Υλικά για ιδιογόμωση

Το προβλημα ειναι οτι δειχνει οτι χειροτερευει χρονο με το χρονο. Η κριση εδωσε μια ακομη σπρωξια. Αν δεν δημιουργησουν οι ελληνες κατασκευαστες καποια στανταρντ με ουδετερο οργανισμο να ελεγχει την ποιοτητα προβλεπω να χανουν εντελως το παιγνιδι απο τα ευρωπαικα εισαγομενα.
Εγω παω πλεω ν για αγορα σκαγιων εδω στο νησι με το παχιμετρο μου μαζι. Στραβονουν λιγο αλλα τους περναη .ΔΕΝ εχεις 6 νο κυριε?μου κοτσαρης ενα αυτοκολιτο νο6 στο τσουβαλι με τανο7 και με γ....ας. οχι φυλε μου.

Εγω παω πλεω ν για αγορα σκαγιων εδω στο νησι με το παχιμετρο μου μαζι. Στραβονουν λιγο αλλα τους περναη .

Καλα κανεις, αλλα την δουλεια αυτη πρεπει να την κανει ο εμπορας. Οπως σε ολο τον κοσμο να σου λεει τα ορια της αποκλισης ειναι τοσα. Αλλοιως εκτος προδιαγραφων. Και να σου δεινει το κρατος το δικαιωμα να εισαγεις αν η ποιοτητα εδω ειναι χαλια. Μια χαρα σκαγια φτειαχναμε, πως στραβωσε ετσι το θεμα. Δεν τα περνανε απο σιτα για να διαλεξουν νουμερα η στα παπακια τους ολα αφου ειναι μονοπωλιο. Δεν νομιζω ομως να προμηθευουν στη Lambro πχ τα ιδια χαλια. Οποτε μιλαμε για νοθεια με τη βουλα και του κρατους που επιτρεπει τετοια μονοπωλια.

Θε
Καλα κανεις, αλλα την δουλεια αυτη πρεπει να την κανει ο εμπορας. Οπως σε ολο τον κοσμο να σου λεει τα ορια της αποκλισης ειναι τοσα. Αλλοιως εκτος προδιαγραφων. Και να σου δεινει το κρατος το δικαιωμα να εισαγεις αν η ποιοτητα εδω ειναι χαλια. Μια χαρα σκαγια φτειαχναμε, πως στραβωσε ετσι το θεμα. Δεν τα περνανε απο σιτα για να διαλεξουν νουμερα η στα παπακια τους ολα αφου ειναι μονοπωλιο. Δεν νομιζω ομως να προμηθευουν στη Lambro πχ τα ιδια χαλια. Οποτε μιλαμε για νοθεια με τη βουλα και του κρατους που επιτρεπει τετοια μονοπωλια.
θεμα κοστους Παυλο....

Θε
Παυλο....τι δουλεια εχεις εσυ σε αυτα τα τοπικ;.smashfrak.εδω ειναι για Ιδιογομωτες...γρηγορα στο remigton team.yelling.

Το θεμα σκαγια ειναι πολυ μεγαλο. Προσωπικα αφου χρησιμοποιω μονο ψιλα νουμερα 8,8μιση και 7 καποιες φορες, αυνηθως οι διαστασεις που παιρνω ειναι κοντινες. Μονο μια φορα τα 7αρια μου βγηκαν 8αρια

Δημητρη εχω ανοιξει αρκετα τσουβαλακια με σκαγια κ ειδικα στα ψιλα σκαγια γινεται μεσα μυλος... Ακομα κ 3-4 νουμερα διαφορα εχω βρει ειδικα στα 7αρια οπως αναφερεις... Κανω λοιπον κ εγω τωρα τον συνηγορο του διαβολου χωρις να ξερω τα φυσιγγια που εριξε ο φιλος σου κ ρωταω... Δινει εντολη ο μαγαζατορας να του γεμισουν φυσιγγια με τη συνταγη του σε καποιο μεγαλη κατασκευαστρια εταιρια, οπως γινεται πολυ τωρα τελευταια, κ δεν τις γεμιζει σε δικη του μηχανη... Η μεγαλη εταιρια παιρνει τα τσουβαλακια, τα αδειαζει στη μηχανη χρησιμοποιωντας αυτα που γραφουν ν7 και τα γεμιζει...
Πες μου τωρα ποιος απο ολους φταιει...
Αυτος του οποιου τη φιρμα φερει το φυσιγγι!Ποιος αλλος?

.sarcastic..sarcastic.Σε βλεπω οταν εγκατασταθεις μονιμα στη Κερκυρα να εισαι ολη μερα με το ντουφεκι στη πλατη και ολη νυχτα να γεμιζεις.hair..hair.πιστευω εχεις φτιαξει και το αποθηκακι απο τωρα.sarcastic.

Πως με καταλαβες?.sarcastic. Η ιδιογομωση μου εχει μεινει απο παιδι αποταν γεμιζα με τον πατερα μου

Δημητρη εχω ανοιξει αρκετα τσουβαλακια με σκαγια κ ειδικα στα ψιλα σκαγια γινεται μεσα μυλος... Ακομα κ 3-4 νουμερα διαφορα εχω βρει ειδικα στα 7αρια οπως αναφερεις... Κανω λοιπον κ εγω τωρα τον συνηγορο του διαβολου χωρις να ξερω τα φυσιγγια που εριξε ο φιλος σου κ ρωταω... Δινει εντολη ο μαγαζατορας να του γεμισουν φυσιγγια με τη συνταγη του σε καποιο μεγαλη κατασκευαστρια εταιρια, οπως γινεται πολυ τωρα τελευταια, κ δεν τις γεμιζει σε δικη του μηχανη... Η μεγαλη εταιρια παιρνει τα τσουβαλακια, τα αδειαζει στη μηχανη χρησιμοποιωντας αυτα που γραφουν ν7 και τα γεμιζει...
Πες μου τωρα ποιος απο ολους φταιει...
φιλε δεν κατηγορησα καποιον και ουτε προκειται , απλως ο φιλος παραλιγο να σπασει το οπλο του και το οποιο το εχει αγορασει με μεροκαματο στην οικοδομη , αγοράζεις φυσιγγι ν 7 και μεσα να εχει ν 12 , απλως το εγραψα για γνωση και συμμορφωση προς ολους μας

φιλε δεν κατηγορησα καποιον και ουτε προκειται , απλως ο φιλος παραλιγο να σπασει το οπλο του και το οποιο το εχει αγορασει με μεροκαματο στην οικοδομη , αγοράζεις φυσιγγι ν 7 και μεσα να εχει ν 12 , απλως το εγραψα για γνωση και συμμορφωση προς ολους μας
Μητσο,οπως κι αν εχει αποκτηθει ενα οπλο,αυτα τα πραγματα δεν ειναι αστεια!
Μιλαμε για bars και αντοχες.Για πυροδοτησεις 15-20cm απο το προσωπο και τα ματια μας.Μονο αστεια δεν ειναι!!
Δε μπορει κατι που μας ευχαριστει και μας γεμιζει να γινεται "ρωσικη ρουλετα",με διακυβευμα τη σωματικη ακεραιοτητα η την ιδια μας τη ζωη!
Η διαφορα ενος φυσιγγιου γεμισμενου με τοση διαφορα στο νουμερο σκαγιων ειναι μεγαλη!Αν,ηδη,στο #7 ειναι στα ανωτερα ορια,απο αποψη πιεσεων,στο #12 που θα εχει φτασει?
Δεν συγχωρειται,σαν απλη αβλεψια!
Αν χρησιμοποιουσα φυσιγγια εμποριου,μ'αυτα που βλεπουμε κι ακουμε,θα "εσφαζα"οποσδηποτε ενα φυσιγγι στο κουτι!Να παει να @#$@ 1000 φορες!!Πες πως δεν το ειχα,η αστοχησα ακομη μια φορα......

Η Nike(έτσι έγραφε στην τάπα τουλάχιστον) που ηταν μεσα στα rottweil μοιαζει παρα πολυ με τη mb απο τα super pyrkal η είναι ιδέα μου;

Μητσο,οπως κι αν εχει αποκτηθει ενα οπλο,αυτα τα πραγματα δεν ειναι αστεια!
Μιλαμε για bars και αντοχες.Για πυροδοτησεις 15-20cm απο το προσωπο και τα ματια μας.Μονο αστεια δεν ειναι!!
Δε μπορει κατι που μας ευχαριστει και μας γεμιζει να γινεται "ρωσικη ρουλετα",με διακυβευμα τη σωματικη ακεραιοτητα η την ιδια μας τη ζωη!
Η διαφορα ενος φυσιγγιου γεμισμενου με τοση διαφορα στο νουμερο σκαγιων ειναι μεγαλη!Αν,ηδη,στο #7 ειναι στα ανωτερα ορια,απο αποψη πιεσεων,στο #12 που θα εχει φτασει?
Δεν συγχωρειται,σαν απλη αβλεψια!
Αν χρησιμοποιουσα φυσιγγια εμποριου,μ'αυτα που βλεπουμε κι ακουμε,θα "εσφαζα"οποσδηποτε ενα φυσιγγι στο κουτι!Να παει να @#$@ 1000 φορες!!Πες πως δεν το ειχα,η αστοχησα ακομη μια φορα......
η συνταγή ηταν απολυτα ασφαλης , το μονο η διαφορα στο ν σκαγιου , οταν γραφω πηγε να το σπασει στην κυριολεξια όταν εχασε το παπι παραλιγο να το σπασει σ ένα δεντρο

Το φιλαράκι μου ο ΜΠΑΛΩΚΑΣ εβάρησε ντουφεκίδι στα πολλά μέτρα απόσταση και βάνω τη φώτο!!! ;)

95pgmo.jpg

Το φιλαράκι μου ο ΜΠΑΛΩΚΑΣ εβάρησε ντουφεκίδι στα πολλά μέτρα απόσταση και βάνω τη φώτο!!! ;)

95pgmo.jpg

Πες του φιλου σου να αφησει τα κουλα του και να μας δωσει αναλυτικες λεπτομερειες. Αποσταση, φυσιγγι και τσοκ. .shake hands.

95pgmo.jpg
Περσηνη τουφεκια. 60 μεγαλα βηματα τσοκ carlsons 3* M92S 2,15./CX2000./Z2M 15./41gr vo3 +0.80 baffer. 57,7 xil. [Πηρε και λιγα παπακια στα τελιωματα, και κατοχ. βασηκη για φετος. θελει λιγο ποιο κριο για να σφηξη και αλλο. A to carlsons se optima plus.

Last edited:
Περσηνη τουφεκια. 60 μεγαλα βηματα τσοκ carlsons 3* M92S 2,15./CX2000./Z2M 15./41gr vo3 +0.80 baffer. 57,7 xil. [Πηρε και λιγα παπακια στα τελιωματα, και κατοχ. βασηκη για φετος. θελει λιγο ποιο κριο για να σφηξη και αλλο.
αυτες δεν ειναι για 25 βαθμους φιλαρακι....

Περσηνη τουφεκια. 60 μεγαλα βηματα τσοκ carlsons 3* M92S 2,15./CX2000./Z2M 15./41gr vo3 +0.80 baffer. 57,7 xil. [Πηρε και λιγα παπακια στα τελιωματα, και κατοχ. βασηκη για φετος. θελει λιγο ποιο κριο για να σφηξη και αλλο.

Φρεσκο πραμα ποτε θα δουμε?

Back