Καλημερα παιχταραδες και σας ευχαριστω!
Αλλα τα πιο πολλα μπραβο πανε στον εγκεφαλο της επιχειρησης που ειναι Στρατηγος στη φασσα και ειναι ο Κωστας, ειναι κυνηγάρας ο ατιμος, εχει σπαταλησει παρα πολυ χρονο στην παρακολουθηση του συγκεκριμενου θηραματος και ειναι τρομερος γνωστης!
Εκανα μαλακια και αφησα τα Ρουμελ 35γρ νο5 στο αμαξι χθες και εριχνα μονο speed no6 σε πολυ οριακες αποστασεις...
Σε τρια πουλια εβγαλα μονο φτερα τοσο ψηλα που ηταν γιατι ειχα πανω μου μονο τρια 5αρια, μια φασσα παντως που πηρα με το νο5 ηταν πολυ ψηλα και επεσε τουλαχιστον 150 μετρα μακρια μου με πολυ δυνατο μπαπ οταν εσκασε κατω.
Νευριασα με τα φτερα που επερνα στις ψηλωμενες με τα 6αρια με αποτελεσμα να χασω δυο σε καλη αποσταση απο τα νευρα μου, αφησα το οπλο διπλα μετα και εκανα τσιγαρο να ηρεμησω!
Η φασσα που εγραψα οτι ηταν τουφεκια Κλιντ Ισγουντ εχει ως εξης...
Ξεκιναμε για το αυτοκινητο με τον Κωστα και εχω τον σακο στη πλατη στο αριστερο χερι 5 φασσες και στο δεξι το οπλο, μη κουνιεσαι λεει ο Κωστας, ερχοταν μια πολυ ψηλα και αποφασιζω να ριξω.
Οπως ημουν με ενα χερι σηκωνω το οπλο και λεω στον Κωστα θα βαλω μια νταλικα προσκοπευση...
Ετσι το ειπα βασικα γιατι παντα βαζω λιγη προσκοπευση αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει πως το καταφερνω στα μακρινα πουλια, ο Κωστας ηταν διπλα μου και εβλεπε ποση προσκοπευση εβαζα, καπου τρια πουλια μπροστα ημουν...
Παταω και μετα απο λιγο αρχιζει τα τρελα η φασσα εδω να πεσει εκει να πεσει, τελικα χαμηλωσε και πηγε και επεσε παρα πολυ μακρια, λεει ο Κωστας, τι κανεις ρε Αλεξ θα μας τρελανεις τελειως?

Περασαμε πολυ ωραια παντως με τον χαβαλε μας και με τα ολα μας, Κωστα περιμενω την επομενη εξοδο που θα παμε μαζι να γινει παλι της kariolas!!!!
Ξεκιναω να ντυθω να παω στα δικα μου μερη σημερα που ειδα κατι πουλια προχθες και ειναι για long range τουφεκιες το μερος.