Υλικά για ιδιογόμωση

Μονο πυρίτιδας ή και φυσίγγια; Μηπως θα αλλάξει ο αντιπρόσωπος γιατι μου ακούγεται κουλό να κόψουν ολη τη σειρά!!!
Για πυρητιδα λεγανε και οτι θα κανει εισαγογες αλλες καινουριες μπωρει και αμερηκανηκες ετσι ακουγετε

Νίκο,
Κατά την ταπεινή μου άποψη, η tecna, κάνει ότι αυτές που αναφέρεις....and then some.
Εκτός από την πρώτη, έχω χρησιμοποιήσει όλες τις άλλες, αλλά η tecna ήταν μακρά καλύτερη από όλες. Τουλάχιστον στις δικές μου δοκιμές, με "παραστατικά".

Νίκο,
Κατά την ταπεινή μου άποψη, η tecna, κάνει ότι αυτές που αναφέρεις....and then some.
Εκτός από την πρώτη, έχω χρησιμοποιήσει όλες τις άλλες, αλλά η tecna ήταν μακρά καλύτερη από όλες. Τουλάχιστον στις δικές μου δοκιμές, με "παραστατικά".
Λευτέρη και σε χαμηλές γομωσεις την γεμίζεις; 30 γραμμάρια δηλαδή;

Εγω παντως με την τεκνα εχω φαει μεγαλη φολα..ειχα παρει το 12 και ολα μια χαρα εβγαλα ωραια φυσιγγια..ξαναπερνω το 14 και παω να κανω δοκιμες το ιδιο ακριβως σεταπ χωρις να αλλαξω τιποτα για δραμια μιλαω και εριξα σε βαρελι στα 30 μετρα μονο λακουβα του κανε ενω με αυτη που ειχα το τρυπαγε..την εκανα μια γραμμη στο χωμαι και την αναψα και δεν ασχοληθηκα αλλο μ αυτη..οσο να ναι μια ισοροπια στις παρτιδες την θελω..μαλλον θα εχω συνηθισει με την sipe που οση και να χω παρει δεν αλλαζει ουτε καν στην μυρωδια της

Εγω παντως με την τεκνα εχω φαει μεγαλη φολα..ειχα παρει το 12 και ολα μια χαρα εβγαλα ωραια φυσιγγια..ξαναπερνω το 14 και παω να κανω δοκιμες το ιδιο ακριβως σεταπ χωρις να αλλαξω τιποτα για δραμια μιλαω και εριξα σε βαρελι στα 30 μετρα μονο λακουβα του κανε ενω με αυτη που ειχα το τρυπαγε..την εκανα μια γραμμη στο χωμαι και την αναψα και δεν ασχοληθηκα αλλο μ αυτη..οσο να ναι μια ισοροπια στις παρτιδες την θελω..μαλλον θα εχω συνηθισει με την sipe που οση και να χω παρει δεν αλλαζει ουτε καν στην μυρωδια της
αρα ειναι μεγαλο ρησκο η τεκνα ,οπως και η GM3 που και αυτη ειναι ασταθης απο παρτιδα σε παρτιδα , με σταθερες για μετρια βαρη την SIPE και S4 , και για μεγαλα βαρη μεχρη 38 γραμμαρια την ΜΒ36 ,

Όλες οι πυρίτιδες είναι καλές όταν βρείς την κατάλληλη ριξιά .
Επίσης όλες οι σοβαρές βιοτεχνίες -βιομηχανίες πρίν βάλουν σε παραγωγή νέο lot οπωσδήποτε το περνούν απο βαλλιστικό τέστ .
Εμείς σαν φουκαράδες ιδιογομωτές.shoot..shoot..shoot. μπορούμε να το κάνουμε μ'ένα ταπεινό chrony που είναι γύρω στα € 120 νομίζω ...
Τα νέα lot Tecna θέλουν αύξηση +.10 τουλάχιστον απ'αυτά του 2010-11-12.lazy.

Ετσι ακριβως τουλαχιστον για μενα..οσο για τα μεγαλα βαρη αν δεν βρισκουμε πλεον πυριτιδες της b&p βλεπω να γινεται στροφη στις ισπανικες
Οι μαχαμ ειναι πολυ λιγες για αυτα που θελω εκτος απο μια που ειναι για ατσαλινα

Back