Πουθε?σκάγια 3,5 ευρώ καλή τιμή;;;;
Πουθε?σκάγια 3,5 ευρώ καλή τιμή;;;;
Τι γινεται παιδια; Επεσε η τιμη του μολυβδου στις διεθνεις αγορες, η ξεστοκαρουν στο τελος της σαιζον?σκάγια 3,5 ευρώ καλή τιμή;;;;
Παρε οσα μπορεις τοτε.
Παύλο είναι τιμή σαν εξυπηρέτηση για 2-3 φίλους από το μαγαζί που ψωνίζουμε και η σχέση είναι παραπάνω από φιλική μετά από 16 χρόνιαΤι γινεται παιδια; Επεσε η τιμη του μολυβδου στις διεθνεις αγορες, η ξεστοκαρουν στο τελος της σαιζον?
ακριβώς,γι αυτό δεν τον αλλάζω30 λεπτα στο κιλο, δεν ειναι κανενα σοβαρο ποσο, δειχνει ομως οτι ο καταστηματαρχης σε υπολογιζει ως πελατη.
δεν νομίζω δεν το έχουμε ποτέ συζητήσειΕπαρχια στελνει;
Γιωργάρα με το καλό φίλε και γω τα ίδια έχω πάθει δεν έχω αφήσει βιντεακι και άρθρο για ιδιογομωση, αξίζει τον κόπο και μόνο σαν ασχολία εκτός των άλλων που είναι είδη γνωστά. Στο εικοσαρι θα φτιάχνεις εκτός από καλύτερα του εμπορίου και πιο οικονομικά και θα το χαίρεσαι και περισσότερο.Από εχθές έχω ρίξει πολύ διάβασμα για Set Up και λοιπά περί ιδιογόμωσης.
Έχω ψηθεί άσχημα να ξεκινήσω αρχικά με το παραδοσιακό ρέλιασμα με μια ρελιάστρα χειρός.
Και αυτό που μου άρεσε επίσης είναι ότι εκτός από Cal 12, υπάρχει εργαλείο και για Cal 20.
Ελπίζω να μην αγανακτήσετε με τις ερωτήσεις μου.![]()
Θα το ξεκινήσω Βίκτορα το πήρα απόφαση.Και μιας και δεν με πιέζει ο χρόνος θα το ψάξω καλύτερα σχετικά με τα υλικά(πυρίτιδες κτλ).Oχι, ξεκινα και στη πορεια θα λυθουν οι αποριες
Έτσι ακριβώς Κωνσταντίνε.Στο εικοσαρι θα φτιάχνεις εκτός από καλύτερα του εμπορίου και πιο οικονομικά και θα το χαίρεσαι και περισσότερο.
Θα το ξεκινήσω Βίκτορα το πήρα απόφαση.Και μιας και δεν με πιέζει ο χρόνος θα το ψάξω καλύτερα σχετικά με τα υλικά(πυρίτιδες κτλ).
Έτσι ακριβώς Κωνσταντίνε.
Δεν πάει άλλο με τις τιμές στα 20άρια.
Το φθηνότερο έχει 9 Ευρώ..buy buy.
Σωστά 20 € τουλάχιστον μόνο για φυσίγγια για να πας στις τσιχλες πάει πολύ.Στα 20αρια νομιζω ειναι μονοδρομος η ιδιογομωση λογω και της ελλειψης ποικιλιας! Ετσι μπραβο μαγκες, ασχοληθειτε με την ιδιογομωση για να εχει και συνεχεια στον χρονο η ασχολια αυτη!
Ξεκινα δυναμικα ειδικα στο 20αρι αξιζει.....ακου 9ευροπουλια το κουτιΑπό εχθές έχω ρίξει πολύ διάβασμα για Set Up και λοιπά περί ιδιογόμωσης.
Έχω ψηθεί άσχημα να ξεκινήσω αρχικά με το παραδοσιακό ρέλιασμα με μια ρελιάστρα χειρός.
Και αυτό που μου άρεσε επίσης είναι ότι εκτός από Cal 12, υπάρχει εργαλείο και για Cal 20.
Ελπίζω να μην αγανακτήσετε με τις ερωτήσεις μου.![]()