Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα στην παρεα,εξορμηση σημερα σε καινουριο μερος οπου ειχα δει ενα κοπαδι να τριγυρναει.
Δυο κοπαδια των 10 πουλιων ηρθαν,δυο φορες ντουφεκισα,μια φασσα πηρα και μια εφυγε τραυματισμενη για την χαραδρα!
Πολυς κοσμος στο βουνο σημερα,μπεκατσαδες,γουρουναδες!

Attachments

• 3A46A289-F8A9-447B-B0EE-1DE63D0CBC23.jpeg
    3A46A289-F8A9-447B-B0EE-1DE63D0CBC23.jpeg
    429,6 KB · Προβολές: 60
  • 9CBEF7E6-0EE2-4D01-8BC1-5C081182733F.jpeg
    9CBEF7E6-0EE2-4D01-8BC1-5C081182733F.jpeg
    358,6 KB · Προβολές: 63
  • 9FED06BD-6D0F-47E5-943E-8A1052CCB403.jpeg
    9FED06BD-6D0F-47E5-943E-8A1052CCB403.jpeg
    545,3 KB · Προβολές: 58
Καλημερα στην παρεα,εξορμηση σημερα σε καινουριο μερος οπου ειχα δει ενα κοπαδι να τριγυρναει.
Δυο κοπαδια των 10 πουλιων ηρθαν,δυο φορες ντουφεκισα,μια φασσα πηρα και μια εφυγε τραυματισμενη για την χαραδρα!
Πολυς κοσμος στο βουνο σημερα,μπεκατσαδες,γουρουναδες!
Καλά τι έφαγε αυτή? Κιμάς το κεφάλι, μπράβο φίλε!

Για τους τρελοφασσαδες πληροφορια..ο πατερας μου σημερα σε γουρουνοκυνηγι ειδε αρκετα πουλια 3-4 κοπαδια απο περιπου 100 πουλια το καθενα να κοβουν βολτες στην περιοχη οπως και ορισμενα χηναρια..ολα αυτα ορια νομου Κιλκις με Σερρες..πραγματικα αγιοι τοποι για αυτα τα πουλια

Χωρίς πολλές ελπίδες ξεκίνησα και σήμερα για ένα εύκολο σε προσβαση σημειο σημείο όμως αν υπάρχουν πουλιά σίγουρα κάποια θα περάσουν από κει.
Οι περισσότεροι χωματόδρομοι είναι κατεστραμμένη από τις πολλές βροχές που έκανε οπότε δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές .
Το βουνό είχε λίγο χιόνι πάνω από τα 1.900 μ. η θερμοκρασία ήταν τρεις βαθμοί και υγρασία 95% το τοπίο φανταστικό μέσα σε ομίχλες μέχρι τις 7:30 περίπου. Περισσότερο ευχαριστήθηκα τις πολλές φωτογραφίες που τράβηξα παρά το υποτιθέμενο κυνήγι για το οποίο πήγαινα.
Κάθισα μέχρι τις 10:30 και δεν πέταξε τίποτα παρά μόνο ένα πουλί το οποίο πέρασε κάποια στιγμή την ώρα που μάζευα τη φωτογραφική μηχανή.
Νόμιζα ότι είχα δει τα χειρότερα τα τελευταία χρόνια ,όμως το φετινό δεν έχει προηγούμενο. Είναι χειρότερα ,ακόμη και από καλοκαίρι .
Αυτό ήταν όλο, τα μάζεψα , γύρισα στο σπίτι και ασχολήθηκα με διάφορες δουλειές .

Απογευματινο σημερα με ενα φιλαρακι μετα απο πληροφοριες δυο λαγαδων για καποια πουλια, βρηκαμε μερικα πουλια αλλα σε πολυ δυσβατο σημειο πολυ χαμηλα και ηθελε πολυ περπατημα!!!
Οι τουφεκιες μετρημενες γιατι σε μακρινα πουλια αν και τα ειχα δεν θα μπορουσα να τα βρω με τιποτα, τελικα πηραμε 6 πουλια και χασαμε μια γιατι δεν πηγα να τη βρω αμεσως, η κουραση πολυ μεγαλη και το κερασακι στη τουρτα κατι γουρουνια ανεβαινοντας περνουσαν στα 15 μετρα στο κλειστο και με φυσουσαν αγριεμεμα, εριξα μια τουφεκια και η γουρουνα συνεχισε να αγριευει ακομα περισσοτερο! Τσοκ goose που μου εδωσε δυο ωραιες μακρινες και φυσιγγια Ρουμελιωτη 34 csb1 no6
68646865

Απογευματινο σημερα με ενα φιλαρακι μετα απο πληροφοριες δυο λαγαδων για καποια πουλια, βρηκαμε μερικα πουλια αλλα σε πολυ δυσβατο σημειο πολυ χαμηλα και ηθελε πολυ περπατημα!!!
Οι τουφεκιες μετρημενες γιατι σε μακρινα πουλια αν και τα ειχα δεν θα μπορουσα να τα βρω με τιποτα, τελικα πηραμε 6 πουλια και χασαμε μια γιατι δεν πηγα να τη βρω αμεσως, η κουραση πολυ μεγαλη και το κερασακι στη τουρτα κατι γουρουνια ανεβαινοντας περνουσαν στα 15 μετρα στο κλειστο και με φυσουσαν αγριεμεμα, εριξα μια τουφεκια και η γουρουνα συνεχισε να αγριευει ακομα περισσοτερο! Τσοκ goose που μου εδωσε δυο ωραιες μακρινες και φυσιγγια Ρουμελιωτη 34 csb1 no6
View attachment 6864View attachment 6865
Μπράβο Άλεξ είστε ωραίοι!!!!

Μπράβο φιλαράκι!!! Δεν είχες κανα μολύβι πάνω να του τιναξεις τα μάτια;! .pray to God. :confused:

Μπράβο φιλαράκι!!! Δεν είχες κανα μολύβι πάνω να του τιναξεις τα μάτια;! .pray to God. :confused:
Ειχα Γιωργο 8βολα και μονοβολα Monolite αλλα ενω εριξα το 6αρι συνεχισε να αγριευει περισσοτερο και ετσι οπως ηταν το μερος δεν μπορουσα να δω που ηταν, μου φωναζε κι αλλος φυγε απο κει φυγε απο κει και εφυγα να συνεχισουμε την ανηφορα για το αυτοκινητο.

Κάμπος Σερρών σήμερα με ψιλόβροχο βγήκαν κάποια πουλάκια ήμουν μόνος δυστυχώς αν είχα παρέα το φιλαράκι μου σήμερα θα κάναμε καλή δουλειά τελικά πηρα 6 τις 4 στο χέρι,είχα και το τέρας μαζί μου αλλιώς δεν θα έβρισκα καμία!!Η μια έπεσε σε απόσταση πάνω από 70 μέτρα και μέσα σε καλάμια και έφυγε μόνη της η καρλα και πήγε και την βρήκε και μουν την έφερε φτερουγιαρα!!Καθε μέρα με εντυπωσιάζει όλο και πιο πολύ το τέρας 6 1/2 μηνών τώρα!!View attachment 6338οπλο beretta a 350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ιδιογομωση ΑΟ νο4!!
Μπράβο Κώστα ωραίο κυνήγι , και χάρηκες το παρεακι σου ..well done.

Μπράβο παίχτη! Θηρία οι φάσσες.

Ο αγωνας τωρα.
δικαιώνεται......
.sarcastic.
Μπράβο ρε φιλε ,αντε γιατι θα σαλτάριζες .
Εμεις να δουμε πως θα την παλέψουμε .
Αυριο τελευταια προσπαθεια μηπως και βαλω χέρι στη μοναδική δεκάδα της περιοχής .

Status
Not open for further replies.
Back