Την άλλη φορά ποιο οργανωμένος . Δυο αυγά , 3 λουκάνικα , δυο πανσέτες ..3 μπυρες . Να έχει σασπενς...παρε ενα τετζερακο να αναψης τι φωτιτσα σου να πιεις το ζεστο καφε η το ροφημα απο τι φυση να ψησεις κανενα λουκανικο εχει αλλη αισθηση Νικο![]()
ολα αυτα μονο σου ? παρε ενα τηλ να ερθω να τα φαμε παρεαΤην άλλη φορά ποιο οργανωμένος . Δυο αυγά , 3 λουκάνικα , δυο πανσέτες ..3 μπυρες . Να έχει σασπενς...![]()
Κτω είσαι ή στα πάτρια ;Δεν έχω . Το κρουτσχααρ δεν Κάνει για τέτοια . Αν κι έχει αεράκι έχω να δω φάσσα από της 09:00. Τουλάχιστον έπιασα ήλιο τέρμα κορυφή ... φραπέ δεν πήρα όμως .. τον έκανα την μ@λ@κια...
Στα πάτρια dim63. Αλλά αν δεν ρίξει λίγο χιονάκι δεν ξανά έρχομαι . Δεν αξίζει .Κτω είσαι ή στα πάτρια ;
Κι εδω σήμερα εχει πολύ αέρα.
Κι εγω που ανεβηκα προς τα κει δυο φορές ,ψιλοπράματα είδα.Τετοια περίοδο και να μην εχει κι εκει πάνω πουλιά ........Αλλά με τετοιον καιρό τι να περιμένουμε.Στα πάτρια dim63. Αλλά αν δεν ρίξει λίγο χιονάκι δεν ξανά έρχομαι . Δεν αξίζει .
εχει λίγα πουλάκια ...
Το ιδιο οπλο εχουμε αλλα εγω την πηρα με μια καννη![]()
Καρτεράκι σε αραποσιτιά σήμερα αλλά οι καριόλες είχαν ραντεβού με άλλο πελάτη φαίνεται...![]()
Άι σιχτίρ καριόλες
Εεεεε μπρρρρρρ ,θα μας αρρωστήσεις !Αυτά όποιος θέλει να τα δει live ας επικοινωνήσει... Τους ανθρώπους από την Ήπειρο τους δεχόμαστε δωρεάν!
Τα πουλιά είν'...
Εεεεε μπρρρρρρ ,θα μας αρρωστήσεις !
Τιναφτορε???
Μάριε?????εσύ τις πελεκισες???Mojo ανάσκελα...!![]()