Εγώ Δημήτρη με την γκαντεμιά που με δέρνει , αν ήμουν στην θέση σου και έλεγα οτι το γυρνάω σε βοδινό, θα άδειαζε ο δρόμος ...

Εγώ Δημήτρη με την γκαντεμιά που με δέρνει , αν ήμουν στην θέση σου και έλεγα οτι το γυρνάω σε βοδινό, θα άδειαζε ο δρόμος ...
Δημήτρη με μια μπαταριά στον αέρα θα ανοίξουν και τα παλιά μονοπάτια
Αργα φτανεις ομως, τετοιο ωρα επρεπε να εχεις αρχισει το κλαδεμα για τη φυλαχτρα...
Κοιτατε ρε παιδια!!! μαθανε για εναν μεγαλο φασοκυνηγο και πηγαν για αυτογραφο
Μη νομίζεις,νυχτα φτανω εδώ. Εδω αργεί να ξημερώσει λογων των βουνών.Αργα φτανεις ομως, τετοιο ωρα επρεπε να εχεις αρχισει το κλαδεμα για τη φυλαχτρα...![]()
Όχι,στον αλεπουδιαρη πήγαινε,αλλά από ότι κατάλαβα όλοι πονεμένοι είμαστε από τις κ@ριολ€$Αν εννοείς εμένα, ήδη το έπαθα το εγκεφαλικό . Να ναι καλά ο Τόλης που με το που άκουσα τις "αναμνήσεις" κατάλαβα οτι κάτι παλιό παίζει![]()
Για να δείτε ότι δεν υπάρχει σωτηρία .....
Χθες το απόγευμα περιμένοντας τον Νικόλα να με πάρει τηλέφωνο κατέβηκα στον κάμπο για ένα τσιγάρο μιας και ήταν στο δρόμο μου. Βλέπω κάτι κουρούνες χαζοπαίζαν και λέω να ρίξω καμιά τουφεκιά. Με τα πολλά παίρνω το όπλο και λέω να περπατήσω προς ένα χωράφι που κατά καιρούς δίνει καλημάνες....
Φάσσα φέτος δεν έπεσε στο καλαμπόκι σε μας καθόλου.
Πηγαίνοντας να τσεκάρω το χωράφι βλέπω μια κουρούνα να βουτάει στο χωράφι που πάω να τσεκάρω καμιά 80αρια μέτρα από μένα και σηκώνεται ένα μπεκατσίνι το οποίο αν και παίρνει ύψος με καβαλάει και του ρίχνω μια τουφεκιά περισσότερο για το μπαμμιας και ήταν εκτός απόστασης για το 4αρι τσοκ που φορούσα......Ειρωνεία ....... στο χωράφι που πήγαινα να τσεκάρω ήταν καθισμένες καμιά 40αριά καριόλες και σηκώθηκαν και την κάναν χαλαρές
![]()
Ωραίος !! Μάζεψες και της «κουκουμπελες» !! Τα κλειστά είναι τα καλύτερα !
Αυτά είναι!!!!αγγλικο κυνηγι σημερινο με 15 απο τις 25 2ατομων.
![]()
Εγκεφαλικό !αγγλικο κυνηγι σημερινο με 15 απο τις 25 2ατομων.
![]()
Αν υποψιαστώ πως κινητοποίησες και την Πολεμική ΑεροπορίαΤελικά οι βλαμμένες σηκώθηκαν αφου πέρασαν δυο πολεμικά αεροσκάφη χαμηλά......
Αστο να πάει ρε Σπύρο.Χαμένη υπόθεση πια για εδω .Δεν αξιζει ο κόπος,τα έξοδα και το τρέξιμο.Αν υποψιαστώ πως κινητοποίησες και την Πολεμική Αεροπορία, για να χτυπήσεις φάσα, ΘΑ ΠΕΘΘΘΘΑΝΩΩ! που έλεγε στην TV και μια ...αδερφή ψυχή
Υ/Γ : Πλάκα θα ´χει, αφού δε δούλεψε το αεροπλανικο, να ζητάει τανκς και πολεμικά καράβια να βάλουν ...πλάτη![]()
https://www.ionex.gr/index.php?act=viewProd&productId=409
Αυτά θα τα φας για να δεις φάσσες ή δράκους ;
Μπράβο !αγγλικο κυνηγι σημερινο με 15 απο τις 25 2ατομων.
![]()