Ελάχιστη γιατί οι εντατικοί σκοπευτές πολύ απλά δεν προλαβαίνουν να γεμίσουν και πάνε σε έτοιμα.Οι πυριτιδες που δεν χρησιμοποιουνται απο βιοτεχνες, δυσκολα ερχονται ως εισαγωγη. Η 24αρα πχ που λεει ο Γερασιμος, τι ζητηση θα ειχε απο ιδιογομωτες;
Ελάχιστη γιατί οι εντατικοί σκοπευτές πολύ απλά δεν προλαβαίνουν να γεμίσουν και πάνε σε έτοιμα.Οι πυριτιδες που δεν χρησιμοποιουνται απο βιοτεχνες, δυσκολα ερχονται ως εισαγωγη. Η 24αρα πχ που λεει ο Γερασιμος, τι ζητηση θα ειχε απο ιδιογομωτες;
Δεν θυμάμαι Μιχάλη θα σου πω σου απαντήσω αργότεραΒαγγελη γραφουν καποιο νουμερο πανω????
Εχω εγω αδια χαρτινα αν ενδιαφερεσε με 6,45Καλημέρα σε όλη την παρέα......για τους φίλους που γεμίζουν ....ανταλλάσσω 50καλυκες 12/67 martignoni με 645 καψυλιο με χάρτινα φυσιγγια έστω και ριγμένα η κανένα κουτάκι από πυριτιδα.....οποίος φίλος θέλει ας μου στείλει προσωπικό μνμ
Σου έχω στείλει μύνημα Γιάννη....καλημεραΕχω εγω αδια χαρτινα αν ενδιαφερεσε με 6,45
9 χιλιοστα φιλε..ειναι ελαχιστα πιο ψηλος απο τα γκουαλαντι..και σαν να εχω μια υποψια για τι τα θεςΘα ηθελα να ρωτησω αν καποιος φιλος ξερη τη υψος εχει το B&P couvette cal 12......
Κανει αρκετα καλη εμφραξη περιπου σαν του γκουαλαντι..σε καλυκες gordon που γεμιζω τα brenneke εμπαινε αρκετα σφηχτα..σου δινε την εντυπωση πτι βεντουζαρει στα τοιχωματα..το θεμα ειναι να τα βρεις..εγω εχω λιγα απο εναν φιλο που τα εφερε απο σιαρμΟχι φιλε...απλα ψαχνω την πληρη εμφραξη.....!!!!!!
Καλησπερα. Δεν εχει και δεν ξερει ποτε θα φερει. Απι καπου αλλου μπορω?Απο κένταυρο αθηνα
Απο Κομοτηνή airgunshop αλλα ειναι πιο ακριβος.δεν ξερω αν υπάρχει αλλοςΚαλησπερα. Δεν εχει και δεν ξερει ποτε θα φερει. Απι καπου αλλου μπορω?
Φιλε Τheminio,λες για την καινούρια jk6 που είναι συσκευασμενη?Καλησπερα. Μπορει να μου καποιος απο που μπορω να αγορασω πυριτιδα jk6b?