Και στο 0:28 φασσοπερίστερο δεν είναι;Στο 2:03 δείτε το φασσόπεριστερο!!
Και στο 0:28 φασσοπερίστερο δεν είναι;Στο 2:03 δείτε το φασσόπεριστερο!!
Ναι!Και στο 0:28 φασσοπερίστερο δεν είναι;
Αν σε βλεπαν με κανα τουφεκι θα ειχαν εξαφανιστει....λες και ξερουν ποτε απαγορευεται το κυνηγιΆσε Μιχάλη τράβαγα τα βυζια μου να κουνάω χέρια πόδια και να με κοιτάνε με ύφος δε πα να γ@μ@θ@ς μεσημεριάτικα... να σου χώσω 1.60 sipe 5νο με αλευρο να σε κόψω στη μέση ψελιζα από μέσα μου..![]()
Ακριβως έτσι Αλεξ... μόλις έχεις οπλο γίνεσαι τζον ραμπο 5 και τις βλέπεις φου φου φου χάνονται από τα 7 χλμ...Αν σε βλεπαν με κανα τουφεκι θα ειχαν εξαφανιστει....λες και ξερουν ποτε απαγορευεται το κυνηγι![]()
Λογικο ειναι ρε.....κρατας Benelli.......Ακριβως έτσι Αλεξ... μόλις έχεις οπλο γίνεσαι τζον ραμπο 5 και τις βλέπεις φου φου φου χάνονται από τα 7 χλμ...
Λες βαριές κουβέντες φίλε Αλεξ και είναι Σαββατόβραδο..Λογικο ειναι ρε.....κρατας Benelli.......
και εγω καπνος θα γινομουνα στη θεση τους![]()
Και γιατί δεν πας στο ίδιο μέρος την επόμενη για φασες;Παντως αυτο το πραμα με τις φασσες δεν υπαρχει..οποτε εχω παει αυτο καθ' αυτο για αυτες εφαγα πολυ ηττα και οποτε καθομαι καρτερι στα γουρουνια να με γυροφερνουν εκατονταδες..να χαπακωνεσαι με τις χουφτες ειναι!
συνηθως δεν ειναι εκειΚαι γιατί δεν πας στο ίδιο μέρος την επόμενη για φασες;
Αυτο που λεει ο Κωστας συν του οτι επειδη εχω αδεια λιγες μερες προτιμω να τις περασω κυνηγωντας γουρουνι..σπανια να καταφερω να παω αλλη μερα για φασσαΚαι γιατί δεν πας στο ίδιο μέρος την επόμενη για φασες;
Μπα ,τα παραλές ........Παντως αυτο το πραμα με τις φασσες δεν υπαρχει..οποτε εχω παει αυτο καθ' αυτο για αυτες εφαγα πολυ ηττα και οποτε καθομαι καρτερι στα γουρουνια να με γυροφερνουν εκατονταδες..να χαπακωνεσαι με τις χουφτες ειναι!
συνηθως δεν ειναι εκει
Για αυτο τη μεραπου τις βρισκεις τις πηδας
εε για αυτο τα λεω να μην πέσουν και άλλοι στα χαπια ... οποιον προλάβουμεΜπα ,τα παραλές ........
Αμέσως εσύ με το πήδημα ......
Γιατί δεν τις πήδαγες αγοράκι μου στον Εβρο την πρώτα μέρα ; Ήθελες διαχείριση;
Παρε διαχείριση αφου την επόμενη δεν πήγαμε και την μεθεπόμενη εξαφανισμένες !![]()
πιω πουλακι κωστα;thinkΚαλα ρε, δεν έχετε μάθει τιποτα τόσα χρονια φασοκυνηγοι αν τις βρεις τις ξεσκίζεις επιτόπου· δεν έχουν μπέσα αυτές ,αν κανεις σχέδια για την επόμενη μερα λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδοχο όπου τις βρίσκεις εχει σκίσιμο ανελέητο επιτόπου αλλιώς παει πέταξε το πουλάκι!!
τι να πεις Κωστή .... συμβαίνει και στα καλύτερα τα σπίτιαΚαλα ρε, δεν έχετε μάθει τιποτα τόσα χρονια φασοκυνηγοι αν τις βρεις τις ξεσκίζεις επιτόπου· δεν έχουν μπέσα αυτές ,αν κανεις σχέδια για την επόμενη μερα λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδοχο όπου τις βρίσκεις εχει σκίσιμο ανελέητο επιτόπου αλλιώς παει πέταξε το πουλάκι!!
τοοοο ...... πουλάκι βρε Σάκηπιω πουλακι κωστα;think![]()