Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τελικά ο στοχος επετεύχθη.
Εξαφανίστηκε και η τελευταια απο τον Εβρο. .sarcastic.
Μια μέρα μετα απο τόση βροχήκαι στα μερη που ήμουν και να μην πρταξει μεχρι τωρα ουτε μια , κάτι λέει.
Καλά.....για φάσσες πήγες στον Έβρο ??? Κατέβα στο Δ να μυρίσεις λίγο βάλτο.....

Τελικά ο στοχος επετεύχθη.
Εξαφανίστηκε και η τελευταια απο τον Εβρο. .sarcastic.
Μια μέρα μετα απο τόση βροχήκαι στα μερη που ήμουν και να μην πρταξει μεχρι τωρα ουτε μια , κάτι λέει.
Κάθομαι τώρα και αγναντεύω από το μπαλκόνι σύννεφα γαλάζιων ξεκολων να έρχονται από ανατολικά και να κατευθύνονται για κάμπο Σερρών από ότι κατάλαβα έρχονται από Θράκη μεριά κάτι πρέπει να έγινε εκεί πάνω!!.ha ha..sarcastic.

Κάθομαι τώρα και αγναντεύω από το μπαλκόνι σύννεφα γαλάζιων ξεκολων να έρχονται από ανατολικά και να κατευθύνονται για κάμπο Σερρών από ότι κατάλαβα έρχονται από Θράκη μεριά κάτι πρέπει να έγινε εκεί πάνω!!.ha ha..sarcastic.
Αναρωτιέμαι .....τι να έγινε στη Θράκη......think.
Ίσως κάτι ή κάποιος...τις έδιωξε....αλλά επειδή μου είναι δύσκολο να το πιστέψω ....μάλλον πέρασμα θάναι .big smile.

Καλησπέρα μετά από αρκετό καιρό απουσίας ξανά γράφω σας διαβάζω όμως συνέχεια,φέτος δεν έκανα πολλές εξόδους αλλά 3-4 φορές που βγήκα δεν είδα κάτι μόνο περιστέρια,δεν θυμάμαι τόσο χάλια χρόνια τα τελευταία πέντε χρόνια στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και πέριξ,λέτε να φανούμε τυχεροί στις πιασμένες;ο χρόνος θα δείξει!!

Έκανα και εγω το πρωί την βόλτα μου για καμιά φασσα με αποτέλεσμα να παίξουν κάτι πουλιά αλλά κανένα εντός βολής,είδα όμως να περνάνε αρκετά κοπαδακια με κοκκινοτσιχλες και κυργιαρινες...
Κάτι είναι και αυτό από το τίποτα....

Καλησπέρα μετά από αρκετό καιρό απουσίας ξανά γράφω σας διαβάζω όμως συνέχεια,φέτος δεν έκανα πολλές εξόδους αλλά 3-4 φορές που βγήκα δεν είδα κάτι μόνο περιστέρια,δεν θυμάμαι τόσο χάλια χρόνια τα τελευταία πέντε χρόνια στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και πέριξ,λέτε να φανούμε τυχεροί στις πιασμένες;ο χρόνος θα δείξει!!
Από δω και στο εξής θα φανούν τα πράγματα Γιάννη....Σίγουρα η φετινή χρονιά θα'ναι καλύτερη από την περσινή... ;)

Πρωινη εξορμηση στο βουνο σε κορυφη με οξιες,καστανιες και λευκες για τα γαλαζια πουλια.
Λιγα πουλια μου δωσαν ευκαιρια για βολη,ηταν πολυ ανησυχα!
Ο καιρος δεν βοηθησε καθολου,μια ψιχαλα,μια δυνατη βροχη,μια σταματουσε!
Απολογισμος 1 στο κρεμασταρι και 3 πεταλα!!!!

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    240,4 KB · Προβολές: 73
Πρωινη εξορμηση στο βουνο σε κορυφη με οξιες,καστανιες και λευκες για τα γαλαζια πουλια.
Λιγα πουλια μου δωσαν ευκαιρια για βολη,ηταν πολυ ανησυχα!
Ο καιρος δεν βοηθησε καθολου,μια ψιχαλα,μια δυνατη βροχη,μια σταματουσε!
Απολογισμος 1 στο κρεμασταρι και 3 πεταλα!!!!
Βγαλε τη φάσσα από το σακούλι...Θα σκάσει... .sarcastic.

Αλλη μια εξοδος σημερα πιο πολυ για τσεκαρισμα, αλλα δεν εχει μπει κανενα γ@μημενο πλι!!!
Ειναι καπου 7 ντοπιαρες που γυρνανε, ετσι για να πω οτι βλεπω καποιες φασσες...επιασα ενα μερος που εβλεπα καλα για να κοψω κινηση και καπου στις 9 περνανε δυο αλλα ειχα το νου μου σε εναν γουρουνά πανω και δεξια μου με αποτελεσμα να τις δω αφου ειχαν παρει δρομο...
Περιμενω μεχρι 11 και τιποτα...ριχνω μια τουφεκια και σκανε μυτη 3 μετα απο λιγο αλλα καθομαι καπως αναποδα με αποτελεσμα να παρω τη μια με τη 2η τουφεκια, τσοκ σημερα το goose που μου εκανε τρελα χατηρια σε κατι δοκιμες, αλλα ακυρη επιλογη φυσιγγιου, ειχα το dual power 6/3.
Το εβαλα για να το δοκιμασω ξανα γιατι αλλη μια φορα ειχα χασει μια σιγουρη ρουαγιαλ, σημερα παλι το ιδιο σκηνικο...τελικα παλι καλα εγινε η δουλεια με τη 2η τουφεκια αλλα και παλι δεν ηταν το καπνισμα που εχω με αλλα φυσιγγια, μπηκαν στην ακρη παντως και συνεχιζω με Ρουμελ 34 νο6 και goose οταν μπουνε πουλια!
Μπορει να ειναι μια χαρα το φυσιγγι και να μη το εχω βρει στην προσκοπευση αλλα δεν ειναι για πειραματα η ρημαδα η φασσα, και ειδικα αμα τα πουλια ειναι μετρημενα στα δαχτυλα.
6573

Αλλη μια εξοδος σημερα πιο πολυ για τσεκαρισμα, αλλα δεν εχει μπει κανενα γ@μημενο πλι!!!
Ειναι καπου 7 ντοπιαρες που γυρνανε, ετσι για να πω οτι βλεπω καποιες φασσες...επιασα ενα μερος που εβλεπα καλα για να κοψω κινηση και καπου στις 9 περνανε δυο αλλα ειχα το νου μου σε εναν γουρουνά πανω και δεξια μου με αποτελεσμα να τις δω αφου ειχαν παρει δρομο...
Περιμενω μεχρι 11 και τιποτα...ριχνω μια τουφεκια και σκανε μυτη 3 μετα απο λιγο αλλα καθομαι καπως αναποδα με αποτελεσμα να παρω τη μια με τη 2η τουφεκια, τσοκ σημερα το goose που μου εκανε τρελα χατηρια σε κατι δοκιμες, αλλα ακυρη επιλογη φυσιγγιου, ειχα το dual power 6/3.
Το εβαλα για να το δοκιμασω ξανα γιατι αλλη μια φορα ειχα χασει μια σιγουρη ρουαγιαλ, σημερα παλι το ιδιο σκηνικο...τελικα παλι καλα εγινε η δουλεια με τη 2η τουφεκια αλλα και παλι δεν ηταν το καπνισμα που εχω με αλλα φυσιγγια, μπηκαν στην ακρη παντως και συνεχιζω με Ρουμελ 34 νο6 και goose οταν μπουνε πουλια!
Μπορει να ειναι μια χαρα το φυσιγγι και να μη το εχω βρει στην προσκοπευση αλλα δεν ειναι για πειραματα η ρημαδα η φασσα, και ειδικα αμα τα πουλια ειναι μετρημενα στα δαχτυλα.
View attachment 6573
Μπράβο ρε τρελέ και τα ταίρια της. Φιλε την ίδια άσχημη γνώμη έχω σχηματίσει και εγώ για αυτά τα κ... φυσιγγα αφού μια μια φορά τα έβαλα σε νο 7+4 και έχασα έναν λαγό αχαστο στα 20μ που μου βγήκε λες και είχε βαρεθεί την ζωή του. Το αποτέλεσμα:Γέμισε ο τόπος μαλλιά και στις 3 τουφεκιες και αυτός έφυγε κύριος. Τσάμπα πήγε... .hair.

View attachment 6573
Alex τα ντοπιαρικα εφοσον αρχησανε να μπαινουν πουλια μη τα πειραζεις δικη μου ταπινη γνωμη γτ ειναι μαγνητες για τα περασματιαρικα

Status
Not open for further replies.
Back