Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άσε Μιχάλη τράβαγα τα βυζια μου να κουνάω χέρια πόδια και να με κοιτάνε με ύφος δε πα να γ@μ@θ@ς μεσημεριάτικα... να σου χώσω 1.60 sipe 5νο με αλευρο να σε κόψω στη μέση ψελιζα από μέσα μου.. .pray to God..hair..hair.
Αν σε βλεπαν με κανα τουφεκι θα ειχαν εξαφανιστει....λες και ξερουν ποτε απαγορευεται το κυνηγι.sarcastic.

Αν σε βλεπαν με κανα τουφεκι θα ειχαν εξαφανιστει....λες και ξερουν ποτε απαγορευεται το κυνηγι.sarcastic.
Ακριβως έτσι Αλεξ... μόλις έχεις οπλο γίνεσαι τζον ραμπο 5 και τις βλέπεις φου φου φου χάνονται από τα 7 χλμ...

Παντως αυτο το πραμα με τις φασσες δεν υπαρχει..οποτε εχω παει αυτο καθ' αυτο για αυτες εφαγα πολυ ηττα και οποτε καθομαι καρτερι στα γουρουνια να με γυροφερνουν εκατονταδες..να χαπακωνεσαι με τις χουφτες ειναι!

Παντως αυτο το πραμα με τις φασσες δεν υπαρχει..οποτε εχω παει αυτο καθ' αυτο για αυτες εφαγα πολυ ηττα και οποτε καθομαι καρτερι στα γουρουνια να με γυροφερνουν εκατονταδες..να χαπακωνεσαι με τις χουφτες ειναι!
Και γιατί δεν πας στο ίδιο μέρος την επόμενη για φασες;

Και γιατί δεν πας στο ίδιο μέρος την επόμενη για φασες;
Αυτο που λεει ο Κωστας συν του οτι επειδη εχω αδεια λιγες μερες προτιμω να τις περασω κυνηγωντας γουρουνι..σπανια να καταφερω να παω αλλη μερα για φασσα

Μπα ,τα παραλές ........:D
συνηθως δεν ειναι εκει .sarcastic..sarcastic.
Για αυτο τη μεραπου τις βρισκεις τις πηδας
.my man.Αμέσως εσύ με το πήδημα ......
Γιατί δεν τις πήδαγες αγοράκι μου στον Εβρο την πρώτα μέρα ; Ήθελες διαχείριση.yel. ;
Παρε διαχείριση αφου την επόμενη δεν πήγαμε και την μεθεπόμενη εξαφανισμένες !.yelling.

Last edited:
Μπα ,τα παραλές ........:D

.my man.Αμέσως εσύ με το πήδημα ......
Γιατί δεν τις πήδαγες αγοράκι μου στον Εβρο την πρώτα μέρα ; Ήθελες διαχείριση.yel. ;
Παρε διαχείριση αφου την επόμενη δεν πήγαμε και την μεθεπόμενη εξαφανισμένες !.yelling.
εε για αυτο τα λεω να μην πέσουν και άλλοι στα χαπια ... οποιον προλάβουμε .sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλα ρε, δεν έχετε μάθει τιποτα τόσα χρονια φασοκυνηγοι αν τις βρεις τις ξεσκίζεις επιτόπου· δεν έχουν μπέσα αυτές ,αν κανεις σχέδια για την επόμενη μερα λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδοχο όπου τις βρίσκεις εχει σκίσιμο ανελέητο επιτόπου αλλιώς παει πέταξε το πουλάκι!!

Καλα ρε, δεν έχετε μάθει τιποτα τόσα χρονια φασοκυνηγοι αν τις βρεις τις ξεσκίζεις επιτόπου· δεν έχουν μπέσα αυτές ,αν κανεις σχέδια για την επόμενη μερα λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδοχο όπου τις βρίσκεις εχει σκίσιμο ανελέητο επιτόπου αλλιώς παει πέταξε το πουλάκι!!
πιω πουλακι κωστα;think.kiss me.

τι να πεις Κωστή .... συμβαίνει και στα καλύτερα τα σπίτια .sarcastic..sarcastic.

πιω πουλακι κωστα;think.kiss me.
τοοοο ...... πουλάκι βρε Σάκη .yel.

Status
Not open for further replies.
Back