Mafia Calabria
Moderator
Περαστικά Αλεξανδρε
Περαστικά και γρήγορα στις επάλξεις, λογικά έκανε συσσωμάτωση σκαγιων λόγω τσοκ και συγκεντωτηρα γιατί και το υπόλοιπο πουλί σε ψιλοαποσυνθεση το κόβω,καλύτερα έτσι όμως παρά κοψοφτερες και να την κοπανάνε,Με το ίδιο φυσιγγι τον Οκτώβριο σε μένα είχα ξεπουπουλιασματα και σε περιστέρια και φάσσες δεν ξέρω τι θερμοκρασία έχει εκεί που πας αλλά τον καιρό ήπιο τον βλέπω ,περιμένω να το δοκιμάσω με το κρύο και το έχω αντικαταστήσει με το Λάμπρο καφέΑντε να παρουμε λιγο μπροστα...ειχε μερικα πουλια αλλα το ασχημο ειναι οτι μου γυρισε το γονατο και την ακουσε ο εσω μηνισκος ασχημα, μπορει να παω κι αυριο κουτσαινοντας, θα δω πως θα ειμαι το πρωι
View attachment 20698View attachment 20699
Ωραίος Άλεξ και περαστικάΑντε να παρουμε λιγο μπροστα...ειχε μερικα πουλια αλλα το ασχημο ειναι οτι μου γυρισε το γονατο και την ακουσε ο εσω μηνισκος ασχημα, μπορει να παω κι αυριο κουτσαινοντας, θα δω πως θα ειμαι το πρωι
Ευχαριστω και χρονια πολλαΩρε,τι χαρακωμα ήταν αυτό;Βαι βαι βαι...Μπράβο Αλέξανδρε,βαρα αλυπητα!!Το percorso σταθερής κι εγνωσμενης αξίας φυσιγγι.Περαστικα και για το γόνατο και Χρόνια Πολλά!
Ο καιρος εδω ειναι ηπιος, στα χειροτερα δηλαδη να κανει 0, καπου 8 βαθμους ειχε οταν πηρα τις φασσες,το περκορσο ακομα και καλοκαιρι το ειχα ριξει σε τρυγονια χωρις προβλημα, αλλα δοκιμασε το classica η το speed σε νορμαλ καιρο να δεις.Περαστικά και γρήγορα στις επάλξεις, λογικά έκανε συσσωμάτωση σκαγιων λόγω τσοκ και συγκεντωτηρα γιατί και το υπόλοιπο πουλί σε ψιλοαποσυνθεση το κόβω,καλύτερα έτσι όμως παρά κοψοφτερες και να την κοπανάνε,Με το ίδιο φυσιγγι τον Οκτώβριο σε μένα είχα ξεπουπουλιασματα και σε περιστέρια και φάσσες δεν ξέρω τι θερμοκρασία έχει εκεί που πας αλλά τον καιρό ήπιο τον βλέπω ,περιμένω να το δοκιμάσω με το κρύο και το έχω αντικαταστήσει με το Λάμπρο καφέ
Ευχαριστω Γιωργο, τελικα δεν μπορεσα να ξυπνησω αλλα καλυτερα να στανιαρει κι αλλο το ποδι, συν οτι εριξε και βροχη πριν λιγο...τα πουλια τα πηρα Παρασκευη αλλα εβαλα χθες την φωτο, χθες ηταν 15 αυτοκινητα γουρουναδων εκει και μαλλον θα ειναι και σημερα...αρα δεν θα πετουσε φασσα για κανενα λογο...Ωραίος Άλεξ και περαστικά
Μετά από τέτοια εμπλοκή σε βλέπω να πηγαίνεις και με ερπειν όχι κουτσαινοντας
Περαστικα φιλε!Σας ευχαριστω πολυ, το γονατο εφαγε γερο τρακο αλλα θα περασει κι αυτο...με πηγε γ@μησε τα το 20...γιατι αραγε??![]()
![]()
Περαστικά Αλέξανδρε, μεγάλη προσοχή μόνο, γιατί καθώς θα περπατάς μπορεί να "λυγίζει" το γόνατο μόνο του.Αντε να παρουμε λιγο μπροστα...ειχε μερικα πουλια αλλα το ασχημο ειναι οτι μου γυρισε το γονατο και την ακουσε ο εσω μηνισκος ασχημα, μπορει να παω κι αυριο κουτσαινοντας, θα δω πως θα ειμαι το πρωι
Ευχαριστω Alex!Περαστικα φιλε!
Ευχαριστω, βασικα για την ωρα δεν μπορει να τεντωσει το ποδι, το παταω βεβαια αλλα ποναει αρκετα και δεν ειναι για πολλα ζορια...συν οτι εκει που πρεπει να παω εχει περπατημα και πρεπει να κατεβω μεσα σε μια χουνη πραγμα πολυ δυσκολο ετσι οπως ειμαι...γιατι ετσι και γλυστρησα θα γινει μεγαλη ζημιαΠεραστικά Αλέξανδρε, μεγάλη προσοχή μόνο, γιατί καθώς θα περπατάς μπορεί να "λυγίζει" το γόνατο μόνο του.
Μεγάλη προσοχή Αλέξανδρε, καλύτερα ξεκούρασε το λίγες μέρες (τι σου λέω τώρα).Ευχαριστω Alex!
Ευχαριστω, βασικα για την ωρα δεν μπορει να τεντωσει το ποδι, το παταω βεβαια αλλα ποναει αρκετα και δεν ειναι για πολλα ζορια...συν οτι εκει που πρεπει να παω εχει περπατημα και πρεπει να κατεβω μεσα σε μια χουνη πραγμα πολυ δυσκολο ετσι οπως ειμαι...γιατι ετσι και γλυστρησα θα γινει μεγαλη ζημια
Με καταραστηκαν οι καργιολες!!! Μπορει να παω αυριο σε ορθοπαιδικο, παντως ειναι πολυ καλυτερα μεσα σε δυο μερες.Μεγάλη προσοχή Αλέξανδρε, καλύτερα ξεκούρασε το λίγες μέρες (τι σου λέω τώρα).
Περαστικά και πάλι, καλό θα ήταν να μιλήσεις και με ορθοπεδικό ...
Επιτέλους μιλάμε για κυνηγι!Αντε να παρουμε λιγο μπροστα...ειχε μερικα πουλια αλλα το ασχημο ειναι οτι μου γυρισε το γονατο και την ακουσε ο εσω μηνισκος ασχημα, μπορει να παω κι αυριο κουτσαινοντας, θα δω πως θα ειμαι το πρωι
Εχουμε περασει και χειροτερα...κι εσυ κι εγω μαζι...Επιτέλους μιλάμε για κυνηγι!
Δώσε χρώμα φίλε στο θέμα και εύχομαι περαστικά ,αλλα δώσε την προσοχή που πρέπει.
Μπράβο ρε Αλεξ, πολύ ωραία!Αντε να παρουμε λιγο μπροστα...ειχε μερικα πουλια αλλα το ασχημο ειναι οτι μου γυρισε το γονατο και την ακουσε ο εσω μηνισκος ασχημα, μπορει να παω κι αυριο κουτσαινοντας, θα δω πως θα ειμαι το πρωι
Ετσι ακριβως φιλε, ασε που ειναι και το αλλο...μη με καταραστουν χειροτερα οι καριολες και τσακιστω πουθενα ετσι κουτσος που ειμαι...Μπράβο ρε Αλεξ, πολύ ωραία!
Πρόσεχε το πόδι, καλύτερα 2 μέρες λιγότερες έξοδο αλλά να είσαι καλά μετά. Τα πισωγυρίσματα σε αυτούς τους τραυματισμούς είναι χειρότερα από το αρχικό χτύπημα...
Μπράβο Αλεξ!!!! Ωραίες οι φώτο σου, μας φτιάχνεις φίλε μου!!! Περαστικά στο πόδι σου και γνώμη μου είναι να στο δει ορθοπαιδικος για να μην ταλαιπωριθεις επιπλέον στο μέλλον. Εγώ χθες πήγα πιο πολύ για ψάξιμο..... έλα αύριο μαζί μου και θα σε βάλω σε καρεκλάκι δίπλα στο αμάξι να ντουφεκαςΑντε να παρουμε λιγο μπροστα...ειχε μερικα πουλια αλλα το ασχημο ειναι οτι μου γυρισε το γονατο και την ακουσε ο εσω μηνισκος ασχημα, μπορει να παω κι αυριο κουτσαινοντας, θα δω πως θα ειμαι το πρωι
Αυριο και μεχρι Τεταρτη δουλευω το πρωι, αρα δυσκολο να παω για καριολιτσες...Μπράβο Αλεξ!!!! Ωραίες οι φώτο σου, μας φτιάχνεις φίλε μου!!! Περαστικά στο πόδι σου και γνώμη μου είναι να στο δει ορθοπαιδικος για να μην ταλαιπωριθεις επιπλέον στο μέλλον. Εγώ χθες πήγα πιο πολύ για ψάξιμο..... έλα αύριο μαζί μου και θα σε βάλω σε καρεκλάκι δίπλα στο αμάξι να ντουφεκας![]()
Μέχρι τις 11/01 έχω άδεια... θα συνκυγησουμε σίγουρα...Αυριο και μεχρι Τεταρτη δουλευω το πρωι, αρα δυσκολο να παω για καριολιτσες...
Περαστικά ΑλεξανδρεΑντε να παρουμε λιγο μπροστα...ειχε μερικα πουλια αλλα το ασχημο ειναι οτι μου γυρισε το γονατο και την ακουσε ο εσω μηνισκος ασχημα, μπορει να παω κι αυριο κουτσαινοντας, θα δω πως θα ειμαι το πρωι
Περαστικά σου και γρήγορα σηδερενιος .Ετσι ακριβως φιλε, ασε που ειναι και το αλλο...μη με καταραστουν χειροτερα οι καριολες και τσακιστω πουθενα ετσι κουτσος που ειμαι...![]()