Καλή αρχή Χρισταρα καλή αρχή .
Καλοφαγοτες.
Ωραίο στρώμα έφτιαξες φίλε μου.Ευχαριστώ Δημήτρη δυστυχώς πολύ λίγα τα πουλιά και ζήτημα να ακούγονταν 15-20 τουφεκιες γύρω γύρω
Πολύ σωστός.Καλημέρα σε όλους
Θέλω να θυμίσω σε όλους ότι ο Άδωνης μας προέτρεπε να βγάλουμε άδειες καθώς ότι και να γινόταν τους κυνηγούς που πάνε στο βουνό δεν θα τους το απαγόρευε.
Ελπίζω να έχουμε προβεί είδη σε διαμαρτυρία και για την ώρα αλλά και για την απαγόρευση από νομό σε νομό.
Έβγαλα άδεια για να κυνηγήσω 6 μήνες και όχι 3 αλλιώς να μου επιστραφούν τα λεφτά μου έτσι απλά
Λέω ξανά ελπίζω να έχουν κάνει είδη το αυτονόητο
Δεν έχω μάθει τίποτα φέτος Γιώργο είμαι και χαμένος είναι η αλήθεια με ένα φιλαράκι που πάμε για λαγό που έχω μιλήσει ελάχιστες έχει δειΚόβει το μάτι σου,μήπως έχεις δει και τίποτα ..Φασσες τριγύρω;;![]()
Τη καλύτερη δουλειά έκανες......
Δεν κανω τετοια τωρα...μονο μεχρι 39 μετρα παιζω...Άλεξ , δεν πετάγεσαι μέχρι Τζουμέρκα να τους δείξεις ...πως κατεβαίνουν τα πουλιά από μεσούρανα![]()
Μπράβο πατρίδα. Έλα να δίνει πόνο η γενετειραOρεινη Μεσηνια σημερα απογευματινο, βγηκε ο μεζες...
4 χτυπησα και πηρα τις 3,
την τεταρτη λογο του ιδιοτροπου και πυκνου εδαφους
τελικα δεν μπορεσα να την βρω.
Τουφεκιες κεραυνος με τα B&P EXTRA 35γρ. Νο 6.
Τσοκακι ANACODA MIDE RANGE.
Η Browning εδωσε ρεστα και παλι, οπως παντα.
Αυριο θεου θελοντος παλι για το βουνο.
View attachment 18004
View attachment 18005
Στέφανε τα περισσότερα από τα κοπάδια που είδα σήμερα και μιλάμε για εκατοντάδες πουλιά το καθε κοπαδι, είχαν κατεύθυνση προς το χωριό σου αλλά ψηλομένα . Προφανώς δεν τα είδες ,η εσύ ήσουν αλλού.Άλλη μια, που πέρασε μόνη της βολικά, στο σακούλι σήμερα.
3-4 κοπάδια από 15 μέχρι 150 πέρασαν λίγο πιο μακριά.
Έλα να ξεκινάμε σιγά σιγάΣε δυσθεώρητα ύψη 6 κοπαδια απο 300 μεχρι και 1000 ξεκωλιάρες.
Σαν τις ψυχές που τραβάνε για τον Αγιο Πέτρο.
Φαντάζομαι ταραχή θα σε έπιασε καιρος σένα και τον σκύλοσημερα σε κυνηγι ορτυκιου σηκωθηκανε μεσα απο ενα θεριζμενω καλαμποκι καμια 50αρια φασσεςςς αλα εκτως βολης πανω απο 60 70 μετραααα επισης και απο ενα ακωπο καλαμποκι μου βγηκε στα 50 μετρα ενα ΤΣΑΚΑΛΙ![]()