Τους εχω απο περυσι παρει, απο Αθηνα (τους θωδη) τα αλλα ειναι απο τον Αντωνη, απλως τον εβαλα για να συμπληρωσω τη φωτο κ για το που τον προοριζω...Εγώ θα ρωτήσω για Θώδη βύσμα, από πού; Το μπλε
Ο Αντωνης τους εχει διαφανους ακομη.Έχει Θώδη στην ιστοσελίδα του.
Παλιά ο Θώδης ήταν διαφανής και για αυτό τον έχει φωτογραφήσει έτσι ο Φάντομ.
Τώρα άλλαξε ο Θώδης το χρώμα, σιγά μην αλλάξει ο Φάντομ τη φωτογραφία.
Εχει φερει ο Αντώνης 18, 20, 22 Τασκώφ (μισόταπες).Κώστα τις μισοταπες Τασκωφ 16,18 από ποιον τις αγόρασες και πόσο ;
Ναι Κωστή..Φασσούλες Γιώργο;;;;
Ναι Κωστή..
Σε ξεγέλασε το κουτί Νίκο !!!ΑΜΑΝ βρε Γιωργο....Ειναι δυνατον να αγοραζεις ΕΣΥ.... φυσιγγια για φασσες ???![]()
Σε ξεγέλασε το κουτί Νίκο !!!Ο Γιώργος τα έχει γεμίσει ... Πρόσεξε τους κάλυκες να δεις ότι είναι Nobelsport !!!
Και δεν έχουν τίποτα τυπωμένο στο πλάι, επομένως ΔΕΝ είναι εργοστασιακά φυσίγγια, και μάλιστα B&P !!!
Ο Γιώργος έκανε μερακλίδικη δουλειά ... το κουτί δεν είναι από κάποιο συγκεκριμένο φυσίγγι, απλά είναι όμορφο, και δηλώνει την πυρίτιδα που είναι γεμισμένα (ΜΒ) ...![]()
Ήταν κάποτε ο τοτός................Techna N παίδες SOS δεν βρίσκω πουθενά!Ριχτε φώς
Κοροϊδία ειναι ρε συ Νίκο.....είπαμε πες του...Ξέρω ένα μαυραγορίτη …. 100€ τα εκατό γραμμάρια.
Εγω απο το Βουκελάτο στην Αμαλιάδα, ειχα παρει σε 2mm για ποιο σιγουριά του υλικού...Ξέρει κάποιος αν τα φύλλα φελλού του ένα μέτρου, που έχουν τα βιβλιοπωλεία, είναι τα ίδια με αυτά που είναι έτοιμα για ιδιογομωση ;; ( γιατί δεν έχω για να δω πως είναι. ) Βρίσκω του μέτρου σε 2μμ και σε 5μμ. Πάχος. Σκέφτομαι να τα πάρω να αρχίσω να παίζω. Η δεν κάνουν ;;