Πηγα σημερα τη βολτα μου αλλα εριξα μια νταλικα βρισιμο...
Ηταν ολα μουσκεμα και ειχε αρκετη ομιχλη, περπατοντας για το καρτερι εμαφανιζονται καπου 10 με ταχυτητα φωτος μεσα απ την ομιχλη και πριν προλαβω να σηκωσω οπλο με βλεπουν και αλλαζουν πορεια.
Αρχισα τα καριολικια του 1ου γυρου...
Ανεβαινω λιγο πιο ψηλα και εχω ενα δεντρακι για καλυψη, ερχονται ξανα μαλλον οι ιδιες και λεω τωρα σας μαμησα...
Ενω ερχοντουσταν καρφι να περασουν αριστερα κανουν μια βουτια και ενα 7αρι σαν μπεκατσες και περναν απ τα δεξια του σκοτωμου αλλα ξανα με ελιγμο,ριχνω δυο speed και χανονται στην ομιχλη...
Αρχιζω το βρισιμο και βλεπω παρα πολλα φτερα που τα εφερνε ο αερας...τωρα αν επεσε αυτη που σημαδεψα δεν το εμαθα ποτε γιατι δεν μπορεσα να δω απ την ομιχλη!
Ανεβαινω μια ανηφορα καπου 500 μετρα με τη γλωσσα κρεμασμενη και βριζοντας ασταματητα!!!
Φτανω σε ενα αλλο σημειο να τσεκαρω, ειναι 4 σε κατι δεντρα και μολις με ακουν σηκωνονται, η μια κανει μια γυρα και ερχοταν πανω μου.
Εγω ειμαι φατσα καρτα γιατι περπατουσα, σηκωνω το οπλο και μολις σημαδευω μερικα δεκατα του δευτερολεπτου πριν πατησω με βλεπει και στριβει με αποτελεσμα να της βγαλω δυο φτερακια.
Αν κατσω να γραψω το βρισιμο που εριξα σημερα θελω τουλαχιστον αλλα 3 ποστ αλλα διπλα σεντονια!!!

Τα μαζεψα και εφυγα του σκοτωμου απ τα νευρα μου γιατι ειχα και 1 χλμ περπατημα μεχρι το αμαξι!
Πιστευω αυριο να τις καψαλισω τις καριολες του κερατα για να ηρεμησω