Υλικά για ιδιογόμωση

Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος να μας πει τι θα γίνει με τις τιμές στα σκάγια. Υπάρχει ενδεχόμενο να πέσουν κι'άλλο ή καλά είναι και τα 3,5 ευρώ και να στοκάρουμε.

Εγώ θυμάμαι πέρισυ που τα βρίσκαμε αρχές στα 3 ευρώ. Χρηματιστήριο είναι οπότε κυμαίνεται η τιμή. Με τις αναγκές της Ιαπωνίας σε ενέργεια δεν το βλέπω να πέφτει πάλι σύντομα στα 3 ευρώ επομένως μια τιμή στα 3.30 ίσως να είναι καλή για στοκάρισμα...

Μήπως πρέπει ν' αρχίσουμε να τα φτιάχνουμε μόνοι μας;
Εχει πολλι... πολλι... δουλεια φιλε μου να φτιαξις σκαγια καλις πιοτιτας. Εκτος και αν λεο αν βρεις το μολιβι σε τιμι 0.50 εως 0.80 λεπτα το κιλο τοτε ΝΑΙ....;)

φτιανεις φιλε σκαγι ?
Πριν μερικα χρονια μπικα σε αφτο το τριπακι επιχιρισα και εφτιαξα μερικα κιλα αλλα ειναι πολλι χρονοβορο επρεπε να βρω μολιβι να το λιοσο να το σουροσο να στεγνοσι. Ξανα λιοσιμο στο καλουπι. Να πεφτουνε ζστα τα σκαγια σε ενα μιγμα νερο σαπουνι πετρελεο και αλλα. Μετα να τα κοσκινιζις με οτι μπορις εχω ειχα μια βαρελα ηλεκτρικι. Ολα αυτα πατεντες χιροπιιτες λιγο ιντερνετ και με τι γνοσι του παπουμου. Γιαφτο λεο εαν ειναι φτινο το μολιβι αξιζι η ταλεπορια. Με 1.50-2.00 ευρο το μολιβι ΟΧΙ.

Back