Υλικά για ιδιογόμωση

Βασίλη,
Την Tecna την έχω κατεβάσει μέχρι τα 28γραμ. σε σκάγια. Σε μονόβολα ακόμη περισσότερο.
Το μεγαλύτερο προσόν της για μένα σε σχέση με τις άλλες που έχουν περίπου την ίδια ταχύτητα καύσης (JK3, M92S, A0) είναι ο μικρός της όγκος που σου αφήνει αρκετά περιθώρια στον κάλυκα για χρήση άλλων υλικών.

Λευτερη εχω την εντηπωση πως η tecna εχει μεγαλη διακημανση απο lot σε lot.....
Δεν την εχω δουλεψει αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλητερα απο παιδια που την δουλευουν....

Μιχάλη,
Δυστυχώς, αυτό αληθεύει.
Μου έχει τύχει παρτίδα Tecna που ήταν πιο γρήγορη από S4.
Βέβαια, το ίδιο ισχύει και για τις άλλες δύο (Sipe, S4) που είναι του ιδίου κατασκευαστή.

Βασίλη,
Την Tecna την έχω κατεβάσει μέχρι τα 28γραμ. σε σκάγια. Σε μονόβολα ακόμη περισσότερο.
Το μεγαλύτερο προσόν της για μένα σε σχέση με τις άλλες που έχουν περίπου την ίδια ταχύτητα καύσης (JK3, M92S, A0) είναι ο μικρός της όγκος που σου αφήνει αρκετά περιθώρια στον κάλυκα για χρήση άλλων υλικών.
Λευτέρη αν θες μου στέλνεις με πμ μια τέτοια συνταγή με λίγα σκάγια :) Αν πάλι δεν θες όλα καλά!!

Aν περιμενετε Αμερικανικες πυριτιδες, θα περιμενετε πολυ φοβαμαι. Ισπανικες, και πολυ συγκεκριμενες της Nobelsport και της Cheddite. Kαλες και χρυσες οι Ισπανικες, αλλα οσο μειωνεται η ποικιλια, τοσο το χειροτερο ειναι.

Ευτυχως εχω αποθεμα για 1-2 χρονιες ακομα. Αν στο μεταξυ δεν εχει εμφανιστει στην αγορα παλι η ΜΒ τοτε θα το γυρισω σε καποια αλλη που να μου αρεσει, πχ τη C7.

Aν περιμενετε Αμερικανικες πυριτιδες, θα περιμενετε πολυ φοβαμαι. Ισπανικες, και πολυ συγκεκριμενες της Nobelsport και της Cheddite. Kαλες και χρυσες οι Ισπανικες, αλλα οσο μειωνεται η ποικιλια, τοσο το χειροτερο ειναι.

Ευτυχως εχω αποθεμα για 1-2 χρονιες ακομα. Αν στο μεταξυ δεν εχει εμφανιστει στην αγορα παλι η ΜΒ τοτε θα το γυρισω σε καποια αλλη που να μου αρεσει, πχ τη C7.

Η ελπηδα πεθαινει τελευταια φιλε......

Η τελευταία παρτίδα που έχω δοκιμάσει ήταν η 9/10.
Τι ακριβώς συμβαίνει με τις καινούριες παρτίδες ;
Λευτερη δεν αναβουν ουτε και να τις πεταξεις στο τζακι που λεει ο λογος..σε κλασσικο μου σεταπ στα δραμια στο 1.95 με cx2000 επρεπε να ανεβω στο 2.00 ή 2.05 με 688 και ρελιασμα στα 63 για να παρω καπως την τουφεκια που εκανα πιο παλια..ειδικα το λοτ του 13/14 απελπισια

Back