Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έκανα και εγώ μια βόλτα στον κάμπο σημερα είχε αρκετά πουλιά που γυρνούσαν δεν έκατσα σε καλό μέρος όμως αυριο θα παίξω καλύτερη μπάλα βάρεσα λιγο απ’ολα σημερα+1 ακομα που χτύπησα το απόγευμα όπλο beretta 391 teknys τσοκ anaconda long και φυσίγγι ιδιογομωση ΑΟ no6!!
Ποικιλία από τις λίγες Κωστή!!Η πρώτη φάσσα ειναι κτήνος :D

Έκανα και εγώ μια βόλτα στον κάμπο σημερα είχε αρκετά πουλιά που γυρνούσαν δεν έκατσα σε καλό μέρος όμως αυριο θα παίξω καλύτερη μπάλα βάρεσα λιγο απ’ολα σημερα+1 ακομα που χτύπησα το απόγευμα όπλο beretta 391 teknys τσοκ anaconda long και φυσίγγι ιδιογομωση ΑΟ no6!!
Πολύ στην ποικιλία τόριξες βλέπω ..sarcastic.
Καλη συνέχεια Κώστα.

αγγλικο κυνηγι σημερινο με 15 απο τις 25 2ατομων.
L9LoTT0.jpg
μπραβο φιλε!τις εκαψες

σου αρεσει και εσενα η ποικιλια βλεπω .sarcastic.μπραβο ρε φιλε

Καλησπερα στην παρεα,σημερα ειχα ρεπο και ταλαντευομουν,να παω μια βολτα,να μην παω!
Παλεψα με πολλα ξυπνητηρια και σηκωθηκα στις 7 το πρωι!
Μαλλον καλα εκανα και πηγα...
https://postimg.cc/gallery/20n56w03g/

Οπλο Beretta 692 με τσοκ gemini 4*&3*.
Φυσιγγια RC 35γρ νο 6.

Καλησπερα στην παρεα,σημερα ειχα ρεπο και ταλαντευομουν,να παω μια βολτα,να μην παω!

Φυσιγγια RC 35γρ νο 6.

Είστε και οι πρώτοι κύριοι! .well done.

Φυσιγγια RC 35γρ νο 6.
Καλά τους ξηγηθηκες!!

Φυσιγγια RC 35γρ νο 6.
Μόνο καλά έκανες,Τρίκαλα θα έλεγα:D:D:D Και στα ταιρια τους εύχομαι!

Καλημερα στην παρεα,ενα γρηγορο πρωινο κυνηγι σημερα!
Λογω οικογενειακων υποχρεωσεων επρεπε να φυγω νωρις,αν και τα πουλια παιζαν παρα πολυ!
Εκανα μια φασσα στο χερι και αλλες δυο παρολο που γεμισαν τον ουρανο πουπουλα,φυγαν τραυματισμενες για τα απεναντι δεντρα!

https://postimg.cc/gallery/23xy59dy4/

Χθες κυνηγήσαμε Παρέα με το Χρήστο και το θεόφραστο . Το πρωί έπαιξαν μόνο επτά πουλιά και κάνα δύο μονά. Γύρω στις 10:00 εμφανίστηκε ένα κοπάδι γύρω στα 50 πουλιά αρκετά ψηλομένο και απέναντι από μας με κατεύθυνση προς το Βορρά . Είχα την υπόνοια ότι τα πουλιά αυτά ήταν κουρνιασμένο σε γνωστό μέρος απέναντι από κει που ήμασταν πράγμα το οποίο επαληθεύτηκε σήμερα, αφού τα σήκωσαν με τις παγάνες. Ομως και πάλι τα πουλιά δεν ήρθαν προς το μέρος που ήμουν εγώ αλλά επιασαν την απέναντι πλαγιά ,οπου σε τακτά διαστήματα ,σηκώνονταν εκαναν κυκλο και ξανακαθόταν ώσπου τα εχασα. Καινούργια πουλιά αυτά που εμφανίστηκαν χθες ,τα οποία μόλις έμαθαν οτι θα φύγω ήρθαν .:D
Εψαξα τρόπο να μπορέσω να πάω στο σημείο μήπως και επιστρέψουν ,αλλά στάθηκε αδύνατο.
Η ώρα περασε ,ο καιρός έκλεισε παρα πολύ και ψιλοβρέχει. Δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία και η περιπέτεια τελείωσε εδω. Ανούσια ,κουραστικά, και απελπιστικά χωρίς πουλιά. Ειναι η μεγαλύτερα νέκρα που εχω ζήσει μέχρι σήμερα με μεγάλη διαφορά.
Τωρα βρέχει και το μυαλό μου ειναι αλλού . Συναισθήματα ανάμεικτα ,το μυαλό στην επιστροφή,στην οικογένεια, αλλά και στις καριολίτσες που δεν θέλησαν να συναντηθούμε τόσες μέρες που ήμουν εδώ. Στην επόμενη τώρα και σύντομα ,σε άλλον τόπο.Ανατολικά και βόρεια.
Τελικά ίσως περνούσαμε καλύτερα σήμερα αν καναμε αυτο που αρχικά λέγαμε και δεν ασχολούμαστε ,με τις καριόλες. Εγω τουλάχιστον .Να παμε δηλαδή Θεσπρωτία για βουρκοθεραπεία.

Last edited:
Θα τα πω στα γρηγορα σημερα γιατι ημουν νυχτα χθες και εχω να κοιμηθω 24 ωρες.
Ειχα ραντεβου σημερα με τον Σπυρο μολις σχολουσα στις 6:00 να παμε για τις κυριες αλλα τον κυριο Σπυρο τον πλακωσε το παπλωμα....yel.
Ηρθε τελικα και φυγαμε για ψηλα να βρουμε τα κοριτσια, περπατωντας για τα καρτερια μας καβαλανε καμια δεκαρια πουλια και τις παιρνω ματι, τουφεκαω μια και την ανατιναζω κανονικα με το goose και Nsi speed no,τουφεκαει και ο Σπυρος αλλα ειχε κανει λαθος επιλογη τσοκ, σπανε τα πουλια και μερικα γυρναν δεξια μας για να φυγουν κατω.
Κεντραρω παλι μια πεφτει ξερη και αφηνει ενα συννεφο πουπουλα, πηγα πηρα την πρωτη και ακομα υπηρχαν πουπουλα στον αερα, ψαχνω και τη 2η την βρισκω και λεω ρε πουστη μου τι τρελα πραγματα κανει το goose και ημουν σιγουρος οτι η 2η φασσα ηταν καπου 55 μετρα.
Πιανουμε τα καρτερια περνανε αλλες δυο απο πισω μου με πορεια προς τα κατω, καπνιζω την μια και γεμιζει παλι ο ουρανος πουπουλα, κανονικο σκασιμο κι αυτη τη φορα αν και ηταν ψιλο νορμαλ αποσταση.
Αυτα ηταν τα πουλια που ειδαμε το πρωι και αλλες 7 το απογευμα που περασαν μακρια.
Ειχα ρωτησει τον Σπυρο πιο πριν στα ποσα μετρα πιστευε οτι πηρα την 2η φασσα και μου λεει ηταν μακρια ρε συ 70-80 μετρα, οχι ρε Σπυρο λεω με τιποτα αντε βαρια 60 να ηταν,τελικα μετρησαμε με το εργαλειο και ηταν 70+ μετρα.
Το τρελο ομως ειναι οτι δεν επεσε απλα αλλα οτι καπνισε κανονικα απ την τουφεκια με speed νο6, ειναι τρέλα λεμε το goose, αυριο παμε για 2ο ματς! Αυτη τη φορα εχω και μαρτυρα για τα μετρα!;).bye.
RSYTMGy.jpg

Ειχα ραντεβου σημερα με τον Σπυρο μολις σχολουσα στις 6:00 να παμε για τις κυριες αλλα τον κυριο Σπυρο τον πλακωσε το παπλωμα....yel.
Ηρθε τελικα και φυγαμε για ψηλα να βρουμε τα κοριτσια, περπατωντας για τα καρτερια μας καβαλανε καμια δεκαρια πουλια και τις παιρνω ματι, τουφεκαω μια και την ανατιναζω κανονικα με το goose και Nsi speed no,τουφεκαει και ο Σπυρος αλλα ειχε κανει λαθος επιλογη τσοκ, σπανε τα πουλια και μερικα γυρναν δεξια μας για να φυγουν κατω.
Κεντραρω παλι μια πεφτει ξερη και αφηνει ενα συννεφο πουπουλα, πηγα πηρα την πρωτη και ακομα υπηρχαν πουπουλα στον αερα, ψαχνω και τη 2η την βρισκω και λεω ρε πουστη μου τι τρελα πραγματα κανει το goose και ημουν σιγουρος οτι η 2η φασσα ηταν καπου 55 μετρα.
Πιανουμε τα καρτερια περνανε αλλες δυο απο πισω μου με πορεια προς τα κατω, καπνιζω την μια και γεμιζει παλι ο ουρανος πουπουλα, κανονικο σκασιμο κι αυτη τη φορα αν και ηταν ψιλο νορμαλ αποσταση.
Αυτα ηταν τα πουλια που ειδαμε το πρωι και αλλες 7 το απογευμα που περασαν μακρια.
Ειχα ρωτησει τον Σπυρο πιο πριν στα ποσα μετρα πιστευε οτι πηρα την 2η φασσα και μου λεει ηταν μακρια ρε συ 70-80 μετρα, οχι ρε Σπυρο λεω με τιποτα αντε βαρια 60 να ηταν,τελικα μετρησαμε με το εργαλειο και ηταν 70+ μετρα.
Το τρελο ομως ειναι οτι δεν επεσε απλα αλλα οτι καπνισε κανονικα απ την τουφεκια με speed νο6, ειναι τρέλα λεμε το goose, αυριο παμε για 2ο ματς! Αυτη τη φορα εχω και μαρτυρα για τα μετρα!;).bye.
RSYTMGy.jpg
Μπραβο ρε Αλεξ!Καπου τα εχω ξαναδει αυτα τα πουλια στο παρελθον,παπαγαλοι ειναι??

.congrats..congrats..congrats..congrats..congrats..congrats..congrats.
RSYTMGy.jpg
[/QUOTE

Μετά από απανωτά κουλούρια ,ήρθε και μια καλή μέρα.
Στο αγαπημένο ρεμα τίποτα,2 πουλιά ήρθαν πήρα το ένα.Αλλαγη σημείου, 3/4 δρόμο ορεινά της Μαγνησίας το απόλυτο τίποτα,τέτοιο χάλι δεν το έχω ξανά δει, δεν είδαμε ούτε ένα πουλί ενώ τα προηγούμενα σκ έπαιζαν πουλάκια.
Μας αποζημίωσε η τρίτη επιλογή......κάμπος ,αρκετά τα πουλιά ,πεινασμένα αλλά και πολύ κυνηγημένα όμως.
Απ την φωτο λείπει μια καριολιτσα ακόμα ,που ήταν στο αμάξι απ το πρωινό και μια χαμένη στα βάτα δυστυχώς.

Στο αγαπημένο ρεμα τίποτα,2 πουλιά ήρθαν πήρα το ένα.Αλλαγη σημείου, 3/4 δρόμο ορεινά της Μαγνησίας το απόλυτο τίποτα,τέτοιο χάλι δεν το έχω ξανά δει, δεν είδαμε ούτε ένα πουλί ενώ τα προηγούμενα σκ έπαιζαν πουλάκια.
Μας αποζημίωσε η τρίτη επιλογή......κάμπος ,αρκετά τα πουλιά ,πεινασμένα αλλά και πολύ κυνηγημένα όμως.
Απ την φωτο λείπει μια καριολιτσα ακόμα ,που ήταν στο αμάξι απ το πρωινό και μια χαμένη στα βάτα δυστυχώς.

Μπραβο αρχοντα.

Μπραβο ρε αγοραρε!!!!!.congrats..congrats..congrats.
Σου ευχομαι αλλες τοσες σημερα φιλαρα μου .well done..hunter.1

Status
Not open for further replies.
Back