Υλικά για ιδιογόμωση

ρελια αστερια κωνικες χαραξεις. φιλε μολις πας για την πεντασταδιακη ξερω καλο δικηγορο αλλα εχω και χωρο στο σπιτι να σε φιλοξενησω. η δικια μου εμαθε πλεον
ha haaa
Έχω πάει Ίδη.....
Να βρεις τον δικηγόρο και να ετοιμάσεις το δωμάτιο! :p

Το γα........σαμε το θέμα.......

Χαχαχα, κρινει εξ'ιδιων τα αλλοτρια.
Αν ειχε λεφτα ηδη θα την ειχε παρει.
Αν τη γουσταρεις και την αντεχεις εννοειται, τοτε με το καλο
αν ειχα λεφτα θα πηγαινα στον εβρο για παπιες στη σκωτια για φασσες και στο μαροκο για τρυγονια μ ενα ωραιοτατο πλαγιο στα μετρα μου.και τωρα σκεπαζομαι γιατι κρυωνω
.yelling.

Βρε παιδια διαβαζω πολλα και εχω μπερδευτει....αν θελω να φτιαχνω φυσιγγια μονος μου μπορω να το κανω μονο με μια ζυγαρια ακριβειας και μια μηχανη χειρος και αντι για κλεισιμο με αστερι να κλεινω με χαρτινη στρογγυλη ταπα ? Η χρειαζεται να παρω περισσοτερα εργαλεια? Επειδη πλεον δεν ριχνω πανω απο 700-800 φυσιγγια την χρονια ελεγα να φτιαχνω δικα μου ...απο τις τιμες των υλικων που ειδα στον κενταυρο υπολογισα γυρω στα 7 ευρω το κουτι....δεν ειναι θεμα οικονομιας δλδ αλλα ασχολειας. Τα φωτα σας ...ευχαριστω

Βρε παιδια διαβαζω πολλα και εχω μπερδευτει....αν θελω να φτιαχνω φυσιγγια μονος μου μπορω να το κανω μονο με μια ζυγαρια ακριβειας και μια μηχανη χειρος και αντι για κλεισιμο με αστερι να κλεινω με χαρτινη στρογγυλη ταπα ? Η χρειαζεται να παρω περισσοτερα εργαλεια? Επειδη πλεον δεν ριχνω πανω απο 700-800 φυσιγγια την χρονια ελεγα να φτιαχνω δικα μου ...απο τις τιμες των υλικων που ειδα στον κενταυρο υπολογισα γυρω στα 7 ευρω το κουτι....δεν ειναι θεμα οικονομιας δλδ αλλα ασχολειας. Τα φωτα σας ...ευχαριστω
Τιποτα περισοτερο δεν θελεις....μια ζυγαρια μια ρελιαστρα χειρος με ατσαλινο στροφειο και αν θες και εναν καλυκοκοφτη και μερακι φυσικα

Ζυγαρια πρωτιστως καλη. Κανεις δουλεια ακριβειας με τις φτηνες του Ebay αλλα θα σε εκνευριζει η συνεχης αλλαγη μπαταριων, και η μεγαλη ακριβεια τους. Αλλα αν δεν σε ενοχλουν, κανεις δουλεια πολυ καλη με αυτες. Επειτα θες μια ρελιαστρα χειρος, ενα-δυο μετραδακια για σκαγια-μπαρουτι, και εισαι κομπλε. Και εναν καλυκοκοφτη αν θες να κοβεις καλυκες σε μικροτερο υψος. Κοστος μηδαμινο για ολα, και αν δεν σε τραβαει τελικα το αθλημα, δεν θα εχεις δωσει και ενα σκασμο λεφτα.

ΝΑΙ!ΜΠΟΡΕΙΣ!

Αφου σ'αρεσει Βαγγελη, ορμα. Και μεις οτι μπορουμε θα σε βοηθησουμε. Επισης αν εχεις προτιμησεις σε υλικα (πυριτιδα πχ συγκεκριμενη) θα βρεθουν συνταγες, ωστε να μην αγοραζεις ασκοπα υλικα για δοκιμες, χωρις λογο

Tις τελευταίες μέρες που ξεκίνησα να γεμίσω μερικά φυσίγγια έπιασα να κόψω κάλυκες της ceddite , απο τους πρώτους μου φάνηκε σαν να έχουν αρκετό υλικό και μπήκα στον πειρασμό να κόψω και έναν της Nobel που είχα πρόχειρο. Ήταν εμφανώς πιο λεπτός και ποιο μαλακός και εύκαμπτος στην αφή . Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι τι επίπτωση έχει μια τέτοια διαφορά στο τελικό στήσιμο ενός φυσιγγιού;
image upload no size limit
post a picture
uploading pictures

Back