Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είχα ρίξει πέρυσι περιπου 20 κουτάκια wolf(junior 30γρ-best 32γρ classic 34γρ).πολυ καλα και τα τρία αλλά το 30 και το 34 θέριζαν.στο 30 έβαζε g3000 και στο 34 η mb32 η mb36 μια από τις δυο δεν θυμάμαι σιγουρα.μαλιστα τον είχα πάρει τηλέφωνο να μου έστελνε φέτος μερικά 30gr για τσιχλες αλλά λόγω έλλειψης g3000 το γέμιζε με αλλη πυρίτιδα και δεν παράγγειλα.
Δοκίμασε και τα σκοπευτικά του...;)

Όχι απαραίτητα :)
Τα magnum πιο πολύ "σπρώχνουν" παρά κλωτσάνε .
Γιώργο δύο έχω ρίξει σε magnum και δεν έχω άποψη, χιουμοριστικά έγραψα το σχόλιο ;)

Κώστα το "παράκανα" εννοώ οτι ειχα στο νού μου πως στέλνω μια χούφτα σκάγια με την καθε τουφεκιά, ενώ τόσα χρόνια είχα σαν max τα 34 και οτιδήποτε περισσότερο μου φαινόταν (θεωρητικά) υπερβολή.
Ενώ στην ουσία 6 γραμμάρια σκάγια σε εξάρι πρέπει να'ναι 40-50 περισσότερα σκάγια απ το 34ρι...
Είχα στο νού μου πως αν χτυπήσω φασσα κατω απ τα 30 μέτρα θα χαλάσει...γιαυτό και τα είχα σε όλο το κυνήγι σαν 3ο φυσίγγι... Περισσότερο ψυχολογικό ηταν το θέμα...
Στην τουφεκιά δεν κατάλαβα διαφορά στην ανάκρουση σε σχέση με τα biturbo που ειχα σαν 1ο και 2ο (τα 40ρια ηταν τα jordan)
Ηλία έχω την ίδια αίσθηση.... Οτι θα διαλυσω το θηραμα :D
Να φανταστείς έχω πάρει ένα κουτί over max Νο4 40gr για κανένα παπί στον καμπο με τις κακοκαιρίες και δεν έχω ρίξει κανένα αν και είχα ευκαιρία σε φάσσα να το δοκιμάσω.... Το αστείο είναι αυτό που έγραψες στην αρχή.... Σκεφτεσαι ότι ρίχνεις μια χούντα σκάγια σε σχέση με το 34....απο την άλλη αν πας να βάλεις 32 θα σκέφτεσαι ότι έχει λίγα σκάγια....
Όλα στο μυαλό είναι :)

Ρε παιδιά μια απορία... Πώς επιλέγεται ο παρατηρητής από ένα κοπάδι; Είναι το πιο έμπειρο πουλί που κατά την εκτίμηση του ξεκινά πρώτο; Είναι κάποιο από τα αρσενικά κι αν όχι έμπειρο που κάνει την πρώτη κίνηση ;

Ρε παιδιά μια απορία... Πώς επιλέγεται ο παρατηρητής από ένα κοπάδι; Είναι το πιο έμπειρο πουλί που κατά την εκτίμηση του ξεκινά πρώτο; Είναι κάποιο από τα αρσενικά κι αν όχι έμπειρο που κάνει την πρώτη κίνηση ;
Μάλλον τραβάνε ξυλάκι και βγάζουν το μαλάκα που θα φάει την πρώτη τουφεκιά .sarcastic.

Εγώ έχω πιάσει ένα χωματόδρομο και κάνω καταμέτρηση στα χαλίκια...:D
Μέχρι τν αύγουστο θα έχω τελειώσει πιστεύω.....sarcastic.
Κοίτα μη χτυπήσει το τηλέφωνο και σε μπερδέψουν .yelling.

Ανασκαφή στις παλιές φωτογραφίες....
17 σεπτέμβρη πριν μερικά χρόνια κυνηγώντας ντοπιάρες...
Πρώτη φορά είχα χτυπήσει νεαρή με τόσο έντονα τα χρώματα της πλάτης...
Τις προηγούμενες 2 ημέρες είχαμε κάνει αρκετά πουλιά, με το 80% να είναι νεαρά, κανένα όμως με τέτοιο χρωματισμό στην πλάτη..
Παίζει να ήταν απ τις πολύ αργές γέννες τις χρονιάς.

53347655_816459005375181_9147457652379353088_o.jpg

53614380_816458522041896_3165548350653071360_o.jpg

Αυτή η κ@ριολίτσα που βλέπετε έξω από το σπίτι είναι ο σκοπός που δίδει το σύνθημα στο υπόλοιπο κοπάδι 20-25 πουλιών για να επιτεθούν στο δένδρο δάφνη στην αυλή του σπιτιού για να φάνε τον καρπό που σημειωτέον δέν πλήρως ώριμος ακόμη .....

Αυτή η κ@ριολίτσα που βλέπετε έξω από το σπίτι είναι ο σκοπός που δίδει το σύνθημα στο υπόλοιπο κοπάδι 20-25 πουλιών για να επιτεθούν στο δένδρο δάφνη στην αυλή του σπιτιού για να φάνε τον καρπό που σημειωτέον δέν πλήρως ώριμος ακόμη .....
Τι χωνέυουν οι κ@ριολες το φύλο είναι σφάκα σκέφτομαι ο καρπός .

Status
Not open for further replies.
Back