Τετάρτη βροχές. Προβλέπετε κανα μπάσιμο αυριο?
ΤίποταMονο η Αιτωλοα-καρνανια εχει σωπασει .Δεν φανηκε τιποτα ? Ουτε σε βουνο ουτε σε καμπο ?
Περίμενε και περίπου σε μια βδομάδα θα έρθουν ....να είσαι σε καλό μέρος μέχρι τότε..κάνε υπομονή έχουμε πει οι καιροί έχουν αλλάξειΠρωινο καρτερι 2 πουλια περασανε μακρια ατουφεκιστα....απογευματινο καρτερι 1 γαλαζια μακρια κι αυτη...γυρισαμε ατουφεκιστοι.Τσιχλες σχεδον τιποτε...καπου και που καμια...απο κουνουπια καλα παμε.Τα πουλια ειναι πισω....για ποτε ομως???
Κούκου ΤΣΑΠερίμενε και περίπου σε μια βδομάδα θα έρθουν ....να είσαι σε καλό μέρος μέχρι τότε..κάνε υπομονή έχουμε πει οι καιροί έχουν αλλάξει
Όπως τα λες είναι Σπύρο, δεν πέφτει ντουφεκιά στα βουνά. Ωραίο το χωριό σου και μέσα σε καλά φασσοτόπια. Νομίζω έχει και μια βρύση εκεί μπροστά στο δρόμο (το θυμάμαι γιατί είχα σταματήσει για νερό).δεν πηγα πουθενα ηταν βαρια τα κοκορετσια στη μακρακωμη και μετα βαρυ το παπλωμα,τωρα εχω αραξει στην αυλη μπορει να περάσει καμια
View attachment 17911
View attachment 17912
ειδατε τιποτα φθιωτιδα; ντουφεκια δνε εχει πεσει παντως απ το πρωι οσο ακουω και εχει κοσμο κατασκηνωμενο στο βουνο
Χρήστο , άμα ξεκινήσεις εσύ....ποιος σε πιάνει μετά...καλή συνέχεια φίλε μου !!!
ΕνημερωσεμασΣήμερα το πρωί παρουσιαστήκανε, επιτέλους, 2 μεγαλούτσικα κοπάδια, αλλά δυστυχώς, παρέμειναν μακριά από τα καρτέρια... Το απόγευμα, απεναντίας, δεν αντελήφθην κάτι...
Αύριο θα 'χει ρεπό εξαιτίας υετού... Η συνέχεια μεθαύριο...
Εμ δεν ειναι λιγα τα 200?... μπραβο και ωραια φωτο!Τέτοιες μέρες περιμένεις να δεις τις απίστευτα μακρινές τουφεκιές από ορισμένους υπερβολικά αισιόδοξους σκοπευτές... Βέβαια σήμερα κάποιοι θεωρούσαν ότι τα 200 μέτρα είναι λίγα...
Κρίμα...
Μπήκαν λίγα κοπαδάκια το πρωί αλλά έκοψαν πολύ νωρίς...
Καλημέρα και καλή συνέχεια...
View attachment 17934