Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραία βολτουλα σήμερα με πατριώτες και συμφορουμιτες σήμερα για καριόλες! Η παρέα Μαστροχρηστος, Σπύρος, Νικολας και η αφεντικά μου! Φυσίγγια εμπορίου και ιδιογομωσης, όπλα καραμπινες ποζε και πλάγιο από όλα είχε η ομάδα αλλά οι καριολες χωρίς όρεξη για πολλά παιχνίδια. Καταφέραμε και κρατήσαμε δύο μέχρι τις 11, μια εγώ και μια ο Σπύρος και μετά δεν τις ξαναείδαμε... Το ρίξαμε στην κουβεντούλα και το λιάσιμο μιας και είχε υπέροχη μέρα και στο τέλος κάναμε και μερικές δοκιμές επί χαρτου :D
Λογικά η τελευταία μέρα σήμερα για μένα στη φάσσα....
Να μάστε καλά και του χρόνου αγόρια να μας σπάσουν τα νεύρα .sarcastic.
IMG-20190217-162638.jpg
Αν Κώστα, πηγαίναμε και κλείναμε έτσι το μέρος αρχές Γενάρη, η κάρπωση (πιθανόν) θα' ταν πολύ μεγαλύτερη... Άλλα και έτσι όμορφα ήταν...
Αν σκεφτόμασταν νωρίτερα και κάναμε και μια επίσκεψη στη ψησταριά με τα σουβλάκια...θα' ταν ακόμα ομορφότερα....sarcastic.

Και ενα πιο μεγάλο βιντεο απ τον Αχιλλέα στο ξεκούρνιασμα

Δεν τον ξερω τον ανθρωπο, δεν ξερω εαν ρίχνει μονόφθαλμα ή εαν το όπλο ετυχε να ειναι στα μετρα του ή εαν επαιξε με τις φλάτζες, αλλα πιστεύω οτι ο ανθρωπος πρεπει να εχει ρίξει τόνους φυσίγγια στο συγκεκριμένο θηραμα, δεν ειναι μόνο οτι οι περισσότερες πέφτουν με την 1η και σπάνια θα ρίξει 3αρα, ειναι οτι "παιζει άνετα", πράγμα που γίνεται μόνο οταν εχεις φαει ωρες, μερες, μηνες, χρόνια σε αυτό το θηραμα. Ουτε βιαστικες τουφεκιες ειδα, ουτε την 3αρα που ρίχνουν καποιοι(3 τουφεκιες σε 1 δευτερολεπτο).

Μακάρι έστω οι μισοί που κυνηγάμε τη φασσα να τουφεκάγαμε με τοση εγκράτεια, και σίγουρα αντί για "καμένους" φασσότοπους, θα είχαμε τουλάχιστον 2-3 μέρη με σταθερα πουλια...

Και ενα πιο μεγάλο βιντεο απ τον Αχιλλέα στο ξεκούρνιασμα

Δεν τον ξερω τον ανθρωπο, δεν ξερω εαν ρίχνει μονόφθαλμα ή εαν το όπλο ετυχε να ειναι στα μετρα του ή εαν επαιξε με τις φλάτζες, αλλα πιστεύω οτι ο ανθρωπος πρεπει να εχει ρίξει τόνους φυσίγγια στο συγκεκριμένο θηραμα, δεν ειναι μόνο οτι οι περισσότερες πέφτουν με την 1η και σπάνια θα ρίξει 3αρα, ειναι οτι "παιζει άνετα", πράγμα που γίνεται μόνο οταν εχεις φαει ωρες, μερες, μηνες, χρόνια σε αυτό το θηραμα. Ουτε βιαστικες τουφεκιες ειδα, ουτε την 3αρα που ρίχνουν καποιοι(3 τουφεκιες σε 1 δευτερολεπτο).
Όντως...πολύ καλό ντουφέκι και με σωστή κυνηγετική παιδεία!!!
Μακάρι έστω οι μισοί που κυνηγάμε τη φασσα να τουφεκάγαμε με τοση εγκράτεια, και σίγουρα αντί για "καμένους" φασσότοπους, θα είχαμε τουλάχιστον 2-3 μέρη με σταθερα πουλια...
Συμφωνώ απόλυτα!!!!

Είπαμε Κωστάκη.......Κρατάει WINCHESTER SX3.....my man..sarcastic.
Αν είδα καλά κάνει καλή δουλειά το Carlsson που έχει μπροστά..!!!
Εσύ να τα βλέπεις που θέλεις να την απατησεις με μια ιταλιδα .sarcastic. αλλά έχεις βέβαια την άλλη την μιλφαρα .my man.τι να λέμε τώρα . Τσοκ Κώστα δεν είμαι σίγουρος νομίζω είναι το signature plus mod ίσως κάνω και λαθος.

Κώστα συμφωνώ απόλυτα για την βλητική ανωτερότητα της SX3 (έχεις και εσύ όπως και εγώ, την field edition από όσο έχω δει), όμως τo τσοκάκι που έχει είναι το signature plus το οποίο έχει κατασκευάσει η briley για την winchester και το οποίο το δίνει
Εσύ να τα βλέπεις που θέλεις να την απατησεις με μια ιταλιδα .sarcastic. αλλά έχεις βέβαια την άλλη την μιλφαρα .my man.τι να λέμε τώρα . Τσοκ Κώστα δεν είμαι σίγουρος νομίζω είναι το signature plus mod ίσως κάνω και λαθος.
ΙΜ - Μ . Το anaconda mid το σουταρε γιατι δεν ήταν γνήσιο αμερικανικό και δεν έκανε...(.hair.). Αυτά απ' το bar code του κουτιού ...

Μάριε, 1050 bar του χρόνου τα μονοημερα κυνήγια σου καλύτερα να τα κάνεις μαζί μας...   ένα κυνήγι του Γενάρη

IMG-f300a67df8818c4af99b9e5e0840ed1d-V-1.jpg
Απ οτι φαινεται ξερετε να κυνηγατε και σε συνδιασμο με τον κυνηγετικο παραδεισο που ζειτε το αποτελεσμα δεν θα μπορουσε να λιγοτερο ονειρικο .well done.

Και τού χρόνου με υγεία φασσαδες!!!
Παίχτες της φάσσας με το καλό και την επόμενη χρονιά.
Φιλαράκι.. την ερχόμενη σεζόν,να έχουμε υγεια,θα τις περιποιηθουμε καταλληλως εκεί ψηλα....;)

Και για να μην κάνουμε " διαφήμιση" μόνο τους μονόφθαλμος σκοπευτές... ναι τα δύο μέλη kostand και ηγείται είναι γνωση- σχεδιασμος- επιλογή της στιγμής κι επίθεση. Είναι χάρισμα για έναν κυνηγό η γνώση του χώρου ,η συμπεριφορά του θηράματος κλπ. Αυτό που λέμε όλων των παραγόντων στο κυνήγι. Τα παιδιά το χουν και πάνω απ' όλα ένστικτο και αντανακλαστικά ,για αυτό και κάνουν νούμερα οποτε είναι να γίνει κάτι τέτοιο.
Υγ διοφθαλμοι και οι δύο.

.very happy.Μιλφάρα λέει......
Η Μιλφάρα αν θα την ετοιμάσει ο Βένδρας θα την βγάλω βολτούλα για καρακάξες στο κτήμα μου και μετά θα πάει ξανά στα περασματιάρικα τρυγόνια του Σεπτέμβρη αν πάνε όλα καλά......exciting.
Όσο για το τσοκ είναι το signature όπως είπε κ ο φίλος μας ο (tsakalos)..

.very happy.Μιλφάρα λέει......
Η Μιλφάρα αν θα την ετοιμάσει ο Βένδρας θα την βγάλω βολτούλα για καρακάξες στο κτήμα μου και μετά θα πάει ξανά στα περασματιάρικα τρυγόνια του Σεπτέμβρη αν πάνε όλα καλά......exciting.
Όσο για το τσοκ είναι το signature όπως είπε κ ο φίλος μας ο (tsakalos)..
Με το καλό φίλε να την χαρείς.

Και τού χρόνου με υγεία φασσαδες!!!

Φιλαράκι.. την ερχόμενη σεζόν,να έχουμε υγεια,θα τις περιποιηθουμε καταλληλως εκεί ψηλα....;)
Πεντοζάλι στις κορφές τσι Κρήτης θα χορέψουν οι φάσσες το Σεπτέμβρη.

Κοιτάζοντας αυτό το βίντεο μιας κ είναι λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα μιας κ δεν είναι με ομοιώματα πουλιών κ μοιάζει με τα δικά μας λίγο κυνήγια βεβαία αυτοί έχουν πάντα φασσες ενώ εμείς κάνουμε τάματα πρόσφορες στη θεά Αρτέμης μπας κ πετύχουμε καμιά.sarcastic.
αυτό που κάνει εντυπώσει είναι ότι δε χρησιμοποιεί εξιδηκευμενα τσοκ φυσίγγια βαρβάτα(απο γραμαρια) κ τις κατεβάζει μια χαρά κ όσο να νε τις βαράει σε καλές αποστάσεις
κ αναρωτιέμαι κ εγώ σαν νέος κ ποντίκαρας κυνηγός μήπως το ψειρίζουμε πολύ με τα τσοκ κ τις φυσιγγαρες κ χάνουμε την ουσία κ πρέπει να επικεντρωθούμε άλλουthink

αναρωτιέμαι κ εγώ σαν νέος κ ποντίκαρας κυνηγός μήπως το ψειρίζουμε πολύ με τα τσοκ κ τις φυσιγγαρες κ χάνουμε την ουσία κ πρέπει να επικεντρωθούμε άλλου
Σε ορθό δρόμο η σκέψη σου... Χωρίς αυτό να σημαίνει αυτό ότι όσοι ασχολούνται με τσοκ φυσίγγια κλπ κάνουν κάτι λάθος... Ο καθείς πράττει αυτό που θεωρεί καλύτερο...

Νικόλα οι τουφεκιές είναι κοντινές που κάνει αν δεν με γελάει η κάμερα....25-30 μέτρα ρίχνει. Επίσης όταν άρχισε να ρίχνει σε λίγο ψηλομένες τις γαργάλισε :D
Κωστα περνει κ πουλια σε λογικες αποστασεις κ μακρινες αλλα εχει 32φυσιγγη κ τσοκ τις εταιρια εμεις εδω ψαχνωμαστε πριν ακομα δοκημασουμε

Status
Not open for further replies.
Back