Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αντε να παρουμε λιγο μπροστα...ειχε μερικα πουλια αλλα το ασχημο ειναι οτι μου γυρισε το γονατο και την ακουσε ο εσω μηνισκος ασχημα, μπορει να παω κι αυριο κουτσαινοντας, θα δω πως θα ειμαι το πρωι
View attachment 20698View attachment 20699
Ωραίος Άλεξ!
Περαστικά και γρήγορα με το γόνατο.

Αντε να παρουμε λιγο μπροστα...ειχε μερικα πουλια αλλα το ασχημο ειναι οτι μου γυρισε το γονατο και την ακουσε ο εσω μηνισκος ασχημα, μπορει να παω κι αυριο κουτσαινοντας, θα δω πως θα ειμαι το πρωι
View attachment 20698View attachment 20699
Ωραίος Αλέξανδρε και περαστικά σου.

Με καταραστηκαν οι καργιολες!!! Μπορει να παω αυριο σε ορθοπαιδικο, παντως ειναι πολυ καλυτερα μεσα σε δυο μερες.
Πλάκωσε το στο πάγο ,το πόδι θέλει χειρουργείο ,βγάλε πρώτα μια ακτινογραφία και μετά στον ορθοπεδικό , θα σου πει η να το κάνεις άμεσα η προσεκτικά με χάπια και πάγο νά το καθυστέρησης λίγο για να κυνηγησης όσο μπορείς.( Ας ελπίσουμε να μην είναι τόσο χάλια και να χρειαζεσε χειρουργείο.)

Πλάκωσε το στο πάγο ,το πόδι θέλει χειρουργείο ,βγάλε πρώτα μια ακτινογραφία και μετά στον ορθοπεδικό , θα σου πει η να το κάνεις άμεσα η προσεκτικά με χάπια και πάγο νά το καθυστέρησης λίγο για να κυνηγησης όσο μπορείς.( Ας ελπίσουμε να μην είναι τόσο χάλια και να χρειαζεσε χειρουργείο.)
Γιατι να θελει χειρουργειο? Ενα κτακ εκανε η κλειδωση, ειμαι αρκετα καλυτερα μεσα σε 3 μερες, παγο αντιφλεγμονωδη και θα ειμαι κομπλε, εχω παθει και χειροτερσ φιλαρακι.

View attachment 20714
Πενελλι δε σκωτωνει τπτ
Τόλη οι πάνω έπεσαν ζωντανές και μόνο η κάτω ξερή για αυτό τις έχεις χωρίσει;.yel..yel.
Λυπήσου μας ρε φίλε μία με τα πράσινα και τώρα με τις φάσσες και εμείς κλεισμένοι στην Αθήνα..

Τόλη οι πάνω έπεσαν ζωντανές και μόνο η κάτω ξερή για αυτό τις έχεις χωρίσει;.yel..yel.
Λυπήσου μας ρε φίλε μία με τα πράσινα και τώρα με τις φάσσες και εμείς κλεισμένοι στην Αθήνα..
Τι να κανω ρε φιλε μου να παρετε λιγο ματι ξερεις ομως θα πρωτιμουσα σκοπευτιριο διοτι δεν εχει μαλακες εκει να σου κανουν χαλαστρα οπως επαθα με αυτα τα πουλια ηξερα που θα κουρνιασουν και κραταω σκοπια παντα να δω για αυριο ε καποιοι τα ειδαν τα πουλια καθοτι ειτανε καμια 2000 χιλιαδες ναι ολογραφος και τα ορμηξανε στην κουρνια ειχανε 8αρια ειχανε παει για τσιχλα αλλου και ειπανε να τα κανουν μια μαγγια στα πευκα ελα ομως που τα πουλια ειτανε στην κορυφη και αυτοι κατω και ασε που δε πηρανε πουπουλο πανε τα πουλια αλαξανε νομο αντε να τα βρω τωρα... και να πω οτι μου περισευουν τα φραγκα για βενζινες.... Αυτα

Τι να κανω ρε φιλε μου να παρετε λιγο ματι ξερεις ομως θα πρωτιμουσα σκοπευτιριο διοτι δεν εχει μαλακες εκει να σου κανουν χαλαστρα οπως επαθα με αυτα τα πουλια ηξερα που θα κουρνιασουν και κραταω σκοπια παντα να δω για αυριο ε καποιοι τα ειδαν τα πουλια καθοτι ειτανε καμια 2000 χιλιαδες ναι ολογραφος και τα ορμηξανε στην κουρνια ειχανε 8αρια ειχανε παει για τσιχλα αλλου και ειπανε να τα κανουν μια μαγγια στα πευκα ελα ομως που τα πουλια ειτανε στην κορυφη και αυτοι κατω και ασε που δε πηρανε πουπουλο πανε τα πουλια αλαξανε νομο αντε να τα βρω τωρα... και να πω οτι μου περισευουν τα φραγκα για βενζινες.... Αυτα
Δυστυχώς έτσι είναι αυτό το κυνήγι φίλε. Όπου υπάρχουν πουλια ποτέ δεν θα είσαι μόνος σου ή τουλάχιστον όχι για πολύ.

Δυστυχώς έτσι είναι αυτό το κυνήγι φίλε. Όπου υπάρχουν πουλια ποτέ δεν θα είσαι μόνος σου ή τουλάχιστον όχι για πολύ.
Γι αυτο φιλε παιρνω τη ποιντερ παω στο νερακι το πρωι για φασσα μετα μπεκατσα αν δε βρω τπτ παω στα φιλαρακια για γουρουνι και το απογευμα που θα γυρισω το σκυλο στο χωριο κανω μια γυρα τη λιμνη για κανα παπι και η σκυλιτσα μου αν και ποιντερ απορταρει φασσες διπλα μου πολυ καλη στη μπεκατσα και κολυμπα στο νερο για τα πρασινα

Οι γνωστοι μαλακες που μονο ανακατωσούρα δημιουργούν. Τοσα πουλια,να τα χαλάνε στην κουρνια τι να πεις.
Αλλα βλέπεις νοιάζονται να γράψουν νούμερα στο fb

.RESPECT.Γι αυτο φιλε παιρνω τη ποιντερ παω στο νερακι το πρωι για φασσα μετα μπεκατσα αν δε βρω τπτ παω στα φιλαρακια για γουρουνι και το απογευμα που θα γυρισω το σκυλο στο χωριο κανω μια γυρα τη λιμνη για κανα παπι και η σκυλιτσα μου αν και ποιντερ απορταρει φασσες διπλα μου πολυ καλη στη μπεκατσα και κολυμπα στο νερο για τα πρασινα

Τι δεν θα δινα να μπορούσα να κάνω το ίδιο με την χαβούζα που έχω μπλέξει

Οι γνωστοι μαλακες που μονο ανακατωσούρα δημιουργούν. Τοσα πουλια,να τα χαλάνε στην κουρνια τι να πεις.
Αλλα βλέπεις νοιάζονται να γράψουν νούμερα στο fb
Βρισκω φασες στα 15 χιλομετρα απ το σπιτι και τις στελνω στα 105 και πειραζω τον κωνο στη μπενελλι ενω γ@μ@ει με τα 28 γρμ να ριχνω 32 τι να πεις φιλε αστα να πανε

Με καταραστηκαν οι καργιολες!!! Μπορει να παω αυριο σε ορθοπαιδικο, παντως ειναι πολυ καλυτερα μεσα σε δυο μερες.
Πάρε τν ορθοπαιδικό δίπλα στη φυλάχτρα να σου μοντάρει το πόδι κι εσύ τουφέκα.
Το ίδιο είναι.... .yel.

Τι είπες τώρα, δεν κατάλαβα χρηστο'!
Σαμπος εγω καταλαβαινω γιατι το κανουν αυτοι αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Λεω γτ να τρομαξεις στην κουρνια φασσες κοντα στο σπιτι σου και να τις στειλεις μακρυα ενω μπωρεις να περνεις δυο τρις καθε μερα και δευτερον γτ αφου τα παει τα 28 γρμ καλα το οπλοσου και τη βγαζεις με 5€ να την μοντιφαρεις για να ριχνεις 32 γρμ με 7.5€ αν βρει λογηκη πες μου και μενα

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back