Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τέτοιες μέρες περιμένεις να δεις τις απίστευτα μακρινές τουφεκιές από ορισμένους υπερβολικά αισιόδοξους σκοπευτές... Βέβαια σήμερα κάποιοι θεωρούσαν ότι τα 200 μέτρα είναι λίγα...
Κρίμα...
Μπήκαν λίγα κοπαδάκια το πρωί αλλά έκοψαν πολύ νωρίς...
Καλημέρα και καλή συνέχεια...
View attachment 17934

Μπράβο... καλλιτέχνης σε όλα όπως πάντα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!
Σήμερα δεν πήγα στο καρτέρι γιατί φοβόμουν τον καιρό, αλλά έλαβα το ραπόρτο από φίλο συντοπίτη κυνηγό, ο οποίος ήτανε στο πόστο μέχρι τις 10:00 που έπιασε η βρόχα: δεν είδε φάσσα...
Αύριο με την αυγή, στις επάλξεις ξανά!

Τέτοιες μέρες περιμένεις να δεις τις απίστευτα μακρινές τουφεκιές από ορισμένους υπερβολικά αισιόδοξους σκοπευτές... Βέβαια σήμερα κάποιοι θεωρούσαν ότι τα 200 μέτρα είναι λίγα...
Κρίμα...
Μπήκαν λίγα κοπαδάκια το πρωί αλλά έκοψαν πολύ νωρίς...
Καλημέρα και καλή συνέχεια...
View attachment 17934
Καθόμουν πριν λίγες μέρες σε θερισμενο καλαμπόκι μαζεύτηκαν κατά τις 7 διάφοροι και άρχισαν αυτό το φυσιγγι που έχω κόβει 60 μέτρα,το τσοκ αυτό στα 50 μέτρα στουπί.Αποτελεσμα μπήκαν δύο τρεις φορές τα πουλιά και όσοι τυχεροί ειμασταν στα 25 με 30μετρα κάτι κάναμε οι υπόλοιποι ομοβροντίες στο γάμο του Καραγκιόζη

Καθόμουν πριν λίγες μέρες σε θερισμενο καλαμπόκι μαζεύτηκαν κατά τις 7 διάφοροι και άρχισαν αυτό το φυσιγγι που έχω κόβει 60 μέτρα,το τσοκ αυτό στα 50 μέτρα στουπί.Αποτελεσμα μπήκαν δύο τρεις φορές τα πουλιά και όσοι τυχεροί ειμασταν στα 25 με 30μετρα κάτι κάναμε οι υπόλοιποι ομοβροντίες στο γάμο του Καραγκιόζη
...Κλασική "μπουρδολογία" - "μυθολογία" του κυνηγετικού καφενείου... Βρίθει από τέτοιες, λόγω ημιμάθειας αλλά και της αχρείαστης ανάγκης για αυτοπροβολή...!
Άλλωστε, αποδείχθηκε περίτρανα στην πράξη και στο πεδίο αμέσως μετά...

Επιστροφή από ένα όμορφο διήμερο με πολύ καλή παρέα πάνω απολα και αφού σταθήκαμε τυχεροί και βρήκαμε κάποια φρέσκοπιασμένα πουλάκια ευχαριστηθηκαμε κάποιες τουφεκιες View attachment 17956View attachment 17957View attachment 17958View attachment 17959View attachment 17960
Τα φυσίγγια του Όσκαρ (super nitro 33γρ) που δοκίμασα με άφησαν με ανοιχτό το στόμα. Ξέρει κανείς πως μπορώ εύκολα να ανεβάσω μια φάση από go pro που μου έστειλε ο φίλος που την φορούσε?

Επιστροφή από ένα όμορφο διήμερο με πολύ καλή παρέα πάνω απολα και αφού σταθήκαμε τυχεροί και βρήκαμε κάποια φρέσκοπιασμένα πουλάκια ευχαριστηθηκαμε κάποιες τουφεκιες View attachment 17956View attachment 17957View attachment 17958View attachment 17959View attachment 17960
Μπράβο στην παρέα!
Αντε να βάλουμε λίγο χρώμα στο θέμα

Μπραβο ρε παιδια,ωραιο κυνηγι,ωραια παρεα...πες μου οτι στην τελευταια φωτο ειναι φτερα απο φασσα που δεν επεσε...χαχαχα

καλησπερα φασαδες μου,επιστροφη στο κλεινον αστυ φορτωμενοι εικονες,πολλα τα πουλια,παρα πολλα,ηδη στο βελανι πιασμενα,αρα η οξια τα σαπισε τα ξοβελανα,το μονο κακο οτι δεν εμπαιναν στο ντουφεκι ευκολα,καινουριο μερος ψαξιμο να βρουμε καρτερια,μεσα στα ρουμανια,σε απατητα μεσα οι καριες,αλλα πολλες..παρα πολλες,τα πουλια εχουν μπει ψαχτες τις παιδες,το φαι εκει πολυ και ποιοτικο... ΥΓ berettakiaaa σε φωναζα στο απεναντι βουνο ημουν αλλα δεν με ακουγες!!!

καλησπερα φασαδες μου,επιστροφη στο κλεινον αστυ φορτωμενοι εικονες,πολλα τα πουλια,παρα πολλα,ηδη στο βελανι πιασμενα,αρα η οξια τα σαπισε τα ξοβελανα,το μονο κακο οτι δεν εμπαιναν στο ντουφεκι ευκολα,καινουριο μερος ψαξιμο να βρουμε καρτερια,μεσα στα ρουμανια,σε απατητα μεσα οι καριες,αλλα πολλες..παρα πολλες,τα πουλια εχουν μπει ψαχτες τις παιδες,το φαι εκει πολυ και ποιοτικο... ΥΓ berettakiaaa σε φωναζα στο απεναντι βουνο ημουν αλλα δεν με ακουγες!!!
Τον Νοέμβριο θα έρθουν πολύ περισσότερες πιστεύω αρκεί να μπορούμε να βγούμε από εδώ να παμε

Λοιπών Όλες τις μέρες τα πουλιά ελάχιστα εκτός από την περασμένη εβδομάδα που είχε μια κινητικότητα. Σήμερα πριν ξεκινήσει η βροχή κάνανε εμφάνιση εδώ κάποια κοπάδια αξιόλογα.
Τον Νοέμβριο λίγο προχωρημένα θα γεμίσει ο τόπος.Αρκεί να ΜΠΟΡΟΎΜΕ
να "ΒΓΟΥΜΕ"

Τον Νοέμβριο λίγο προχωρημένα θα γεμίσει ο τόπος.Αρκεί να ΜΠΟΡΟΎΜΕ
να "ΒΓΟΥΜΕ"
Δεν είναι καθολου προχωρημένα ,έχει πολύ αξιόλογα περάσματα το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου πάντα. Αλλά όπως λες αρκεί να μπορούμε.

Μπραβο Κωστα πολυ ωραιοι!
Στειλε την φωτο στο fb στον Ατσονιο χαχα...
οτι πρεπει για διαφημιση...το αξιζει γιατι κατα γενικη ομολογια εχει καλα φυσιγγια κ συνεχεια ψαχνεται...
και οι αλλοι δυο οσκαρ εριχναν??
Ναι Τάσο όλοι ρίχναμε το Όσκαρ supernitro με τα 33 γραμμαρια για να το δοκιμάσουμε. Πάθαμε την πλάκα μας με αυτά που είδαμε..

Λίγο δύσκολο γιατί εκεί που ειμασταν εμείς δν υπηρχε ψυχή. Στείλε μου πμ να σου πω..

Status
Not open for further replies.
Back