Υλικά για ιδιογόμωση

Πάντως απ' οτι είδα στις φωτογραφίες, τόσο οι ποσότητες των φυσιγγίων και των υλικών όσο και τα εργαλεία ιδιογόμωσης που είχε, δε δείχνουν μεγάλη παραγωγή που να δικαιολογεί την εμπορία...
Πιο πολύ για ιδιογομωτή και με μικρή παραγωγή μου φαίνεται...

Δηλαδή εγώ που μαζεύω τους άδειους κάλυκες στο κυνήγι και έχω μια μαύρη σακούλα σπίτι, που δεν έχω πετάξει ακόμη (κρυφός πόθος να ξεκινήσω φέτος να γεμίζω κάνα φυσίγγι), σε συνδυασμό με 5-6 κουτιά φυσίγγια, που μου μείναν, και τα εργαλεία γεμίσματος του πατέρα μου, μαζί με κάποιες συλλεκτικές μάλλινες τάπες και κουτιά μπαρούτης (με λίγη ποσότητα μέσα) και κάποια καψούλια 6,45 που έχω για ενθύμιο, κινδυνεύω να βρεθώ στα κάγκελα....xm.
Έτσι όπως τα λέει ο Σπύρος είναι. Πόσα φυσίγγια να φτιάξει με απλές ερασιτεχνικές μηχανές σαν τη LEE ρε παιδιά, και πόσα να πουλήσει; και πόσο πρέπει να τα πουλήσει για να βγάλει κάτι; Ποιος θα αγόραζε φυσίγγια με μεταχειρισμένους κάλυκες και μάλιστα ο καθένας διαφορετικός; Είδατε την κούτα; Ουράνιο τόξο, όλα τα χρώματα!!!
Τι του βρήκανε; ... 326 κάλυκες (ριγμένους!!!) και ... 329 γεμάτα φυσέκια ... .what. .yel. .yel.
Σίγουρα κάποιο καθίκι που θα είχαν τίποτα προηγούμενα τον κάρφωσε ... και η αστυνομία πρέπει να δείχνει πότε-πότε ότι παράγει έργο...;)
Τίποτα δεν πρόκειται να του κάμουν, εκτός κι αν είχε κι άλλου είδους παράνομες δραστηριότητες.
Ακόμη κι αν του ασκηθεί δίωξη, στο δικαστήριο ακόμη κι ένας ασκούμενος δικηγόρος θα τον αθωώσει...
Το θέμα είναι ότι θα υποστεί άδικα ταλαιπωρία, θα μπει σε έξοδα, στενοχώρια, ψυχική οδύνη κι αυτός και η οικογένειά του ... όλα αυτά δεν είναι και λίγα! Ποιος και πως θα τον αποζημιώσει μετά; :(
Γι' αυτό τα μ@υνόπ@να οι παλιορουφιάνοι θέλουνε .sex hard.χωρίς σάλιο, και μετά ... κρέμασμα ανάποδα και κάπνισμα με καβαλίνες !!! .kkk.

Ποιος θα αγόραζε φυσίγγια με μεταχειρισμένους κάλυκες και μάλιστα ο καθένας διαφορετικός; Είδατε την κούτα; Ουράνιο τόξο, όλα τα χρώματα!!!
Τι του βρήκανε; ... 326 κάλυκες (ριγμένους!!!) και ... 329 γεμάτα φυσέκια ... .what. .yel. .yel.
Για αυτό το έβαλα εδώ γιατί φάνηκε περίεργη υπόθεση.
Τόσους κάλυκες (οι και περισσότερους)μπορεί να έχει ένας ιδιογομωτης τσιχλοκυνηγος..

παιδιά στο link του ihunt που έβαλε ο kinigosdk στην επικαιρότητα αναφέρεται ότι είχε φήμη ιδιογομωτή που πουλούσε
Ρε Μάκη, μόνο και μόνο από φήμη τον τραβολογούν τον άνθρωπο δεν θα πρεπε να υπάρχουν και αποδείξεις ότι κανει εμπορία?

Ρε Μάκη, μόνο και μόνο από φήμη τον τραβολογούν τον άνθρωπο δεν θα πρεπε να υπάρχουν και αποδείξεις ότι κανει εμπορία?
τι να σου πώ Σπύρο μου.....ξέρουμε όλοι όμως ότι αυτό γίνεται αλλά αποδείξεις δεν υπάρχουν και κανείς δεν θέλει να μπλέξει ;) καλό βράδυ

Γιαφκα ειχε ο ανθρωπος ρε παιδια τι δεν καταλαβαινετε ?
329 φυσιγγια και αλλους τοσους αδειους καλυκες
Συνολο γυρω στα 25 κουτια φυσιγγια και ενα κυνηγετικο οπλο
Μεχρι την υπογραφη της νεας Ρυθμιστικης εχουμε να διαβασουμε πολλες τετοιες μαλ@κιες
Διαφορετικα πως θα ξεσκισουν την κυνηγετικη περιοδο πρεπει να εχουν μια δικαιολογια οι Τσιρωνιδες και τα κολληταρια τους

Εγώ πιστεύω ότι ο τίτλος του ihunt τα λέει όλα! - "Το οπλοφοβικό κράτος απειλεί την κυνηγετική δραστηριότητα" !!!
.....................
Ας δεχτούμε και ότι έδινε ο συγκεκριμένος κάποια κουτιά φυσίγγια σε γνωστούς και φίλους του ... ακόμη ας πούμε και ότι του έδιναν κάτιτις για το κόστος των υλικών, άντε και κάτι παραπάνω για τον κόπο του... Είναι αυτό εμπορία πυρομαχικών;;; Τι εμπορία φυσιγγίων να κάμεις ρε παιδιά με απλή ερασιτεχνική single stage μηχανή;;;
Σας είπα τι θα του κάμουν ... Τα @@@ θα του κλάσουν !!!
Το θέμα είναι αυτό που λέει κι ο Κωστής παραπάνω...
Τώρα το περιστατικό το διαβάσανε, το ακούσανε, το είδανε στην τηλεόραση κάποιες χιλιάδες κόσμος. Πόσοι από αυτούς θα μάθουνε μετά από ... 6 μήνες ... ή 1 - 2 χρόνια (... όποτε γίνει η δίκη) ότι ο άνθρωπος αθωώθηκε ;;; .xm.
Τι εντύπωση μένει τελικά στην (άσχετη) κοινή γνώμη ;;; ;)

Μόλις τώρα άκουσα στο ΚΡΗΤΗ TV ότι αφέθηκε ελεύθερος ο άνθρωπος! Δεν πρόλαβα να ακούσω από την αρχή, αλλά μάλλον χωρίς να του ασκηθεί δίωξη, γιατί ο δικηγόρος του (κος Κοκοσάλης) δήλωσε ότι προσκόμισε αποδείξεις ότι τα υλικά τα είχε προμηθευτεί νόμιμα και ότι οι αστυνομικές αρχές είχαν σχηματίσει τη δικογραφία χωρίς να έχουν λάβει υπόψη υπουργικές αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες η ιδιογόμωση κυνηγετικών φυσιγγίων είναι απολύτως νόμιμη δραστηριότητα!!!
Τι σας έλεγα ότι θα του κλάσουνε τα @@ !!!;)

Αυτό που είπαμε απο την αρχή.αν δεν πουλούσε όντως θα του τα κλανανε.μαλακες κομπλεξικοι.κάποιος μαλάκας θα τους είπε τίποτα και τρεξανε οι καραγκιοζηδες να πιάσουνε τον αρχιτρομοκρατη.για να δούμε τώρα.θα γίνει πρωτη είδηση η αθώωση ή θα κάνουνε τις κότες οι παπαρες

Απ'οτι ακουστηκε παντως ηταν καταγγελια, και γιαυτο τον τσακωσαν. Νομιζω επισης οτι εχει οριστει δικασιμος γιατι η κατηγορια μετατραπηκε σε πλημμελημα, ολα αυτα ομως απο συζητησεις στο FB. Σε γενικες γραμμες παντως ειναι ου μπλεξεις, καθως ναι μεν ο ανθρωπος βγηκε εξω, αλλα δε ξερουμε τι εγιναν τα νομιμως κατεχομενα υλικα του

Αν δεν κανω λαθος ο φιλος Γιωργος (Altairlusso) ειχε ρωτησει παλια για αδιαβροχοποιηση φυσιγγιων. Σημερα χαζευοντας σε αμερικανικη ιστιοσελιδα ειδα οτι υπαρχει προιον αδιαβροχοποιησης τοσο για το καψουλι οσο και για το αστεροειδες σε πολυ χαμηλες τιμες εκει.

http://www.ballisticproducts.com/DryFire-Primer-Sealant-20-gram-tube/productinfo/141P20G/
http://www.ballisticproducts.com/ShellShield-Crimp-Sealant-5-oz-tube/productinfo/141C5OZ/

Με βλεπω να βαζω απο ενα σωληναριο στη βαλιτσα την επομενη φορα που θα ειμαι εκει, καθως καθε χρονο στο Δ τα φυσιγγια μου κανουν το μπανακι τους και μαλιστα βουτηγμενα στο νερο μεχρι τα μπουνια.

Αν το σωληνάριο των 5 οζ φτάνει για 1000 φυσίγγια, αξίζει και παραξίζει να το πάρεις και να κάτσεις με υπομονή να περάσεις όλα σου τα βαλτοφύσιγγα.

Αν το σωληνάριο των 5 οζ φτάνει για 1000 φυσίγγια, αξίζει και παραξίζει να το πάρεις και να κάτσεις με υπομονή να περάσεις όλα σου τα βαλτοφύσιγγα.

Aυτο ακριβως εχω στο μυαλο μου

Αν δεν κανω λαθος ο φιλος Γιωργος (Altairlusso) ειχε ρωτησει παλια για αδιαβροχοποιηση φυσιγγιων. Σημερα χαζευοντας σε αμερικανικη ιστιοσελιδα ειδα οτι υπαρχει προιον αδιαβροχοποιησης τοσο για το καψουλι οσο και για το αστεροειδες σε πολυ χαμηλες τιμες εκει.

http://www.ballisticproducts.com/DryFire-Primer-Sealant-20-gram-tube/productinfo/141P20G/
http://www.ballisticproducts.com/ShellShield-Crimp-Sealant-5-oz-tube/productinfo/141C5OZ/

Με βλεπω να βαζω απο ενα σωληναριο στη βαλιτσα την επομενη φορα που θα ειμαι εκει, καθως καθε χρονο στο Δ τα φυσιγγια μου κανουν το μπανακι τους και μαλιστα βουτηγμενα στο νερο μεχρι τα μπουνια.
Αυτος ειναι και ο κυριοτερος λογος(νερο-υγρασια)που φτιαχνω ενα και μοναδικο φυσιγγι για το Δ και γενικα τα παπια.Και να βραχουν αυτα που εχω πανω μου σημερα μεχρι αυριο-μεθαυριο θα τα ριξω πριν προλαβουν να χαλασουν.

Back