Υλικά για ιδιογόμωση

Καλαααααα. Σε λιγο καιρο σε βλεπω στο "Σκεφτομαι να αγορασω" να ζητας γνωμες για μηχανες γομωσης .sarcastic.
Στο τσακ ήμουν κάποτε για την Gaep-1000. Μου την έστελνε ο Ιταλός στην πόρτα του σπιτιού μου με 700€ all included, συσκευασμένη σε ξύλινη συσκευασία και ένα !!! γάντι εργασίας δώρο. Τελικά με αυτά τα λεφτά πήρα το δίκαννο :)

Στο τσακ ήμουν κάποτε για την Gaep-1000. Μου την έστελνε ο Ιταλός στην πόρτα του σπιτιού μου με 700€ all included, συσκευασμένη σε ξύλινη συσκευασία και ένα !!! γάντι εργασίας δώρο. Τελικά με αυτά τα λεφτά πήρα το δίκαννο :)

Ελα ,κάνε το βήμα και μεις θα σε στηρίξουμε ..sarcastic.

Ωραια βαλτην σε μια γυαλα τωρα εχει κ ωραιο χρωματακι με πρασινωπες πινελιες, εισαι κ παναθηναικος, να την κοιτας να την χαιρεσαι... .yelling.
Aρι οταν ο Γιωργος αστοχει σε παπι θα ξεκιναει. Τι μου γεμησες εδω, αυτο δεν κανει ουτε για τσονια μου τα εδωσες ματιασμενα ταφουσεκια, και αλλα τετια.στο λεω γιατι εχω τετια βιοματα.buy buy..very funny.

Ειναι δηνατον να το μαθαινω εγω προτος στην Κερκυρα?.xm.Ειχα κανει την παραγγελια μου ομος πριν το ανακιν..sarcastic..my man.

Ειναι δηνατον να το μαθαινω εγω προτος στην Κερκυρα?.xm.Ειχα κανει την παραγγελια μου ομος πριν το ανακιν..sarcastic..my man.
Γατακι μου εσυ.......ελπιζω να παρεγγηλες σωστα αλλιως απο εκεινα τα καλα δεν εχει.sarcastic..sarcastic.

χτες μετρισα τα σκαγια τα5% με το παχυμετρο τα νο3 ηταν οκ 3,3 χιλ,το αλλα........τονο5 ηταν 2,8 χιλ. και το νο4 ηταν 2,9-3χιλ.Αν καποιος πηρε και μπορει να κανει μια επαλ.ας το κανει.

Οταν φτασουν στα χερια μου θα σε θυμηθω, το κανω ετσι κ αλλιως σε ολα τα σκαγια... Τα ταξινομω βαση μετρησης...
Αμα ειναι 2,9 το 4αρι, την γ@....με.xm. Τα 3 χιλ καλο ειναι, ειναι ψαγμενη διαμετρος αν κ οχι για αντιμονιουχα...;)

χτες μετρισα τα σκαγια τα5% με το παχυμετρο τα νο3 ηταν οκ 3,3 χιλ,το αλλα........τονο5 ηταν 2,8 χιλ. και το νο4 ηταν 2,9-3χιλ.Αν καποιος πηρε και μπορει να κανει μια επαλ.ας το κανει.
Kαταλαβα μονο τα 3αρια θα κρατησω παλι το εχει η μοιρα μου βλεπεις.....ποιο μικρη διαμετρος και λιγο ποιο ελαφρα απο τα κανονικα οποτε τη πατησαμ φιλος

Back