Ευχαριστώ Δημήτρη!Σκάγια με ελάχιστη ποσότητα το ένα κιλό. Ότι έχει στο σάιτ, με τιμή, τα έχει (μάλλινες π.χ.), αλλά δε χάνεις τίποτα να τον πάρεις ένα τηλ για επικύρωση πριν τη παραγγελία...
Ευχαριστώ Δημήτρη!Σκάγια με ελάχιστη ποσότητα το ένα κιλό. Ότι έχει στο σάιτ, με τιμή, τα έχει (μάλλινες π.χ.), αλλά δε χάνεις τίποτα να τον πάρεις ένα τηλ για επικύρωση πριν τη παραγγελία...
Οτι γραφει, το εχει.Ψωνίζει κανείς από φάντομ;
Κάλυκες έχει Κωστή;Οτι γραφει, το εχει.
Οτι αφορα εκρηκτική ύλη οχι.Κάλυκες έχει Κωστή;
Είχαμε μιλήσει πέρυσι κάποια στιγμή.Για κάλυκες δεν ήξερα.Ευχαριστω παίδες...Οτι αφορα εκρηκτική ύλη οχι.
Καλυκες,καψουλια κ πυριτιδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
Καλημερα Λαμπη! Δεν πουλανε επιτηδες για να αγοραζετε μονο εμπορικα ή λογω νομοθεσιας?Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πραγματικότητα .
Εδώ στην Κύπρο του 2023 δέν πουλά κανείς σε ιδιογομωτές πυρίτιδα .
Η κατάσταση διολισθαίνει σε εικόνα αγοράς τριτοκοσμικής χώρας όπου
2-3 αετονύχηδες (απόλυτα μηδενικά συγκριτικά με διεθνές εμπόριο )θέλουν
να λυμαίνονται τον τόπο .
ΚένταυροςΚαλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς από που μπορώ να προμηθευτώ αντίστροφο αποκεντρωτηρα για διασπορας?
Έψαξα στην ιστοσελιδα Fantom αλλα δεν υπαρχει διαθέσιμο.
Νομίζω αυτό το 616 mito azzurro το είχαμε συζητήσει και παλαιότερα...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φυσίγγια-για-τρυγόνι.61/post-32055Νομίζω αυτό το 616 mito azzurro το είχαμε συζητήσει και παλαιότερα...
Ο Στέλιος (ως συνήθως) το είχε ψάξει ...και αν θυμάμαι καλά... είχε βρεί ότι προοριζόταν για καλυκες πλαστικούς 0.38 για πλαστικές σφαίρες...
Ενδεικτικό γιαυτό η αναγραφή "FUNNY SHOT PRIMER"
Aν το δει ο Στέλιος...μάλλον...θα το θυμηθεί και θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες...
Είπαμε βρε Κώστα...περνάνε ψηλά τα τρυγόνια στην Ηλεία...αλλά λίγο υπερβολικό σε κόβω...
Εγώ θα ρωτήσω για Θώδη βύσμα, από πού; Το μπλε
Σήμερα έκανα παραγγελία και δε είδα αυτόν του Θώδη, για αυτό ρωτάω.Ο άνθρωπος το δείχνει στο κέντρο της εικόνας.
Από Φάντομ είναι αγορασμένος και ο Τασκοφ και ο Θώδης.