Και εγω γι αυτη την κανω..Αλλά νομιζω ομως πως εχει πιο μεγαλα φυλλιδια η mb 36
Για την m92s την κοβω να ειναι..εχει και πιο μικρα φυλλιδια απο τις mb και το χρωμα της ταιριαζει με την φωτο
Ιλια εγω εχω αυτο που μαγκονει. Δεν ξερω αν εχουν καμια διαφορα μεταξη τους.Εγω μεχρι το Σεπτεμβρη το εχω σε αδρανια. αω θες στο δηνω να κανεις την δουλεια σου και μου το επιστρεφεις μεςτα τελοι του σεπτεμβρη.Θελω να αγωρασο το τριτο σταδιο πιο απο τα δυο να παρο το απλο η αυτο που μαγκονι.για να κλεινο σε τρια στάδια
Τόσο πολύ ε;Πηραν 20 λεπτα κατω το κιλο τα σκαγια.
Να πανε στα 3€ το κιλο αποκλειεται ε??Δεν ειναι πολυ, ειναι ομως ενα καλο βημα. Στα 3.20-3.40 περιπου θα ειναι καλα αν κατεβουν
Κιτα και σε αλλα σαιτ. Απο 4 Νουμερο και πανο 3.50 το κιλο. Ουτε χριματιστιριο να κιταγα.Πηραν 20 λεπτα κατω το κιλο τα σκαγια.
Ευχαρηστο αλλα χρειαζομαι και κατι αλλα υλικα και θα τα παρω τωρα να ετοιμασο 4/5κουτακια για κατι μικρομεγαλα πουλακιαΙλια εγω εχω αυτο που μαγκονει. Δεν ξερω αν εχουν καμια διαφορα μεταξη τους.Εγω μεχρι το Σεπτεμβρη το εχω σε αδρανια. αω θες στο δηνω να κανεις την δουλεια σου και μου το επιστρεφεις μεςτα τελοι του σεπτεμβρη.
.3.20 το συζηταω για να φτιαξω παλι τσιχλοφυσηγγιαΔεν ειναι πολυ, ειναι ομως ενα καλο βημα. Στα 3.20-3.40 περιπου θα ειναι καλα αν κατεβουν
Δοκίμασες να παραγγείλεις σκάγια?το μονο που βλεπω να μην εχει και με στεναχωρη , ειναι οι αγαπημενες μου πυρητηδες MB32 , και MB36 καθως και καψυλια σενταιτ CX 2000