή, θα βρούμε κινητήρα, μην φοβάσαι.
Λεμε τώρα αν έχει βγει νοκ αουτσάιντερ … εξετάζω ολλες της παραμέτρους!!!!

Λιάκο,ένα μοτέρ έχει γύρω στο 100σταρικο.
Το πιθανότερο θα βρεις να ταιριάζει στις τρύπες της βάσης
Αν όχι,κάνεις καινούριες.
Κοίταξε πρώτα αν διορθώνεται...
Πικνοτης εκινησεις.. 4€ Κόστος .. πάραγγελια γιατί έχουν τελιοση… ευχαρηστο ολλους

Οι πυκνωτές είναι συνήθως αυτοί που παραδίδουν πρώτοι το πνεύμα.
Αν από κύλινδρος έχει γίνει ξεχυλωμένο βαρελάκι θέλει αντικατάσταση.
Ηλεκτρολόγος μου ζητούσε 150 ευρώ για να αλλάξει όλη την πλακέτα σε ένα ψυγείο. Το έφτιαξα με μισό ευρώ αλλάζοντας ένα καμμένο πυκνωτή.

Μεταξύ άλλων και ατσάλινα σκάγια νούμερο 3 να δούμε τι θα δούμε με αυτά... ησυχία δεν έχουμε!View attachment 71933
Με τα ατσάλινα Γιώργο θα πρέπει να κάνουμε reset σε οτι ξέρουμε και να κάτσουμε στο θρανίο από την αρχή...
Τώρα στα γεράματα μάθε γερό γράμματα...ασε...

Μεταξύ άλλων και ατσάλινα σκάγια νούμερο 3 να δούμε τι θα δούμε με αυτά... ησυχία δεν έχουμε!View attachment 71933

Καλοριχτα !!!
Αλλα ξεχνα οτι ηξερες στο μολυβι....πρεπει να βγαλεις ταχυτητες στο 450μ/δ+....και παραλληλα συγκεντρωση..
Μην ριξεις με ποιο κλειστο απο 3* αστρα...και τις επιδοσεις των μολυβδινων στα 40 μετρα τις ξεχνας !!!
Τουλαχιστον αυτο ειδα εγω στις δικες μου δοκιμες..
Καλη δυναμη....και κουραγιο φιλε !!!

Έχεις της βάσεις, θα την βρεις την άκρη.
Ταξίδι είναι και αυτό, θα το ευχαρίστηθεις
Οταν μας βρει το "κακό" Νίκο...δεν θα μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικα...
Το κυνήγι είναι τρόπος ζωής πλέον. ..δεν κόβεται...
Η ιδιογομωση μεράκι...θα το παλέψουμε με τα καινούργια δεδομένα...κατι θα βγάλουμε...

Οταν μας βρει το "κακό" δεν θα μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικα Νίκο...
Το κυνήγι είναι τρόπος ζωής πλέον. ..δεν κόβεται...
Η ιδιογομωση μεράκι...θα το παλέψουμε με τα καινούργια δεδομένα...κατι θα βγάλουμε...

Αλοιμονο...σε μενα το λες...που ειμαι μουρλος με την Ιδιογομωση και το ψαξιμο...και με το κυνηγι βεβαια !!!

Αλοιμονο...σε μενα το λες...που ειμαι μουρλος με την Ιδιογομωση και το ψαξιμο...και με το κυνηγι βεβαια !!!
Θα το παλέψουμε βρε Νικο...οι πατεράδες-παππούδες μας περάσανε από τα μπροστόγιομα και τη μαύρη μπαρούτη στα οπισθογεμή και τις σύγχρονες άκαπνες και τη βρήκανε την άκρη...
Εμείς θα χαθούμε....

Back