Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να μαι και εγώ χαιρετώ όλους τους φασαδεσ εύχομαι φέτος να έχουμε καλή χρονιά λένε για χειμώνα θα δούμε όπως και να έχει η φάσσα είναι απόλαυση και θα πηγαίνουμε μια ζωή αύριο θα πάω ορεινή Κορινθία και Τρίπολη θα σας γράψω το βράδυ που θα γυρίσω αν και ακόμα είναι νωρίς όπως είπε και ο φίλος
Τρίπολη ζερο Πέμπτη Σήμερα φάνηκαν λίγα πουλιά αλλά είχα κατέβει νοτιότερα.

Να μαι και εγώ χαιρετώ όλους τους φασαδεσ εύχομαι φέτος να έχουμε καλή χρονιά λένε για χειμώνα θα δούμε όπως και να έχει η φάσσα είναι απόλαυση και θα πηγαίνουμε μια ζωή αύριο θα πάω ορεινή Κορινθία και Τρίπολη θα σας γράψω το βράδυ που θα γυρίσω αν και ακόμα είναι νωρίς όπως είπε και ο φίλος
Δημήτρη καλώς ήρθες και καλές εξορμήσεις να έχεις !!!

Στην αναμονή... ωραιος φασσοκαιρος αλλά εκτός επο ένα ζευγάρι που με έπιασε στο ύπνο,.sleepy.
τίποτα το ιδιαίτερο...
photo host

Το ξερεις.......αλλα στο υπενθυμιζω φιλε. Η Φασσα θελει υπομονη....και το ........ κυνηγι!!!!:)

Με τετοια σκατομέρα καλυτερα που χαλασε το πλάνο και δεν πήγαμε.

Έτσι έτσι στην άδεια μου να μπούν! .terror.
Και ποτε ειναι η αδεια σου γατούλη ;
1 κοπάδι φασες κάπου 30 πουλιά πέρασε μακρυά και τπτ άλλο, Άρτα.

Και πιο κοντα να περνούσε εσυ πάλι θα ειχες μεσα 9αρια .
.very funny.
.

Καλησπερα και απο μενα , το κοπαδι (100-120) σημερα μεγαλωσε και αλλο ..Μπηκανε καινουργια πουλια αλλα πανε ολα μαζι με αποτελεσμα να μην πλησιαζονται, στα καρτερια σε δεντρα μπορεις να κανεις το πολυ 2-3 πουλια γιατι μετα το τουφεκι δεν ξαναπατανε μεσα σε 2 ωρες ...Εγω τυχερος τρια πουλια απο πανω μου καρπωθηκα τα δυο ...

Πρώτη έξοδο σήμερα ήρθε ένα ζευγάρι από πίσω μου και η μια με ακολούθησε σπιτι. Ντουφεκια στα 30 μέτρα με superkill μπλε σαν να την τίναξε ρευμα...
Ωραίος Πέτρο, μάλλον πρέπει να την είδα όταν την βαρεσες...
Στο ύψωμα καθοσουν;

Kαι 'δω σε μένανε, όχι τίποτα το ιδιαίτερο και σήμερα, εκτός από ένα κοπαδάκι καμιά 20αριά "κορίτσα" που μού πέρασε οριακά λίγο μετά τις 10:00 και κατάφερα και κράτησα την πρώτη μου εφετινή! Επιτέλους! (Φυσίγγι: FOB U.H.V. (Ultra High Velocity), 35γρ. Νο 6, με συγκεντρωτήρα φυσικά.)

(Παρεμπιπτόντως παίδες, να σας αναφέρω, ότι εγώ προσωπικά κυνηγώ πάντοτε, δηλαδή ακόμα και τις φάσσες στα μπασίματα, με αλληλεπίθετα δίκαννα, καθότι "ορκισμένος" και φανατικός δικαννάκιας...! Από συνειδητή επιλογή μου λοιπόν, δεν διαθέτω την... "πολυτέλεια" της 3ης ντουφεκιάς, η οποία ομολογουμένως είναι χρήσιμη σε ένα σμήνος από φάσσες...)

Last edited:
Καλησπερα στην παρεα!
Αυριο λεω να κανω μια πρωτη εξορμηση για τα γαλαζια πουλια σε καμπο με καλαμποκιες.
Θα πιασω ενα καρτερι,στο συνορο των χωραφιων με ενα δασακι που πιανουν τα πουλια οταν βγαινουν απο το απογορευμενο στο επιτρεπομενο για να φανε!

Status
Not open for further replies.
Back