Υλικά για ιδιογόμωση

Το αστεροειδες, δεν ξερω τι προσφερει παραπανω, αληθεια. Φετος που κυνηγησα τα μπασιματα με ρελιαστο φυσιγγι με τζαμακι, μια χαρα σκοτωματα ειδαμε, και σε οριακες αποστασεις. Αν ξεκιναγα τωρα, με ρελιαστο απλο θα ξεκιναγα.

Παρε οσα μπορεις τοτε.
Τι γινεται παιδια; Επεσε η τιμη του μολυβδου στις διεθνεις αγορες, η ξεστοκαρουν στο τελος της σαιζον?
Παύλο είναι τιμή σαν εξυπηρέτηση για 2-3 φίλους από το μαγαζί που ψωνίζουμε και η σχέση είναι παραπάνω από φιλική μετά από 16 χρόνια
3,80 ο κένταυρος η διαφορά 30 λεπτά στα 20 κιλά συν την βενζίνη 90 χλμ πηγαινε έλα θα βγάλω τουλάχιστον τους συγκεντρωτήρες ;)

30 λεπτα στο κιλο, δεν ειναι κανενα σοβαρο ποσο, δειχνει ομως οτι ο καταστηματαρχης σε υπολογιζει ως πελατη. Φετος με το να μην χριεαζεται να γεμισω για το σκοπευτηριο, νομιζω θα καθυστερησω λιγο την αγορα σκαγιων για την δημιουργια του στοκ της επομενης περιοδου. Ως τοτε ισως να εχουνε πεσει λιγο

Από εχθές έχω ρίξει πολύ διάβασμα για Set Up και λοιπά περί ιδιογόμωσης.
Έχω ψηθεί άσχημα να ξεκινήσω αρχικά με το παραδοσιακό ρέλιασμα με μια ρελιάστρα χειρός.
Και αυτό που μου άρεσε επίσης είναι ότι εκτός από Cal 12, υπάρχει εργαλείο και για Cal 20.
Ελπίζω να μην αγανακτήσετε με τις ερωτήσεις μου..sarcastic.

Έχω ψηθεί άσχημα να ξεκινήσω αρχικά με το παραδοσιακό ρέλιασμα με μια ρελιάστρα χειρός.
Και αυτό που μου άρεσε επίσης είναι ότι εκτός από Cal 12, υπάρχει εργαλείο και για Cal 20.
Γιωργάρα με το καλό φίλε και γω τα ίδια έχω πάθει δεν έχω αφήσει βιντεακι και άρθρο για ιδιογομωση, αξίζει τον κόπο και μόνο σαν ασχολία εκτός των άλλων που είναι είδη γνωστά. Στο εικοσαρι θα φτιάχνεις εκτός από καλύτερα του εμπορίου και πιο οικονομικά και θα το χαίρεσαι και περισσότερο.

Oχι, ξεκινα και στη πορεια θα λυθουν οι αποριες
Θα το ξεκινήσω Βίκτορα το πήρα απόφαση.Και μιας και δεν με πιέζει ο χρόνος θα το ψάξω καλύτερα σχετικά με τα υλικά(πυρίτιδες κτλ).
Στο εικοσαρι θα φτιάχνεις εκτός από καλύτερα του εμπορίου και πιο οικονομικά και θα το χαίρεσαι και περισσότερο.
Έτσι ακριβώς Κωνσταντίνε.;)
Δεν πάει άλλο με τις τιμές στα 20άρια.
Το φθηνότερο έχει 9 Ευρώ..buy buy.

Θα το ξεκινήσω Βίκτορα το πήρα απόφαση.Και μιας και δεν με πιέζει ο χρόνος θα το ψάξω καλύτερα σχετικά με τα υλικά(πυρίτιδες κτλ).

Έτσι ακριβώς Κωνσταντίνε.;)
Δεν πάει άλλο με τις τιμές στα 20άρια.
Το φθηνότερο έχει 9 Ευρώ..buy buy.
Στα 20αρια νομιζω ειναι μονοδρομος η ιδιογομωση λογω και της ελλειψης ποικιλιας! Ετσι μπραβο μαγκες, ασχοληθειτε με την ιδιογομωση για να εχει και συνεχεια στον χρονο η ασχολια αυτη!
Σωστά 20 € τουλάχιστον μόνο για φυσίγγια για να πας στις τσιχλες πάει πολύ.

Ξεκινα δυναμικα ειδικα στο 20αρι αξιζει.....ακου 9ευροπουλια το κουτι.hair.μια ζυγαρια και μια ρελιαστρα χειρος με ατσαλινο στροφειο γιατι συνηθως απο που εχει πανω ειναι το λιγοτερο αχρηστο, και καθαρισες.οταν αποφασισεις να ασχοληθεις θα σου δειξω το κολπο πως να βγαινουν ολα τα φυσιγγια στο ρελιασμα ιδιο υψος με τη ρελιαστρα χειρος;)

Back