Υλικά για ιδιογόμωση

Το euromix κοστιζει 6.50€ να το φτιαξω εγω αλλα θα ειναι πιο ποιοτικο σιγουρα! Το κερδος του ιδιογομωτη ειναι στα φυσιγγια ανω των 34 γραμμαριων.
Ακριβος αυτο.πιοτηκοτρο σηγουρα,αλα εχει και αλα,τα υληκα τα οπια βαζουμε εμεις(εξηδικεβμενα)π/χ ο κετσες ο οπιος ασε που ειναι πανακριβος δεν κηκλονφορη σε ταπα.αν κικλοφορουσε θαταν πανακριβα εος απλησιαστα δησηγγια 32γρ.αλα απο πιοτητα κατανομης αστο,αλες κλασης.η ιδιογομοση σημφερη μονο σε εξηδικευμενα φησηγγια,οχη για θεμα κερδους σε νορμαλ σεταπ σταθεροτητα και πιοτητα ναι αλα οχη κερδος

Ειναι ΑΛΛΕΣ οι τιμες στη λιανικη!
Μην κρινουμε απο τα 1000-2000 φυσιγγια που καταναλωνουμε ενας εκαστος απο μας.Οι βιοτεχνιες κατασκευαζουν εκατονταδες χιλιαδες.Κι ενα λεπτο του ευρω,στο συνολο ειναι μεγαααλη διαφορα!;)

Δεν θελο να λεο μεγαλα λογια,αλα ας το επηβεβεοση ο Γιωργος,ο οπιος ερηξε κστη φησηγγια που του εδοσα με sipe στσ 32γρ μαλινο.εντηποσης θα μας πει το τη κανουν.σταθεροτητα διναμη και ανακρουση,και το τη ειδε.εγω περητεβο σαυτα

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους δύο φίλους(Γιάννηδες) που μου έδωσαν την ευκαιρία να δοκιμάσω πολύ ποιοτικά φυσίγγια.
Αμετάβλητα σε καιρικές συνθήκες, δυνατά, γρήγορα και μηδαμινό, τουλάχιστον για μένα, κλώτσημα!
Και το βασικότερο: Δεν παίζεις με τις χρονιές, τη μία έτσι την άλλη αλλιώς!
Η τάπα, φίλοι μου, δεν παίζεται όταν φτιαχτεί στο σωστό setup!!!
Είναι αυτό που μου ταιριάζει!
Μπράβο τους! Έχουμε πολύ άξιους ιδιογομωτές!

Ο ιδιογομωτησ δεν μπορι να αντιγραψη φυσηγγι εμποριου η θα το βγάλει πολυ καλητερο η μαπα.πεζουν ρολο πολλα απο το στροφιο μεχρει τα σταδια που κλείνει η καθε εταιρία.π.χ.το euromix εχει gm3 1,55 ×31 gt21συγκετρωτηρα για να το φτιαξω εγω πρεπει να βαλω gt24 ενασ πολισταδιακοσ δεν ξερω αν μπορι να το κλίση με gt21 και πάλη δεν θα βγάλει το ιδιο φυσηγγι.

Aν μπεις στο τριπακι με τα σταδια, μπορεις ανετα να αντιγραψεις εμπορικο φυσιγγι, ειδικα τα απλα τσιχλοφυσιγγα που κυκλοφορουν. Το θεμα ειναι ομως τι θες να κανεις, και σε ποιο σταδιο εισαι εσυ ευχαριστημενος με τα φυσιγγια σου.

Το ειδιο ακρηβος σησκολο.η βιομηχανηκες μπαρουτες εχουν αλες προωδευτηκοτητες ασε που τα στροφια ειναι αλα.αλα πιος ο λογος να αντηγραψης εμπορικο???με την ιδιογομοση φτιαχνης την τουφεκια στα μετρασου,εκει που σε ευχαρηστη εσενα η τουφεκια.διατρηση,διασπορα οπου σε ικανοποιη εσενα με τα κυνηγια οπου κανεις

Πριν αρκετά χρόνια, σε κάποια επικοινωνία που είχα με τη B&P, μου είχαν πει ότι οι πυρίτιδες που χρησιμοποιούν στα εμπορικά τους φυσίγγια είναι ίδιες με τις πυρίτιδες που διαθέτουν συσκευασμένες στο εμπόριο για τους ιδιογομωτές, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Γιαννη φωτοβολιδα εχω παρατηρησει οταν βαλεις φελλο κατω απο τα σκαγια μεσα στο κυαθιο τα παει μπαλα και δεν μιλαμε για χοντρο φελλο τι γινεται με δαυτα,τα κανει αντιβαρο.xm.
Λειτουργει σαν μαξιλαρι στην κατωτερη στοιβαδα των σκαγιων,σ'αυτη που ταλαιπωρειται πιο πολυ.Οσες δοκιμες εχω κανει με χρηση φελου εντος του κυαθιου,δινουν καλυτερα αποτελεσματα σε σχεση με το σκετο κυαθιο.Καλυτερες κατανομες και μεγαλυτερες συγκεντρωσεις.Λογικα,σαν προσθετο αμορτισερ(συμπιεσιμο υλικο)επηρεαζει το χρονο καυσης της πυριτιδας.

Last edited:
Σκέφτομαι για αγωρα το τριτο σταδιο μιασ και ρελιαζο με χαραγμα ρελιασμα θα καταφερο να κατεβω 13/14χιλ.. η μηχανη που εχω gaep εχει θεση για αλλο ενα εχτοσ απο χαραγμα ρελιασμα
Ηλία εγώ τα καταφέρνω που άρχισα πρην τρεις μήνες, δεν θα τα καταφέρεις εσύ;
Είμαι σίγουρος όμως ότι θα χρειαστείς και κωνικη χάραξη μετά για το τέλειο αποτέλεσμα ;)

Ηλία εγώ τα καταφέρνω που άρχισα πρην τρεις μήνες, δεν θα τα καταφέρεις εσύ;
Είμαι σίγουρος όμως ότι θα χρειαστείς και κωνικη χάραξη μετά για το τέλειο αποτέλεσμα ;)
ωχου αδερφακι εσυ την εχεις ακουσει για τα καλα
.pop.

Back