Υλικά για ιδιογόμωση

Γιαννη με τησ προτεσ τσουκεσ θα πασ να γίνεισ πολισταδιακοσ.α α και το κοντακι μην το πηραξεισ ρίχνει ισια..what.
Λιακο,επειδη ξερω πως το κοντακι ριχνει ισια,ΔΕΝ θα το πειραξω!Κι επειδη ειμαι γαιδουροκεφαλος,θα ριξω μ'αυτα που ειπα!.sarcastic.

Eπειδη το να συναντας ανθρωπους που μοιραζονται το ιδιο παθος με σενα ειναι ανεκτιμητο. Επειδη το να συναντας ανθρωπους που μοιραζονται τις ιδιες αξιες με σενα ειναι σπανιο. Επειδη το να μοιραζεσαι τελικα ειναι μια απο τις χαρες της ζωης που δεν εκτιμουμε συνηθως. Προχτες ελαβα ενα μικρο πακετακι απο εναν ανθρωπο που γνωρισα απο δω μεσα, που περιειχε ενα πολυ απλο, μα συναμα ευχρηστο και βολικο εργαλειο, και καμποσες ταπες κερωμενες και κομμενες στα 14χιλ και καμποσες επισης ταπες απο κετσε. Σημερα ελαβα ενα δευτερο πακετο με καλυκες Sellier Bellot για να βρουν χρηση τα Neroxin καψουλια που εχω, καθως και ασπρα χαρτονακια κλεισιματος, με την λεπτομερεια ομως οτι ειναι προ-χαραγμενα στα 4 ωστε να διαλυθουν με την τουφεκια. Το ευχαριστω μου λοιπον ειναι δημοσιο, το ονομα του ιδιωτικο, και στη δικη του ευχερεια αν θελησει να το δημοσιοποιησει. Ευχαριστω λοιπον για ολα, και επιφυλασσομαι.

Οντας ομως ανησυχο πνευμα, και μην βλεποντας την ωρα να δοκιμασω, γεμισα 3-4 φυσιγγια ετσι για τις αρχικες δοκιμες

To 1 γεμιστηκε με Α1, και τα αλλα 2 με Kuropatwa σε μια προσπαθεια να δουμε απο που θα ξεκινησουν οι δοκιμες.

Εγώ θα ξεκινήσω όταν θα μπορέσω να ασχοληθώ με το στάδιο που μαγκωνει και με εκείνο που ξεμαγκωνει....yelling....δεν μπορώ τα ημίμετρα, γι'αυτό κάθομαι φρόνιμος για την ώρα. :cool:
Θεό φτιάξε τα καψουλια σου :)
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!

ρε παιδια αυτο με ξενερωνη, να θες να παρεις την πυρητηδα σου και να μην εχει , και να εισαι και σηγουρος οτι εχει , τοτε τι κανεις οταν θες να γεμησεις χωρης να εχεις χρονο για δοκημες

αύριο έχω σκοπό να ξεκινησω το σφάξιμο απο τα παλιά φυσίγγια που μου ειχε δώσει ο κ. Νίκος. Εκτώς αποτα σκάγια έχει νόημα να κρατήσω τίποτα άλλο, πυρίτιδα καψύλια;

αύριο έχω σκοπό να ξεκινησω το σφάξιμο απο τα παλιά φυσίγγια που μου ειχε δώσει ο κ. Νίκος. Εκτώς αποτα σκάγια έχει νόημα να κρατήσω τίποτα άλλο, πυρίτιδα καψύλια;
Βεβεα να τα κρατησης τα υληκα.και τους καληκες για 2 ιντζες

Δυστυχώς το νερό τα .sex hard.
free photo hosting
Βίκτορα θα δω και θα σε ενημερωσω, αλλα αν ειναι ετσι τα πλαστικά......
Γιάννη είναι παλιά και σκουριασμένα οι κάλυκες ειναι σιγουρα για σκουπίδια. Δεν ξέρω αν απο την υγρασία ειναι και η πυρίτιδα για πέταμα

Back