Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
2 ωρίτσες στο καρτέρι το πρωί...τα πουλιά λίγα αλλά κάτι κάναμε....
View attachment 15282
Συνολικά είδα 9 φάσες έριξα στις τρεις και πήρα τις 2 και 6 τρυγόνια που από αυτά τα 3 πέρασαν απ' το καρτέρι μου έριξα σε 2 και πήρα το ένα...
Σε σχέση με άλλες χρονιές ο αριθμός των πουλιών στη περιοχή είναι πολυ μικρός... Σύνολο τρυγόνια και φάσες έβλεπα τουλάχιστον 60 με 70 πουλιά τα προηγούμενα χρόνια στο μέρος αυτο.
Έχουμε ακόμα καιρό μπροστά μας και ελπίζω να πετύχω κάνα πέρασμα.
Φτου φτου σκόρδα,φτου φτου σκόρδα.....love..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

IMG_20200823_161759~2.jpg
Οι τελευταίες δύο από σήμερα το απόγευμα. Υπήρχαν κάποια πουλιά φέτος που με υπομονή και αρκετό ψάξιμο σου έδιναν κάποιες ευκαιρίες.
Ελπίζω φέτος να είναι καλύτερη χρονιά από τη περσινή και να πιάσουν πουλιά το χειμώνα.

τα νεα απο της ντοπιες τα ακουω πολυ καλα ,πολλα πουλια και ολοι κατι κανανε μακαρι να ειναι η χρονια τους .το καλο το πανυγηρι τωρα θα γινει στης 15.
Οι ντόπιες ειναι λίγες και πουριτανές.
Εμεις θέλουμε ναρθουνε
τα ξέκωλα οι Ουκρανές. .yel.

2 ωρίτσες στο καρτέρι το πρωί...τα πουλιά λίγα αλλά κάτι κάναμε....
View attachment 15282
Συνολικά είδα 9 φάσες έριξα στις τρεις και πήρα τις 2 και 6 τρυγόνια που από αυτά τα 3 πέρασαν απ' το καρτέρι μου έριξα σε 2 και πήρα το ένα...
Σε σχέση με άλλες χρονιές ο αριθμός των πουλιών στη περιοχή είναι πολυ μικρός... Σύνολο τρυγόνια και φάσες έβλεπα τουλάχιστον 60 με 70 πουλιά τα προηγούμενα χρόνια στο μέρος αυτο.
Έχουμε ακόμα καιρό μπροστά μας και ελπίζω να πετύχω κάνα πέρασμα.
Τι φισιγγια εριξες στις φασσες φίλε επειδή κάνει κ πολύ ζέστη

Τι φισιγγια εριξες στις φασσες φίλε επειδή κάνει κ πολύ ζέστη

Κωστα και τα 34 γραμμαρια με ΜΒ32 σε Ν6 δουλευουν πολυ καλα στην φασσα αυτην την εποχη...μην το
''φοβηθεις''.....δοκιμασμενο....και καταξιωμενο ..... ;)

Τα φυσίγγια ηταν ιδιογομωσης με mb32 32 γραμμάρια ν8 .

Στρατο στο θεμα ' Συμβουλες και συνταγες ιδιογομωσης'......θα σου γραψω το σεταπ για ΜΒ32 στα
34 γραμμαρια. Φτιαχτο.........και θα με ''θυμηθεις'' φιλε.!!!! ;) :)
ΥΓ, Και για ολους τους φιλους και συναδελφους που δεν το γνωριζουν...:)

Στρατο στο θεμα ' Συμβουλες και συνταγες ιδιογομωσης'......θα σου γραψω το σεταπ για ΜΒ32 στα
34 γραμμαρια. Φτιαχτο.........και θα με ''θυμηθεις'' φιλε.!!!! ;) :)
ΥΓ, Και για ολους τους φιλους και συναδελφους που δεν το γνωριζουν...:)
Ευχαριστώ Νίκο!!!

Άλλες 2 πήρε ο μικρός σήμερα +1 χαμένη ευκαιρία .
Εγώ πάλιν ατουφέκιστος αλλά χάρηκα το 1η πολύ ωραία βολή του μικρού .
Τρυγόνι ουτε για δείγμα εκεί που πήγαμε εμείς ,όμως ο ξάδελφος πήρε 1 εκεί που την περασμένη Κυριακή ήταν ανύπαρκτα σήμερα κινήθηκαν καμιά 10αριά .

Άλλες 2 πήρε ο μικρός σήμερα +1 χαμένη ευκαιρία .
Εγώ πάλιν ατουφέκιστος αλλά χάρηκα το 1η πολύ ωραία βολή του μικρού .
Τρυγόνι ουτε για δείγμα εκεί που πήγαμε εμείς ,όμως ο ξάδελφος πήρε 1 εκεί που την περασμένη Κυριακή ήταν ανύπαρκτα σήμερα κινήθηκαν καμιά 10αριά .

Μπασιματιάρικα πουλιά Λάμπη;

Status
Not open for further replies.
Back