Που ρε δεν έχουμε δει τίποτα ακομαΣήμερα ο ουρανός για αρκετές ώρες έγινε...... μπλε!
...Κλασική κουτοπόνηρη δολιοφθορά Γιάννη! (Ο αθάνατος ο μακάκας ο Έλληνας...!)Ειχα αφησει ενα πλαστικό σκαμπό στο καρτέρι μου τη πρωτη μέρα, σήμερα το βρήκα με σπασμένο το ενα πόδι![]()
Της έκοψε τον κώλο ... (στην κυριολεξία) !!!Σαν μαχαιρωμένη φαίνεται.![]()
![]()
Μπα ,δε το έκανε επίτηδες μάλλον, το ειχε πάρει στη διπλανή φυλάχτρα του καρτεριού, ίσως στραβόκατσε ή ηταν κανενας χοντρούλης και ..ξεχάστηκε...Κλασική κουτοπόνηρη δολιοφθορά Γιάννη! (Ο αθάνατος ο μακάκας ο Έλληνας...!)
Και μπράβο για τις φασσούλες!
Ωχχ...παει η ουρα,κολοβη ρουφιανα.
"Παλαμάκια παλαμάκια
Μόνο που αυτό είναι πλαστικό τραπέζι"Παλαμάκια παλαμάκια
στο τσιμέντο στα πλακάκια .. "
Καλή αρχή πατριωτ
Ε ναι ,φαίνεται και απο την τάπα στο κέντρο ,αλλά πλακάκια θυμίζει και μη μου το χαλάς .Μόνο που αυτό είναι πλαστικό τραπέζι![]()
Μπράβο για την κάρπωση Άρη....με τη φυσίγγια τους ρίχνεις;;; τόσο αίμα...
Κώστα , θα πω την δικιά μου άποψη , αν και ο Άρης γνωρίζει καλύτερα και είναι πιο αρμόδιος να σου απαντήσει.Μπράβο για την κάρπωση Άρη....με τη φυσίγγια τους ρίχνεις;;; τόσο αίμα...![]()
Εγώ πήγα από Σάββατο πρωί για τσίχλες και τις 2 πρώτες σκότωνα μόνο .....κουνούπια!!!Πότε είπαμε θα πας σα πάνω ;
Εγω αυριο βγαζω απο τις ντουλάπες τα μπαγκάζια και τις κούτες![]()
Ευχαριστω Κωστα!!αριστερη τραβερσα γυρω στα 40μ με 3αρι τσοκ και φυσιγγι NSI supper caccia.πηρε 2 σκαγια ενα κοιλια ενα φτερο.απο το φτερο εβγαλε πολυ αιμα.Μπράβο για την κάρπωση Άρη....με τη φυσίγγια τους ρίχνεις;;; τόσο αίμα...![]()
Μπράβο για την κάρπωση Άρη....με τη φυσίγγια τους ρίχνεις;;; τόσο αίμα...![]()