Αλλη μια εξοδος σημερα πιο πολυ για τσεκαρισμα, αλλα δεν εχει μπει κανενα γ@μημενο πλι!!!
Ειναι καπου 7 ντοπιαρες που γυρνανε, ετσι για να πω οτι βλεπω καποιες φασσες...επιασα ενα μερος που εβλεπα καλα για να κοψω κινηση και καπου στις 9 περνανε δυο αλλα ειχα το νου μου σε εναν γουρουνά πανω και δεξια μου με αποτελεσμα να τις δω αφου ειχαν παρει δρομο...
Περιμενω μεχρι 11 και τιποτα...ριχνω μια τουφεκια και σκανε μυτη 3 μετα απο λιγο αλλα καθομαι καπως αναποδα με αποτελεσμα να παρω τη μια με τη 2η τουφεκια, τσοκ σημερα το goose που μου εκανε τρελα χατηρια σε κατι δοκιμες, αλλα ακυρη επιλογη φυσιγγιου, ειχα το dual power 6/3.
Το εβαλα για να το δοκιμασω ξανα γιατι αλλη μια φορα ειχα χασει μια σιγουρη ρουαγιαλ, σημερα παλι το ιδιο σκηνικο...τελικα παλι καλα εγινε η δουλεια με τη 2η τουφεκια αλλα και παλι δεν ηταν το καπνισμα που εχω με αλλα φυσιγγια, μπηκαν στην ακρη παντως και συνεχιζω με Ρουμελ 34 νο6 και goose οταν μπουνε πουλια!
Μπορει να ειναι μια χαρα το φυσιγγι και να μη το εχω βρει στην προσκοπευση αλλα δεν ειναι για πειραματα η ρημαδα η φασσα, και ειδικα αμα τα πουλια ειναι μετρημενα στα δαχτυλα.
View attachment 6573