Manos
Staff member
Oπως χαζευα στο site βρηκα στις προσφορες σε στοκ "Τηλεχειριζόμενη συσκευή ήχων MP3" Οποτε τον ξεχναω
Δυστυχώς η εμπορία δεν είναι παράνομη, τι να λέμε μετά για παρανομία στη χρήση αυτών των συσκευών...
Oπως χαζευα στο site βρηκα στις προσφορες σε στοκ "Τηλεχειριζόμενη συσκευή ήχων MP3" Οποτε τον ξεχναω
οχι , γιατι εχω ακομα αρκετα , γιατι υπαρχει πρωβλημαΔοκίμασες να παραγγείλεις σκάγια?
Νομιζω οτι στα σκαγια εχεις επιπλεων κοστως λογω βαρουςοχι , γιατι εχω ακομα αρκετα , γιατι υπαρχει πρωβλημα
Το τσάμπα μεταφορικά ανω των 60€ ισχύει....έχω παραγγείλει....απλά δεν ισχύει σε σκάγια και φυσίγγια λόγω βαρουςοποτε να ξεχασουμε το 3,50 το κιλο , και τα τσαμπα μεταφορηκα πανω απο 60 ευρω
3,5 ο κενταυρος νομιζω...3,40 τα εχει ο ιορδανογλου...3,80αν δεν κανο λαθοσ ο κενταυροσ...
Τα έριξε και αλλο καλο αυτο3,5 ο κενταυρος νομιζω...![]()
Μήπως πρέπει ν' αρχίσουμε να τα φτιάχνουμε μόνοι μας;
Εχει πολλι... πολλι... δουλεια φιλε μου να φτιαξις σκαγια καλις πιοτιτας. Εκτος και αν λεο αν βρεις το μολιβι σε τιμι 0.50 εως 0.80 λεπτα το κιλο τοτε ΝΑΙ....Μήπως πρέπει ν' αρχίσουμε να τα φτιάχνουμε μόνοι μας;
φτιανεις φιλε σκαγι ?Εχει πολλι... πολλι... δουλεια φιλε μου να φτιαξις σκαγια καλις πιοτιτας. Εκτος και αν λεο αν βρεις το μολιβι σε τιμι 0.50 εως 0.80 λεπτα το κιλο τοτε ΝΑΙ....![]()
Πριν μερικα χρονια μπικα σε αφτο το τριπακι επιχιρισα και εφτιαξα μερικα κιλα αλλα ειναι πολλι χρονοβορο επρεπε να βρω μολιβι να το λιοσο να το σουροσο να στεγνοσι. Ξανα λιοσιμο στο καλουπι. Να πεφτουνε ζστα τα σκαγια σε ενα μιγμα νερο σαπουνι πετρελεο και αλλα. Μετα να τα κοσκινιζις με οτι μπορις εχω ειχα μια βαρελα ηλεκτρικι. Ολα αυτα πατεντες χιροπιιτες λιγο ιντερνετ και με τι γνοσι του παπουμου. Γιαφτο λεο εαν ειναι φτινο το μολιβι αξιζι η ταλεπορια. Με 1.50-2.00 ευρο το μολιβι ΟΧΙ.φτιανεις φιλε σκαγι ?