Υλικά για ιδιογόμωση

Ωρέ συνάδελφοι, έτοιμος και ψημένος είμαι για τους μήνες του κυνηγετικού διαλείμματος...xm.
Μια ερώτησή μου είναι αν μπορείς να αντιγράψεις πιστά, μια συνταγή ενός "αγαπημένου" φυσιγγιού, πχ Euromix 2015-2016 :p
Αμε. Αλλα η χαρα ειναι στο να βρεις αυτο που γουσταρεις εσυ οχι στο να φτιαξεις ενα ιδιο.

Βίκτωρα νομίζω είναι τόσο διαφορετικες οι συνθήκες που συναντάμε εδώ στα ηπειρωτικά που δύσκολα να τσεκαριστεί σωστά ενας all around τυπος φυσιγγιού....θα μου πάρει χροοονια να το βρω :oops:

Βίκτωρα νομίζω είναι τόσο διαφορετικες οι συνθήκες που συναντάμε εδώ στα ηπειρωτικά που δύσκολα να τσεκαριστεί σωστά ενας all around τυπος φυσιγγιού....θα μου πάρει χροοονια να το βρω :oops:
Μην το λες προσαρμοζης το σεταπ και αναλογα τη κερηκες σηνθηκες εχεις την μπαρουτη

Ξεκινα δυναμικα ειδικα στο 20αρι αξιζει.....ακου 9ευροπουλια το κουτι.hair.μια ζυγαρια και μια ρελιαστρα χειρος με ατσαλινο στροφειο γιατι συνηθως απο που εχει πανω ειναι το λιγοτερο αχρηστο, και καθαρισες.οταν αποφασισεις να ασχοληθεις θα σου δειξω το κολπο πως να βγαινουν ολα τα φυσιγγια στο ρελιασμα ιδιο υψος με τη ρελιαστρα χειρος;)
.well done. .well done.

Ωρέ συνάδελφοι, έτοιμος και ψημένος είμαι για τους μήνες του κυνηγετικού διαλείμματος...xm.
Μια ερώτησή μου είναι αν μπορείς να αντιγράψεις πιστά, μια συνταγή ενός "αγαπημένου" φυσιγγιού, πχ Euromix 2015-2016 :p
Οχι δεν γίνεται πρέπει να εχεισ τα στροφια να ξερεισ και τα σταδια που κλείνει.και να εχεισ και το ιδιο λοτ πυρητιδα.μπορεισ όμως να φτιάξεισ καλύτερο μετα απο πολλές εσ εσ εσ εσ εσ εσ.δοκιμές

Οχι δεν γίνεται πρέπει να εχεισ τα στροφια να ξερεισ και τα σταδια που κλείνει.και να εχεισ και το ιδιο λοτ πυρητιδα.μπορεισ όμως να φτιάξεισ καλύτερο μετα απο πολλές εσ εσ εσ εσ εσ εσ.δοκιμές
Όπως λέει και ο Ηλίας. Ειδικά φέτος που άλλαξε τελείως η προοδευτικότητα της GM3 με την οποία γεμίζεται το euromix είναι κλάφτα Χαράλαμπε. Ενημερωτικά, με την νέα σύσταση της GM3 δεν ξέρω άνθρωπο που να έχει βρει μια συνταγή της προκοπής! Ακόμα και σε Ιταλικά site που ψάχνω και εκεί όλοι το ίδιο θέμα έχουν φέτος.

Να ρωτησω κατι; Αφου βλεπετε οτι η GM3 εχει γινει πλεον αλλη πυριτιδα, προς τι τοση προσηλωση σ'αυτην; Δοξα τω θεω, εχει αρκετες στο ιδιο ευρος γραμμαριων, και αρκετα καλες επισης
Εγώ την έκοψα φέτος και όση μου έμεινε θα την γεμίσω για το σκοπευτήριο. Αν αλλάξει η σύσταση της πάλι ή βρει κάποιος κάποια καλή δοσολογία το ξανασυζητάω..

Εγώ την έκοψα φέτος και όση μου έμεινε θα την γεμίσω για το σκοπευτήριο. Αν αλλάξει η σύσταση της πάλι ή βρει κάποιος κάποια καλή δοσολογία το ξανασυζητάω..

To ιδιο ακουσα απο φιλο πρωταθλητη σκοποβολης φανατικο αυτης της πυριτιδας που δεν μπορουσε να σταυρωσει πολυ. Οση εμεινα θα γεμιστει για προπονηση μου ειπε. Οι Ιταλοι ακομη ψαχνονται να βρουνε συνταγη πολυ μακρια απο τα εως τωρα δεδομενα. Οτι φυσιγγι γεμιζεται με την καινουργια παρτιδα της GM3 θα ειναι μεγαλο ερωτηματικο απο δω και στο εξης. Ουτε καν η Nobelsport δεν ξερει ακομη πως να τη γεμισει την καινουργια η να δωσει δοσολογια.

Νομιζω οτι αυτο το σεταπ χαθηκε οριστικα αφου η τωρινη συνταγη της GM3 κανει μονο για τα πανηγυρια. Ειλικρινα κριμα που χαθηκε αυτο το φυσιγγι

To ιδιο ακουσα απο φιλο πρωταθλητη σκοποβολης φανατικο αυτης της πυριτιδας που δεν μπορουσε να σταυρωσει πολυ. Οση εμεινα θα γεμιστει για προπονηση μου ειπε. Οι Ιταλοι ακομη ψαχνονται να βρουνε συνταγη πολυ μακρια απο τα εως τωρα δεδομενα. Οτι φυσιγγι γεμιζεται με την καινουργια παρτιδα της GM3 θα ειναι μεγαλο ερωτηματικο απο δω και στο εξης. Ουτε καν η Nobelsport δεν ξερει ακομη πως να τη γεμισει την καινουργια η να δωσει δοσολογια.
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που άλλαξαν την σύσταση της χωρίς να κάνουν δοκιμές. Βασικά δοκιμές θα έκαναν αλλά δεν ξέρω τι είδαν!

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που άλλαξαν την σύσταση της χωρίς να κάνουν δοκιμές. Βασικά δοκιμές θα έκαναν αλλά δεν ξέρω τι είδαν!

Mαλλον ασχημα πραγματα αν κρινω οτι η παλια GM3 ειχε τοσα εμπορικα φυσιγγια που κεντουσαν, ενω η καινουργια ακομη κανενα , μεχρι και η Nobelsport ψαχνεται

Βλεπω οτι μετα τις στραπατσες που φαγαμε φετος με τα φυσιγγια .......αρκετοι το ψαχνουμε πλεον στην ιδιογομωση....
Για να δουμε τελικα που θα μας βγαλει αυτο το μονοπατι.....
Μηχανη πηρε ο ξαδερφος την mec 300 οποτε εχει πεσει πολυ μελετη....

Βλεπω οτι μετα τις στραπατσες που φαγαμε φετος με τα φυσιγγια .......αρκετοι το ψαχνουμε πλεον στην ιδιογομωση....
Για να δουμε τελικα που θα μας βγαλει αυτο το μονοπατι.....
Μηχανη πηρε ο ξαδερφος την mec 300 οποτε εχει πεσει πολυ μελετη....

Να επιλέξεις κάποιες γομώσεις, να αγοράζεις τα υλικά και να πηγαίνεις στον ξάδερφο να γεμίζετε...

Εχω διαβασει ηδη τις 100 σελιδες απο τις 273 της ιδιογομωσεις....
Εχω καποιες απορειες που θα διατυπωσω σε λιγο καιρο.
Ο ξαδερφος μου εδωσε 40 φυσιγγακια και εριξα στο τελευταιο απογευματινο με mb32... αλλα δυστηχως εριξα μονο 15....
Σε αυτα τα λιγα που ειδα , μου αρεσε παρα πολυ γιατι ηταν συγκεντρωτικα με ελαφρυ λακτισμα...Μαλλον θα μεινω για αρχη στην mb32 μιας και διαβαζω οτι την αγαπουν πολλοι εδω μεσα

Εχω διαβασει ηδη τις 100 σελιδες απο τις 273 της ιδιογομωσεις....
Εχω καποιες απορειες που θα διατυπωσω σε λιγο καιρο.
Ο ξαδερφος μου εδωσε 40 φυσιγγακια και εριξα στο τελευταιο απογευματινο με mb32... αλλα δυστηχως εριξα μονο 15....
Σε αυτα τα λιγα που ειδα , μου αρεσε παρα πολυ γιατι ηταν συγκεντρωτικα με ελαφρυ λακτισμα...Μαλλον θα μεινω για αρχη στην mb32 μιας και διαβαζω οτι την αγαπουν πολλοι εδω μεσα
Δεν υπάρχει λογοσ να πασ σε άλλοι εισαι καλημενοσ απο 31γρ.μεχρει 35γρ.

Back