Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλύτερα δεν είναι μόνες ρε έτσι ξέρω εγώ δεν έχω κυνηγήσει και φάσσα πάνω από δέκα φορές για να ξέρω
Η κουρνια ειναι θυσαυροφυλακιο οταν εχουμε δει φασσες καθιστες σε καλαμποκι και παμε καιβτις τουφεκαμε αυτο δν ειναι κυνηγι φασσας ειναι ευκερια απλα

Tι κοντινές λέτε ρε παιδια...δείτε λίγο τα βιντεάκια κ μετά πείτε Μ αν είναι κοντά η μακρυά...ο τύπος είναι πολύ σωστός κ φυσικά απ' τα καλύτερα βίντεο με shotkam...κ τα γραμμάρια που παίζει είναι πολύ σωστά κ για το όπλο που έχει αλλά κ για το μέρος που κυνηγάει...
Στα πόσα μέτρα θεωρείς ότι ειναι οι τουφεκιές του βίντεο δηλαδή?
Πες μου ενα στιγμιότυπο σε λεπτα και δευτερόλεπτα του βίντεο και απόσταση που εκτιμάς.

View attachment 4896
Κωστα wichestersx αυτη για σενα για να δεις πως κανουν καρτερι τα γκορντον
Πλάκα πλάκα αφού δν υπάρχουν και ορτύκια,στο τέλος θα το παίρνω στα τσιχλοκάρτερα και θα πάει το απόρτ......αντάρα.... .sarcastic. .sarcastic.

Πλάκα πλάκα αφού δν υπάρχουν και ορτύκια,στο τέλος θα το παίρνω στα τσιχλοκάρτερα και θα πάει το απόρτ......αντάρα.... .sarcastic. .sarcastic.
Κωστα θα σε συμβουλευα να μπει ο σκυλος μια φορα στη κανονικη εργασια του και μετα οι αγγαρειες

Στα πόσα μέτρα θεωρείς ότι ειναι οι τουφεκιές του βίντεο δηλαδή?
Πες μου ενα στιγμιότυπο σε λεπτα και δευτερόλεπτα του βίντεο και απόσταση που εκτιμάς.
Koιτα να δεις φίλε Μ...τυγχάνει να παρακολουθώ βιντεάκια του πάνω από χρόνο....κ έχω δει κ "μακρινές" κ πιο" κοντινες" ντουφέκια....η ουσία στα βίντεο αν τα παρακολουθήσεις είναι άλλη όχι η απόσταση....ύστερα θες να σ πω απόσταση με λεπτά κ δευτερόλεπτα σε κάποιο βίντεο του όταν εμείς οι ίδιοι που κυνηγάμε πολλές φορές μιλάνε για αποστάσεις που ούτε καν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα....κ θες τώρα εγώ μέσα από τα δεκάδες βιντεάκια του με ζουμαρισμενη τη κάμερα του σε κάποιες περιπτώσεις...να σ πω απόσταση....νομίζω ότι δν θα και σοβαρός αν κάτσω να σ απαντήσω...απλά όπως έγραψα υπάρχουν βιντεάκια με φασσες που τα βλέπουμε κ λέμε πωωωω τι απόσταση ήταν κ τι φυσιγγαρες κ το παιδάκι αυτό έχει βάλει 30+31γρ κ τις έχει ξεφτιλισει....

Koιτα να δεις φίλε Μ...τυγχάνει να παρακολουθώ βιντεάκια του πάνω από χρόνο....κ έχω δει κ "μακρινές" κ πιο" κοντινες" ντουφέκια....η ουσία στα βίντεο αν τα παρακολουθήσεις είναι άλλη όχι η απόσταση....ύστερα θες να σ πω απόσταση με λεπτά κ δευτερόλεπτα σε κάποιο βίντεο του όταν εμείς οι ίδιοι που κυνηγάμε πολλές φορές μιλάνε για αποστάσεις που ούτε καν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα....κ θες τώρα εγώ μέσα από τα δεκάδες βιντεάκια του με ζουμαρισμενη τη κάμερα του σε κάποιες περιπτώσεις...να σ πω απόσταση....νομίζω ότι δν θα και σοβαρός αν κάτσω να σ απαντήσω...απλά όπως έγραψα υπάρχουν βιντεάκια με φασσες που τα βλέπουμε κ λέμε πωωωω τι απόσταση ήταν κ τι φυσιγγαρες κ το παιδάκι αυτό έχει βάλει 30+31γρ κ τις έχει ξεφτιλισει....
Εγω ενα 6μηνο τον παρακολουθώ και ναι ειναι τρομερό τουφέκι ο τύπος.-
Ειπες οτι οι τουφεκιες του δεν ειναι κοντινες ,εγώ μιλάω καθαρά για βίντεο αυτό και όχι γενικά.¨Εχω δει άλλα βίντεο του σε πέρδικα με 30 γρ και έχω ακόμα την απορία Πως? και εγώ μαζί σου σε αυτό,¨οπως και σε αυτό που είπες για το τι μας συμβαίνει σε κάποια κυνηγια με κάτι βολές που κάνουμε που δεν τολμάμε καν να πούμε ,κάποια τυχαία γεγονότα και κάποια κατ'επανάληψη.
φιλικά μιλάω πάντα και κάθε μέρα μαθαίνουμε.

Oύτε σήμερα φάνηκε κάτι...! Απ' ό,τι φαίνεται, εφέτος είναι πίσω τα πουλιά... Εννοώ, δηλαδή, ότι θα περάσουν όψιμα όλες, κατά το τέλος τούτου του μήνα και στις αρχές του επόμενου... Ίσως λόγω καλοκαιρίας αυτό...

Oύτε σήμερα φάνηκε κάτι...! Απ' ό,τι φαίνεται, εφέτος είναι πίσω τα πουλιά... Εννοώ, δηλαδή, ότι θα περάσουν όψιμα όλες, κατά το τέλος τούτου του μήνα και στις αρχές του επόμενου... Ίσως λόγω καλοκαιρίας αυτό...

Έτσι έτσι στην άδεια μου να μπούν! .terror.

Και εδω Νικολα τα ιδια και χειροτερα.....οι ντοπιαρες απο πολυ μολυβι που εφαγαν....μπηκαν στα καταφυγια
και δεν το κουνανε απο εκει.....παντα ελπιζουμε σε ενα καλυτερο αυριο με μπασιμο.....η ελπιδα πεθαινει
τελευταια φιλε!!!! ;)

Να μαι και εγώ χαιρετώ όλους τους φασαδεσ εύχομαι φέτος να έχουμε καλή χρονιά λένε για χειμώνα θα δούμε όπως και να έχει η φάσσα είναι απόλαυση και θα πηγαίνουμε μια ζωή αύριο θα πάω ορεινή Κορινθία και Τρίπολη θα σας γράψω το βράδυ που θα γυρίσω αν και ακόμα είναι νωρίς όπως είπε και ο φίλος

Status
Not open for further replies.
Back