Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Alex τα ντοπιαρικα εφοσον αρχησανε να μπαινουν πουλια μη τα πειραζεις δικη μου ταπινη γνωμη γτ ειναι μαγνητες για τα περασματιαρικα
Δικη σου ταπεινη γνωμη Τολη αλλα πολυ σωστη!!! Δεν τα ενοχλω αλλη φορα φιλαρακι μεχρι να ερθει νεο αιμα...αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα την κανουν αλλοι την μακακια...αντε να δω κι αυτη την βδομαδα τι θα γινει, θα ερθει κανενα πλι η μονο το δικο μας θα βλεπουμε παλι? .sarcastic.

Δικη σου ταπεινη γνωμη Τολη αλλα πολυ σωστη!!! Δεν τα ενοχλω αλλη φορα φιλαρακι μεχρι να ερθει νεο αιμα...αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα την κανουν αλλοι την μακακια...αντε να δω κι αυτη την βδομαδα τι θα γινει, θα ερθει κανενα πλι η μονο το δικο μας θα βλεπουμε παλι? .sarcastic.
Και εγω την πατησα ετσι το τριημερο της 28ης αλλα τι να πεις τωρα βρηκα ενα μερος δυο τουφεκιες και δρομο αφου να φανταστεις σημερα εβαλα πορτοκαλι γιλεκο και το παιζα γουρουνας ς στο δρομο για το καρτερι τι να κανω τοσες μερες το πουλι μουεβλεπα και εγω

Πριν λιγο μαζεύτηκα απο το ξημέρωμα αφου αλώνισα τα ορεινά και ημιορεινά του Εβρου και φτερό δεν ειδα.
Μεγάλο χαλι...
Σε χάλαγαν τα πράσινα που είναι σαν πορτοπαράθυρα !!! .cofee.
Πήγαινε για γερακότσιχλες.

Σε χάλαγαν τα πράσινα που είναι σαν πορτοπαράθυρα !!! .cofee.
Πήγαινε για γερακότσιχλες.
Δε με χαλάνε καθόλου . Ισα ισα τα γουσταρω πολύ ,αλλά δεν ειναι στο χέρι μου ,μονος σαν τον κουκο.
Δεύτερον και οι δεντρότσιχλες ελαχιστες σε σχέση με όσες ειδα την Παρασκευή. Πηρα 3 και δεν βοηθαει ο καιρος. Τρομερος Βοριάς στα ψηλά , και να ριχνει πυκνο σαν χιονονερο.

πάλι σήμερα στο βουνό και ειδα ακομα περισσότερες γύρω στα 200 πουλια ισως κ παραπανω αλλα μην φανώ υπερβολικός την κυριακη θα κλειστούν με τους φίλους και θ κανουμε πουλακια αν βέβαια δεν φύγουν....Αυτά για εμένα

πάλι σήμερα στο βουνό και ειδα ακομα περισσότερες γύρω στα 200 πουλια ισως κ παραπανω αλλα μην φανώ υπερβολικός την κυριακη θα κλειστούν με τους φίλους και θ κανουμε πουλακια αν βέβαια δεν φύγουν....Αυτά για εμένα
Μου μυριζει κουρνια και πετσοκομα βαρατε αν δεν ειναι να μεινουν

Μου μυριζει κουρνια και πετσοκομα βαρατε αν δεν ειναι να μεινουν
τις σήκωσε στ ιδιο σημειο ένας μπεκατσας από τ χωριο μου το πρωί...και το μεσημέρι γύρω στις 3 μίση ήταν παλι εκει...Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω από φασσες γριιι δε ξερω τη συμπεριφορα τους θα ηθελα να τις μαθω γιατι ο τοπος εκει κραταει πράμα θελω να κάνω ενα κυνηγι τουλάχιστον

τις σήκωσε στ ιδιο σημειο ένας μπεκατσας από τ χωριο μου το πρωί...και το μεσημέρι γύρω στις 3 μίση ήταν παλι εκει...Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω από φασσες γριιι δε ξερω τη συμπεριφορα τους θα ηθελα να τις μαθω γιατι ο τοπος εκει κραταει πράμα θελω να κάνω ενα κυνηγι τουλάχιστον
Ορματε γτ σημερα ειναι αυριο δεν ειναι

Δε με χαλάνε καθόλου . Ισα ισα τα γουσταρω πολύ ,αλλά δεν ειναι στο χέρι μου ,μονος σαν τον κουκο.
Δεύτερον και οι δεντρότσιχλες ελαχιστες σε σχέση με όσες ειδα την Παρασκευή. Πηρα 3 και δεν βοηθαει ο καιρος. Τρομερος Βοριάς στα ψηλά , και να ριχνει πυκνο σαν χιονονερο.
Αν στα πεδινά έχει βοριά και ρίχνει, αντε "μέσα" να ευχαριστηθείς. Παρέα θα σου βρούμε.... :)
Για γερακοτσιχλες είσαι σίγουρος ότι πήγες στον τόπο τους;

Αν δεν προλαβω μεχρι την Κυριακη δηλαδη, θα βρω καμμενη γη... :p .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back