Οι επαγγελματίες εισάγουν μόνοι τους να φανταστώ...οπότε ποιο το πρόβλημα των καθυστερήσεων...δεν έχει στοκ πυριτιδες η ιταλια;; Δε νομιζω![]()
Αν δεν μπορισ να δώσει μετρητα για ενα προϊόν που δεν μενη στα ραφια ουτε σταγονα το κλείνεισ το μαγαζίΑν πχ η Ψ εταιρια ζητησει απο τον εισαγωγεα μετρητα για την αποστολη της παραγγελιας του αν αυτος δεν εχει θα στραφει σε αλλη εταιρια που πιθανον να δεχεται επιταγες. Νομιζω οτι οι ελλειψεις ειναι θεμα εισαγωγεα κ οχι εταιριας.
Προωθουν πυρητιδεσ αλλεσ που δεν ειχαν μεγαλη αγωρα
Οχι δεν με χαλαει καθολου απλα τα φυσιγγια ηταν πραγματικα αθλια και ηθελα να δω αν εφταιγε αυτο η ακομα αν ηταν και επικινδυνα τα φυσιγγια και επειδη δεν ειμαι γνωστης σας ρωταωΚαι γιατι σας χαλαει που κοβονται τα πτερυγια του συγκετροτηρα????????????
Ακριβώςισπανικες πχ?
και ισπανικες η δορκας.
Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς και σε ποιο σημείο είμαστε εξαρτώμενοι τόσο από ποικιλία υλικών όσο και από (μονοπωλιακές) τιμές.O Γρηγορης ξεκαθαρισε το τοπιο. Η Δορκας ειναι ο τριτος εισαγωγεας.
Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο νου μου Βίκτωρα αλλά το θέμα με απασχολεί χρόνια τώρα.Και πως να βρουμε αλλη λυση;
Συμφωνώ απόλυτα και είναι άλλος ένας λόγος να οργανώσουμε μια συνάντηση με την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.Δε θα μπορουσα να διαφωνησω, ειδικα για τα υλικα της Αμερικανικης αγορας. Φοβαμαι ομως οτι οι εδω εισαγωγεις θα τα φερνουν σε τετοιες τιμες που θα ειναι σαν να μην τα φερνουν καν. Επισης υπαρχουν μια χαρα καλα υλικα και στην Ευρωπη, απο εταιριες πχ οπως η Vihtavuori, ή η της Explosia, που ομως δεν τα βλεπουμε καν να κυκλοφορουν. Ομως ειναι ολα θεμα εισαγωγεων, και φυσικα θεμα ζητησης
Απιστευτες πυριτηδες σε τιμη παλιας GM3!!!!!Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο νου μου Βίκτωρα αλλά το θέμα με απασχολεί χρόνια τώρα.
Ομως είναι μια καλή ευκαιρία να το ψάξουμε και γιατί όχι ακόμη και με την συμμετοχή εμπόρων κλπ που σίγουρα γνωρίζουν καλύτερα το θέμα.
Ενα παράδειγμα. Η Αμερικάνικη αγορά έχει υπερποικιλία ποιοτικών υλικών και σε απίστευτες τιμές λόγω ισχυρού ανταγωνισμού.
Γιατί να την στερούμαστε.
Και κάτι ακόμη. Με πιάνει το παράπονο ύστερα από τέτοια αγάπη των Ελλήνων κυνηγών για την ιδιογόμωση, να μην είναι ανάλογη και η αγορά και να μην είμαστε έρμαια.
Από τον φόβο μη τυχόν και του χρόνου δεν βρω το τάδε αναγκαίο υλικό αναγκάζομαι και στερούμε άλλα πράγματα για να ..στοκάρω.
Αυτό με στεναχωράει πολύ
Οι ισπανικες ειναι καλες nik και εχουν ενα μεγαλο πλεονεκτημα δουλευουν πολυ καλα σε ογκομετρικα και συνχωρουν μικρολαθη,πραγμα που οι δυβασικες δεν μπορουν.για να δουμε ποσες θα βρισκουμε στο μελλον....εγω παντως πιστευω ελαχιστεςναι ισπανικες την PSB1 πολυδιαφημηζουν για να καταναλωθη και αυτη , και αφησαν την κορυφιες στην ακρη που ειναι η S4 , SIPE, MB 32 , MB36 γιατι φυσηκα δεν εχει απο αυτες το μαγαζι , και να καναμε δοκημη με την PSB1 kαι ειναι φοβερη ΚΤΛ εκει που στο παρελθον ουτε καν την αναφερε κανεις
Με τη κριση βικτωρα οι εταιριες πρωτα πληρωνουν και μετα τους στελνουν τα υλικα...αυτο μπορει να παρει και τρεις τεσσερις μηνες πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα για μια εταιρια που δεν μπορει πλεον να βρει η να κανει χρημα επιταγες η διαφορες εγγυητικες....σιγα μη σκεφτουν τη ποσοτητα που θελει ο ιδιογομωτης...Παντως αν υπαρχει μειωμενη ποικιλια ειναι κυριως θεμα εισαγωγης, και οχι καποια συνομωσια για να μας κοψουν το γεμισμα