Υλικά για ιδιογόμωση

Εγώ θα ρωτήσω για Θώδη βύσμα, από πού; Το μπλε
Τους εχω απο περυσι παρει, απο Αθηνα (τους θωδη) τα αλλα ειναι απο τον Αντωνη, απλως τον εβαλα για να συμπληρωσω τη φωτο κ για το που τον προοριζω...

Έχει Θώδη στην ιστοσελίδα του.
Παλιά ο Θώδης ήταν διαφανής και για αυτό τον έχει φωτογραφήσει έτσι ο Φάντομ.
Τώρα άλλαξε ο Θώδης το χρώμα, σιγά μην αλλάξει ο Φάντομ τη φωτογραφία.
Ο Αντωνης τους εχει διαφανους ακομη.

ΑΜΑΝ βρε Γιωργο....Ειναι δυνατον να αγοραζεις ΕΣΥ.... φυσιγγια για φασσες ??? o_O
Σε ξεγέλασε το κουτί Νίκο !!! .sarcastic. Ο Γιώργος τα έχει γεμίσει ... Πρόσεξε τους κάλυκες να δεις ότι είναι Nobelsport !!!;) Και δεν έχουν τίποτα τυπωμένο στο πλάι, επομένως ΔΕΝ είναι εργοστασιακά φυσίγγια, και μάλιστα B&P !!!:)
Ο Γιώργος έκανε μερακλίδικη δουλειά ... το κουτί δεν είναι από κάποιο συγκεκριμένο φυσίγγι, απλά είναι όμορφο, και δηλώνει την πυρίτιδα που είναι γεμισμένα (ΜΒ) ...:cool:;)

Σε ξεγέλασε το κουτί Νίκο !!! .sarcastic. Ο Γιώργος τα έχει γεμίσει ... Πρόσεξε τους κάλυκες να δεις ότι είναι Nobelsport !!!;) Και δεν έχουν τίποτα τυπωμένο στο πλάι, επομένως ΔΕΝ είναι εργοστασιακά φυσίγγια, και μάλιστα B&P !!!:)
Ο Γιώργος έκανε μερακλίδικη δουλειά ... το κουτί δεν είναι από κάποιο συγκεκριμένο φυσίγγι, απλά είναι όμορφο, και δηλώνει την πυρίτιδα που είναι γεμισμένα (ΜΒ) ...:cool:;)

Τι περιμενεις....Μπουτζουρης Μηχανικος....εχει την πατεντα στο αιμα του...!!!! :D

Με εστειλε αδιαβαστο Στελιο μου !!!!:D

Ξέρει κάποιος αν τα φύλλα φελλού του ένα μέτρου, που έχουν τα βιβλιοπωλεία, είναι τα ίδια με αυτά που είναι έτοιμα για ιδιογομωση ;; ( γιατί δεν έχω για να δω πως είναι. ) Βρίσκω του μέτρου σε 2μμ και σε 5μμ. Πάχος. Σκέφτομαι να τα πάρω να αρχίσω να παίζω. Η δεν κάνουν ;;

Ξέρει κάποιος αν τα φύλλα φελλού του ένα μέτρου, που έχουν τα βιβλιοπωλεία, είναι τα ίδια με αυτά που είναι έτοιμα για ιδιογομωση ;; ( γιατί δεν έχω για να δω πως είναι. ) Βρίσκω του μέτρου σε 2μμ και σε 5μμ. Πάχος. Σκέφτομαι να τα πάρω να αρχίσω να παίζω. Η δεν κάνουν ;;
Εγω απο το Βουκελάτο στην Αμαλιάδα, ειχα παρει σε 2mm για ποιο σιγουριά του υλικού...

Back