Υλικά για ιδιογόμωση

Οι πυριτιδες που δεν χρησιμοποιουνται απο βιοτεχνες, δυσκολα ερχονται ως εισαγωγη. Η 24αρα πχ που λεει ο Γερασιμος, τι ζητηση θα ειχε απο ιδιογομωτες;
Ελάχιστη γιατί οι εντατικοί σκοπευτές πολύ απλά δεν προλαβαίνουν να γεμίσουν και πάνε σε έτοιμα.

Καλημέρα σε όλη την παρέα......για τους φίλους που γεμίζουν ....ανταλλάσσω 50καλυκες 12/67 martignoni με 645 καψυλιο με χάρτινα φυσιγγια έστω και ριγμένα η κανένα κουτάκι από πυριτιδα.....οποίος φίλος θέλει ας μου στείλει προσωπικό μνμ

Καλημέρα σε όλη την παρέα......για τους φίλους που γεμίζουν ....ανταλλάσσω 50καλυκες 12/67 martignoni με 645 καψυλιο με χάρτινα φυσιγγια έστω και ριγμένα η κανένα κουτάκι από πυριτιδα.....οποίος φίλος θέλει ας μου στείλει προσωπικό μνμ
Εχω εγω αδια χαρτινα αν ενδιαφερεσε με 6,45

Last edited:
Οχι φιλε...απλα ψαχνω την πληρη εμφραξη.....!!!!!!
Κανει αρκετα καλη εμφραξη περιπου σαν του γκουαλαντι..σε καλυκες gordon που γεμιζω τα brenneke εμπαινε αρκετα σφηχτα..σου δινε την εντυπωση πτι βεντουζαρει στα τοιχωματα..το θεμα ειναι να τα βρεις..εγω εχω λιγα απο εναν φιλο που τα εφερε απο σιαρμ

Έχει δοκιμασει κάνεις να ρελιασει με χαρτόνι πυριτιδας αντί για τζαμακι?τι αποτελέσματα πήρε.?σκέφτομαι να ρελιασω δράμια γιατί με το τζαμακι μετά από καιρό έχω μικρό διαρροές στο buffer. Πρέπει να κάνω κάποια αλλαγή στο setup?

Την καλύτερη έμφραξη απ' όσες τάπες έχω δοκιμάσει την κάνει αυτή:
http://www.ballisticproducts.com/Powder-Cup-Gas-Seal-12ga-250_bag/productinfo/3221223/
Δυστυχώς, είναι αρκετά μεγάλη σε διάμετρο, 19.2χιλ. με αποτέλεσμα να θέλει πολύ πίεση για να καθίσει σωστά επάνω στη πυρίτιδα.
Πάντως, είναι πιο αποτελεσματική από τις Ιταλικές με τους ομόκεντρους κύκλους.

Καλησπερα. Μπορει να μου καποιος απο που μπορω να αγορασω πυριτιδα jk6b?
Φιλε Τheminio,λες για την καινούρια jk6 που είναι συσκευασμενη?
Αν μιλας για την παλια,της Bofors,μην ψαχνεις αδικα!
Εκτος και βρεις απο καπου στοκ...

Back