Υλικά για ιδιογόμωση

Μια χαρα ηταν σε αριθμο τα βολια Τασο..τα υπολοιπα ομως ηταν αστα να πανε..μπαρουτι..ροκανιδι απο πανω τα δραμια τυλιγμενα με κατι σαν τεφλον ηταν και απο πανω το μολυβι..μετα κατι αλλο δεν θυμαμαι τι και κλεισιμο σε αστερι..ασε και ενα 3βολο που ανοιξα που αντι για τον ειδικο συγκεντρωτηρα που επρεπε να ειχε ηταν μεσα σωληνα pvc το εγραφε κιολας pvc πεντζετακις αν θυμαμαι καλα..κοντεψε να με βρει εγκεφαλικο
Ρε φιλε δεν ηξερες που ο Πεντζετακις κανει και ειδικους συγκετροτηρες.very funny.

Μια χαρα ηταν σε αριθμο τα βολια Τασο..τα υπολοιπα ομως ηταν αστα να πανε..μπαρουτι..ροκανιδι απο πανω τα δραμια τυλιγμενα με κατι σαν τεφλον ηταν και απο πανω το μολυβι..μετα κατι αλλο δεν θυμαμαι τι και κλεισιμο σε αστερι..ασε και ενα 3βολο που ανοιξα που αντι για τον ειδικο συγκεντρωτηρα που επρεπε να ειχε ηταν μεσα σωληνα pvc το εγραφε κιολας pvc πεντζετακις αν θυμαμαι καλα..κοντεψε να με βρει εγκεφαλικο
Φηλε, μηπος ηταν λαδη χρομα με εναν σαν αετο απο εξω με κατι αρχηκα??Κεφαλαια?

Ασε Τασο πολυδιαγημισμενα ειναι αλλα δεν γραφουν για σκασμενες καννες ραγισμενα κλειστρα κλπ και για οπλα που αγοραστηκαν απο την συηκεκριμενη εταιρια στους ιδιοκτητες για να μην τους κανουν βουκινο

Τι να σου πω ρε Μίλτο δεν ξερω,Αυτό που ξερω είναι ότι πολλά χρόνια στον χώρο κ υποτίθεται ότι θα έχουν κ την ανάλογη πείρα..Μην πιστεύεις και πολλά που λέει ο κόσμος..

Αυτα ηταν το καταλαβες..αρχικα και ενα νουμερο
Eixa σφαξει ενα απο αυτο .Το τεφλον γιρο απο τα σκαγια μην το καταδηκαζεις, και τα winchester xx ta magnum etsi ειναι γεμισμενα. με 2 ταπες και τεφλον. ΕΧΩ ΚΑΠΟΙα σετ απ με τεφλον. μια χαρα πανε. Τορα αν δεν κανω λαθος η πιριτιδα μου εμιαζε για SP αλλα μπερδευτηκε με το ροκανιδι και δεν μπορεσα να την ζηγισω.

Μιλτο φετος φιλε θα δουμε πολλα, και που να δεις χθες φαση με ένα φιλο που παραλιγο να σπασει ένα οπλο γιατι λεει δεν σκοτωνε τα παπια , ευτυχως κοψαμε ενα φυσιγγι εμποριου από τοπιικο μαγαζι που εριχνε και σε ν 7 όπως εγραφε το κουτι απεξω , παει το μυαλο σου μηπως τι νουμερο σκαγια ειχε μεσα ?
ειχε μεσα λοιπον σκαγια σχεδον ν 12 , 1,5 χιλιοστο διαμετρο σκαγι , και ο φιλος εριχνε σε παπια απόγευμα , δεν εχει μου λεει τελικα διατρηση το οπλο , θα το πουλησω , όταν ειδε τα σκαγια ρε μου λεει με 12 ν σκαγι εκανε αυτά τα σκοτώματα ????

ειχε μεσα λοιπον σκαγια σχεδον ν 12 , 1,5 χιλιοστο διαμετρο σκαγι , και ο φιλος εριχνε σε παπια απόγευμα , δεν εχει μου λεει τελικα διατρηση το οπλο , θα το πουλησω , όταν ειδε τα σκαγια ρε μου λεει με 12 ν σκαγι εκανε αυτά τα σκοτώματα ????
Μια φορα μιλουσα με εναν ( ειδικο) του Εβρου .very shoked.για φυσιγγια και μου ελεγε που στο απογευματινο ριχνει νουμερο 10-11 διασπορας........very funny.ετρεξα γρηγορα στην τουαλετα μην κατουρηθω πανω μου απο το γελιο .vert funny.δεν ειχα και αλλο παντελονι.very happy.

Μια φορα μιλουσα με εναν ( ειδικο) του Εβρου .very shoked.για φυσιγγια και μου ελεγε που στο απογευματινο ριχνει νουμερο 10-11 διασπορας........very funny.ετρεξα γρηγορα στην τουαλετα μην κατουρηθω πανω μου απο το γελιο .vert funny.δεν ειχα και αλλο παντελονι.very happy.
εχασε πρασινο που τον καβαλησε , τρεις τουφεκιες του εριξε στα 30-35 το πολύ μετρα από ότι μου ειπε , που να παει το μυαλο του ότι το κουτι με 7 ν σκαγια ειχε μεσα ν 12 ρε φιλε ?? μου εκανε τρομερη εντυπωση και για υτο το εγραψα , δεν αναφερω και ουτε πρόκειται ονομα και μαγαζι , αλλα ειναι κριμα να πηγαινουν όλα στραφι και να σκαει από την στεναχωρια του ο καθενας επειδή ειναι καποιοι πονηροι

μου εκανε τρομερη εντυπωση και για υτο το εγραψα , δεν αναφερω και ουτε πρόκειται ονομα και μαγαζι , αλλα ειναι κριμα να πηγαινουν όλα στραφι και να σκαει από την στεναχωρια του ο καθενας επειδή ειναι καποιοι πονηροι

Δημητρη εχω ανοιξει αρκετα τσουβαλακια με σκαγια κ ειδικα στα ψιλα σκαγια γινεται μεσα μυλος... Ακομα κ 3-4 νουμερα διαφορα εχω βρει ειδικα στα 7αρια οπως αναφερεις... Κανω λοιπον κ εγω τωρα τον συνηγορο του διαβολου χωρις να ξερω τα φυσιγγια που εριξε ο φιλος σου κ ρωταω... Δινει εντολη ο μαγαζατορας να του γεμισουν φυσιγγια με τη συνταγη του σε καποιο μεγαλη κατασκευαστρια εταιρια, οπως γινεται πολυ τωρα τελευταια, κ δεν τις γεμιζει σε δικη του μηχανη... Η μεγαλη εταιρια παιρνει τα τσουβαλακια, τα αδειαζει στη μηχανη χρησιμοποιωντας αυτα που γραφουν ν7 και τα γεμιζει...
Πες μου τωρα ποιος απο ολους φταιει...

Δημητρη εχω ανοιξει αρκετα τσουβαλακια με σκαγια κ ειδικα στα ψιλα σκαγια γινεται μεσα μυλος... Ακομα κ 3-4 νουμερα διαφορα εχω βρει ειδικα στα 7αρια οπως αναφερεις... Κανω λοιπον κ εγω τωρα τον συνηγορο του διαβολου χωρις να ξερω τα φυσιγγια που εριξε ο φιλος σου κ ρωταω... Δινει εντολη ο μαγαζατορας να του γεμισουν φυσιγγια με τη συνταγη του σε καποιο μεγαλη κατασκευαστρια εταιρια, οπως γινεται πολυ τωρα τελευταια, κ δεν τις γεμιζει σε δικη του μηχανη... Η μεγαλη εταιρια παιρνει τα τσουβαλακια, τα αδειαζει στη μηχανη χρησιμοποιωντας αυτα που γραφουν ν7 και τα γεμιζει...
Πες μου τωρα ποιος απο ολους φταιει...
Αρι εσυ μιλας για 3 με 4 διαφορετικα νουμερα. Ο Δημητρης μιλησε για Ν 12. Για μενα υπαρχει δολος και αυτος που εχει την ευθυνη να γεμισει το φυσιγγι εχει και την υποχρεωση να ελεγξει και ολα τα υλικα

Last edited:
Eixa σφαξει ενα απο αυτο .Το τεφλον γιρο απο τα σκαγια μην το καταδηκαζεις, και τα winchester xx ta magnum etsi ειναι γεμισμενα. με 2 ταπες και τεφλον. ΕΧΩ ΚΑΠΟΙα σετ απ με τεφλον. μια χαρα πανε. Τορα αν δεν κανω λαθος η πιριτιδα μου εμιαζε για SP αλλα μπερδευτηκε με το ροκανιδι και δεν μπορεσα να την ζηγισω.
Δεν το καταδικαζω το τεφλον..το ξερω και το εχω χρησιμοποιησει σε σεταπ..οσο για την πυριτιδα επειδη χρησιμοποιω πολυ sp δεν ηταν σιγουρα..σε τεκνα μου ερχοταν πιο πολυ

Απαραδεκτος ο κατασκευαστης Δημητρη..ν 12 ουτε σε ορτυκι δεν ριχνεται..τι να πω εχουν χασει την μπαλα οι εταιριες και θυσιαζουν την ποιοτητα για το κερδος

Μετα μου λενε γιατι εχω να βαλω 15χρονια εμπορικα φυσιγγια στα οπλα μου....ενταξει εκτος απο κατι bitourbo και lampro μπλε Τιμης ενεκεν αλλα δεν μετρανε γιατι ειναι 20χρονων περιπου.sarcastic.χωρια που εχω και μπολικα

Το προβλημα ειναι οτι δειχνει οτι χειροτερευει χρονο με το χρονο. Η κριση εδωσε μια ακομη σπρωξια. Αν δεν δημιουργησουν οι ελληνες κατασκευαστες καποια στανταρντ με ουδετερο οργανισμο να ελεγχει την ποιοτητα προβλεπω να χανουν εντελως το παιγνιδι απο τα ευρωπαικα εισαγομενα.

Δεν το καταδικαζω το τεφλον..το ξερω και το εχω χρησιμοποιησει σε σεταπ..οσο για την πυριτιδα επειδη χρησιμοποιω πολυ sp δεν ηταν σιγουρα..σε τεκνα μου ερχοταν πιο πολυ
Ξεχασα να σου γραψω οτι το φησ. που εσφαξα ει ταν με σκαγια νο3.

Back